Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Dziś znów Polska barierka.
Wy po znajomosci macie to fttb, czy takiego farta w losowaniu?;-)
Licze ze juz za tydzien do Was dolacze:-)
Licze ze juz za tydzien do Was dolacze:-)
Dobrze, niech zespół widzi, że Polacy to wierni fani
Którzy nie tylko, że jeżdzą za granicę na koncert to i chcą być jak najbliżej muzyków 
Bo oni pamiętają po roku czy widzieli więcej polskich czy norweskich flag...remi pisze:Dobrze, niech zespół widzi, że Polacy to wierni fani
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tymczasem w Donington mamy znowu Edka na skaczacym koniu na koszulce. Tym razem goni psa (logo Download Festival). A z tylu koszulki 7th Son Eddie trzymający na ręce tego samego psa
czekamy na fotę 
Ode mnie krótka: najlepsze gigi na trasie włączając te zeszłoroczne. Tyle wystarczy. 
-
Deleted User 2259
Który lepszyMadril pisze:najlepsze gigi na trasie włączając te zeszłoroczne. Tyle wystarczy.
Ciężko stwierdzić, wczoraj trochę się mylili, ale aspekty związane z publiką były lepsze. Nie za bardzo potrafię oddzielić oceny, bo cały wyjazd mocno udany. 
Może inni coś w tym temacie więcej napiszą.
Może inni coś w tym temacie więcej napiszą.
Kapitalna grafika!!
była zapowiadana wycieczka?:PMadril pisze:Ode mnie krótka: najlepsze gigi na trasie włączając te zeszłoroczne. Tyle wystarczy.
Oczywiście, ale w tygodniu późno w nocy nie było rewelacji niestety. 
Jak dla mnie pierwszy koncert to miazga.....publicznosc totalna dzicz!! to lubie!!
Drugi juz spokojniejszy, w drugiej czesci jakos sie rozkrecilo dopiero, troche sie wylozyli na prisonerze, zespol sie chyba troche spieszyl zeby zrobic runnera, zapowadanie na running free szlo bardzo szybkom az do momentu jak bruce zauwazyl jakas akcja na tyle plyty ze ludzie zaczeli kucac, wiec podjal rekawice i zmusil wszystkich do zrobienia tego samego, po czym po zaspiewie running free wszyscy podskoczyli do gory. Wyszlo calkiem fajnie.
Drugi juz spokojniejszy, w drugiej czesci jakos sie rozkrecilo dopiero, troche sie wylozyli na prisonerze, zespol sie chyba troche spieszyl zeby zrobic runnera, zapowadanie na running free szlo bardzo szybkom az do momentu jak bruce zauwazyl jakas akcja na tyle plyty ze ludzie zaczeli kucac, wiec podjal rekawice i zmusil wszystkich do zrobienia tego samego, po czym po zaspiewie running free wszyscy podskoczyli do gory. Wyszlo calkiem fajnie.
Ciesz, że w tak wspaniałej formie są! No to trzymamy kciuki za DONINGTON!
Obstawiam, że na europejskiej trasie w Donington najbardziej się postarają.
Jeśli ktoś chce się wybrać na ten koncert to mogę oddać lot. Lądowanie zaledwie 2km od miejsca koncertu.
Wylot 15 czerwca z Warszawy powrót 16 czerwca do Wrocławia. Loty linią Ryanair. Oddam za darmo, więc jak ktoś chce niech spr sobie ile kosztuje zmiana nazwiska.
Jeśli ktoś chce się wybrać na ten koncert to mogę oddać lot. Lądowanie zaledwie 2km od miejsca koncertu.
Wylot 15 czerwca z Warszawy powrót 16 czerwca do Wrocławia. Loty linią Ryanair. Oddam za darmo, więc jak ktoś chce niech spr sobie ile kosztuje zmiana nazwiska.
Polecam promocję!