Pozwoliłem sobie założyć oddzielny temat. Mam nadzieję że admini i modzi, jak i cała społeczność for umowa, będzie zadowolona.
Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dokładnie. Zawsze może coś się wymsknac.
Kolejna trasa bez RTHH? Niemożliwe. Dopadła mnie taka refleksja, że mamy całą listę życzeń, ale chyba zapominamy, że Bruce pewnych rzeczy już nie zaśpiewa tak jakbyśmy sobie tego życzyli.Dzosef pisze: Przeklejam bo pomyliłem tematy:
Where Eagles Dare
Trooper
Revelations
Icarus
Heaven Can Wait
Moonchild
Evil That Man Do
TNOB
Iron Maiden
Fear
2 minutes
Aces
Ftggog
Navigator
Clansman
Coś takiego bym typowal. Ew gdzieś za coś Wasted Years, Can I Play lub Run to the Hills
To ride the storm to an empire of the clouds...
-
Deleted User 1499
No zwłaszcza Aces High, już na ME2013/2014 szło mu to z wielkim trudem.Widmoo pisze:
Kolejna trasa bez RTHH? Niemożliwe. Dopadła mnie taka refleksja, że mamy całą listę życzeń, ale chyba zapominamy, że Bruce pewnych rzeczy już nie zaśpiewa tak jakbyśmy sobie tego życzyli.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To nie jest moja lista życzeń tylko moje typowanie. Bardzo bym chciał Aces i RTTH.Widmoo pisze: ↑czw maja 24, 2018 10:10 pmKolejna trasa bez RTHH? Niemożliwe. Dopadła mnie taka refleksja, że mamy całą listę życzeń, ale chyba zapominamy, że Bruce pewnych rzeczy już nie zaśpiewa tak jakbyśmy sobie tego życzyli.Dzosef pisze: Przeklejam bo pomyliłem tematy:
Coś takiego bym typowal. Ew gdzieś za coś Wasted Years, Can I Play lub Run to the Hills
Zobaczycie, że zagrają ATG. Jestem tego niemal pewien, tak samo, jak Clansmana czy Ikara - Bruce oczywiście lubi przesadzać, jednak nie rzuca słów na wiatr. Jeżeli ta trasa ma być czymś wyjątkowym, to najzwyczajniej musi to nastąpić.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Z reguły nie zakładam się, niemniej jeśli przegram - nie odezwę się na forum!
OK, ale nie dłużej niż tydzień 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nie da rady, nie zrobię Wam tej przyjemności - szczegóły: jutro po 23:00 
Pewien gosc wygral losowanie zorganizowane przez Drum One, sklep Nicko, w ktorym do wygrania byla 20-minutowa sesja za bebnami Nicko z trasy Somewhere on Tour (1986-87) ''promujacej'' (zainteresowani zapewne pamietaja, ile kawalkow z SiT wtedy grali
) nowy album. I tu ciekawostka - wszystko bylo oryginalne, procz malych bebnow (jesli dobrze zrozumialem), gdyz te Nicko zabral ze soba na proby we Francji przed zblizajaca sie trasa Legacy. Dlaczego Nicko postanowil specjalnie uzyc tych bebnow z czasow Somewhere in Time? Nie wiem, ale sie domyslam.
ZAGRAJA COS WIELKIEGO Z SiT, CZUJE TO W KOSCIACH
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... K4vCG5t_KU
ZAGRAJA COS WIELKIEGO Z SiT, CZUJE TO W KOSCIACH
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... K4vCG5t_KU
-
Deleted User 2259
Skiśniemy tutaj, byle do jutra 
Mnie aż te kości bolą, zgrzytam zębami że tam nie jestem...
-
Deleted User 1499
Echhh będzie mi brakować tej atmosfery przed trasami IM.
Wydaje mi sie, ze jesli rzeczywiscie grali na probie SOTC, szanse na ATG maleja. FTGGOG i SOTC + prawdopodobnie CLANSMAN w polaczeniu z Aleksandrem? Uczony juz dawnymi doswiadczeniami wiem, ze nie nalezy wybiegac w przypadku Ironow za daleko z wyobraznia, ale jesli zagraja wszystkie te piosenki (SOTC, FTGGOG, CLANSMAN, ATG, IKAR) to takim setem wynagrodza nam wszystkie lata ''rutynowych'' setlist.
Jeśli zagrają SOTC, to na pewno nie FTGGOG. To bliźniacze utwory i granie obu nie miałoby żadnego sensu. Może początkowo wyszli z ideą grania FRGGOG, ale po jakimś czasie stwierdzili, że jego prekursor to jednak większa peterda i przy okazji kilka minut odpoczynku dla Bruce'a.
Sign of the Cross cieszyłoby mnie bardziej niż Alexander
Ale nie mam nic przeciwko jeśli zagrają oba.Choć dla mnie FTGGOG nie wyklucza SOTC, to już prędzej. SOTC wyklucza Clansmana, dwa epiki z czasów Blaze'a? Niby raz tak zrobili, ale jakoś nie chce mi się wierzyć żeby znowu, set byłby pod względem epików zbyt podobny do tego, który grali zaraz po reunion.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja bym widział Out of the Silent Planet, najchętniej. Ikar to moim zdaniem pewniak, w przeciwieństwie do Alexandra. Bardzo mnie interesuje opener, i mam nadzieję że nie będzie to TNOB jak niegdyś