Nadal czekam na Springsteena
Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Newsy muzyczne
Jakby grał jeszcze kawałki z czasów Wham! to mógłby być fajny koncert. Solowy Michael sredni do mnie przemawia, aczkolwiek miał pare dobrych kawałków.

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ech, jakoś ciągle jestem sceptykiem.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Elevatorman
- -#Clansman

ja też jestem. Niestety ale obyśmy się mylili
- Elevatorman
- -#Clansman

no bo jest fajna. Chociaż Bergtatt ma najlepszą okładkę. No ale teraz to już nie pasuje 
Matt Barlow po letniej trasie koncertowej opuszcza Iced Earth.Qrev...sko zla wiadomosc,tym bardziej ze Schaffer montuje nowy material.
Niech Schaffer dzwoni, grzecznie przeprosi Owensa i bierze chłopa z powrotemqracoss pisze:Matt Barlow po letniej trasie koncertowej opuszcza Iced Earth.Qrev...sko zla wiadomosc,tym bardziej ze Schaffer montuje nowy material.
bardzo dobra wiadomośćqracoss pisze:Matt Barlow po letniej trasie koncertowej opuszcza Iced Earth.Qrev...sko zla wiadomosc,tym bardziej ze Schaffer montuje nowy material.
w kwestii Rippera pozamiatane ,juz do Schaffera nie wroci,zobaczymy co Jon wymysli,w oswiadczeniu oficjalnie beda poszukiwac nowego frontmena
Może na pokład Iced Earth zawita Gene Adam? 
-
Deleted User 357
Oczywiście, Schaffer weźmie faceta który nie śpiewa w regularnym zespole od 20 lat 
I pewnie takie przypadki się zdarzały... Wolałbym żeby do IE dołączył obojętnie kto byle nie Owens. Co do samej informacji o odejściu Barlowa to z jednej strony szkoda a z drugiej nie - przynajmniej dla mnie, bo do jego wokali jakoś się nie przywiązałem i wole ten zespół w starym stylu. Druga sprawa to zmienianie tekstów i samego wykonania kawałków z debiutu i Stormridera przez Matta, którego nie trawie... Jakby nie patrzeć to cała moc w utworach IE i tak spoczywa w rękach jedynego w swoim rodzaju mistrza riffów, ciekaw jestem tylko kto może być potencjalnym kandydatem na wokalistę Iced Earth.
- Elevatorman
- -#Clansman

Jest już najnowsza płyta The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble.
From The Stairwell

From The Stairwell

-
Deleted User 622
Ptaszki ćwierkają, że na jesieni ma wyjść nowy The Cult.
no jak dla mnie info 'rocku'metal pisze:Ptaszki ćwierkają, że na jesieni ma wyjść nowy The Cult.