The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
dla mnie też emocji lepiej szukać gdzieś, gdzie nie ma przy okazji ludzkiej tragedii
Generalnie mam malo wspolczucia dla swiata
Zreszta swiat ma malo wspolczucia dla mnie, wiec jestesmy kwita
No ale w sumie nie ma sensu rozwlekanie tu durnych dyskusji......
Koncertow w Japonii nie ma i do nastepnej trasy z Ed Force One ich raczej nie bedzie........trasa trwa daej.
Koncertow w Japonii nie ma i do nastepnej trasy z Ed Force One ich raczej nie bedzie........trasa trwa daej.
czyli chciałbyś jechać z pracy i nagle w lusterku zobaczyć jak Cię fala ściga? O.o
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
Jeszcze troche i trasa wejdzie w decydująca faze. Jestem ciekawy czy chłopaki bardziej urozmaicą stage show, mam na mysli jakas dodatkowa płachte + dużego Edka. Nawet na number of the beast nie ma tego diabełka co zawsze stał do góry a w 2010 roku był 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Mam nadzieją, ze w Ameryce Łacińskiej zawsze trasa była widowiskowa i Eddie'go - Wielkiego, zobaczymy - i będzie OK!
Ahh ja dzisiaj juz sie zaczalem pakowac do Argentyny na Maiden, bo znalazlem bilety lotnicze za 200 euro........... no ale sie okazuje ze ostatni lot powrotny jest 26 marca ...........2 tyg za wczesnie 
http://www.youtube.com/watch?v=mdCMu4-pmig
Talizman z Seulu \m/ Dobra jakość. Fantastyczne wykonanie.
Talizman z Seulu \m/ Dobra jakość. Fantastyczne wykonanie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Zgadza sie. Niewiarygodny występ Bruce'aEmilio pisze:Talizman z Seulu \m/ Dobra jakość. Fantastyczne wykonanie.
Who motivates the motivator
O motyla noga, Bruce rzeczywiście w mistrzowskiej formie, lepiej tego nie mógł zaśpiewać.
Ta Korea mu chyba służyła nieźle, widziałem na YT parę nagrań różnych kawałków i wokalnie wychodziły super, szczególnie Coming Home.
Taa a na dodatek to najmniejszy koncert trasy w Gimnazjum Sportowym - miejsca siedzące: 3500 - wręcz kameralny koncert. W tym roku grali tam również Clapton i Santana - również dobrze wypadli. Ma to miejsce widocznie jakąś tam magię (...)
Może i u nas w Sali Kongresowej powinni zagrać koncert ekskluzywny
Może i u nas w Sali Kongresowej powinni zagrać koncert ekskluzywny
Wikipedia podaje, że pojemnośc obiektu Olympic Gymnastics Arena w Seulu to prawie 15 000.
Były tylko miejsca siedzące w konfiguracji amfiteatru - tak samo na poprzednich gwiazdach (nawet Sting)...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Były też miejsca stojące, a pojemność na koncercie Maiden wyniosła ok. 5000 miejsc. Więc nadal jest to baaardzo kameralny koncert jak na ten zespół. 
A wykonanie bardzo dobre - czyli, pomimo pewnego gwiazdorstwa, pan Dickinson stara się jak może nawet dla nielicznej publiczności.
M.
M.
Poza tym to jak wiemy pierwszy koncert w Korei Płd. Panowie na pewno chcieli wypaść jak najlepiej ale Bruce szczególnie zadziwił mnie swoim występem
Jestem wbity w krzesło 
Who motivates the motivator
Says bassist and founder member Steve Harris, "The tour has been amazing so far and we've been overwhelmed by the reaction from our fans everywhere. We are now on our way to Mexico and South America which the whole band is very excited about! We really enjoy playing there as the fans are so passionate and we always feel a huge responsibility to put on the best show we possibly can for them. For this tour we have a great set list, a brand new stage show, and of course Eddie!. This leg of the tour ends with two shows in Florida in April, which is another favourite place for us to play, then we'll be taking a short break before a series of Summer headline Festival and Stadium shows in Europe, finishing up with our first UK Arena tour in many years. It's a great way to round off what has been an incredible time for Maiden these last few years. We are really looking forward to seeing all our loyal fans again and welcoming all the new ones! "
zatem może jakieś nowe płachty plus duży edek z kredek!
zatem może jakieś nowe płachty plus duży edek z kredek!
A może jakiś utworek wymienią 
Steve obiecuje nowy show, ale na zmiane setu nie licze 
przekonamy sie juz za dwa dni
ale z wypowiedzi można wnioskować ze będzie duży Edek
no i nowe DVD juz w tym roku!
przekonamy sie juz za dwa dni
ale z wypowiedzi można wnioskować ze będzie duży Edek
no i nowe DVD juz w tym roku!
Co do większego show wizualnego TAK TAK TAK
Z tego co zapowiadali przed trasą miało być niesamowicie i powalająco, narazie jak wiemy tak nie było więc liczę że teraz tak będzie
Eddi to ikona więc jak go by nie było to i koncert IM nie jak IM ale tu wszyscy mamy podobne zdanie. Co do utworów jeśli chcą coś robić to albo dorzucić jeszcze jakiś albo wymienić jakiś ze starszych utworów. Bo szczerze nie wyobrażam sobie żeby jakiś utwór wymienili z TFF w sumie jeśli już to EL Dorado na The Alchemist hehe
Nie no ale ogólnie set jest spoko więc ruszać go nie trzeba