Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Post autor: gumbyy »

Budziol pisze: pn sty 17, 2022 6:46 pm
Geri666 pisze: ndz sty 16, 2022 10:29 pm
Cold pisze: ndz sty 16, 2022 10:09 pm Oby zapowiedzi się sprawdziły. Wreszcie może występ bez oklepanych koncertowo do bólu Trooperów, Fearów, 2 Minutes, Evilów, Numberów.
to będzie na bisy :P
Byloby super mniejsze koncerty w halach z całą plyta SENJUTSU. Ale najpierw to niech odbędzie sie w koncu zaległa trasa LOTB
Przecież to głupota jest jakaś niezła :lol: Widzisz IM, które decyduje się nagle grać w małych halach (takich po 3-4 tyś. luda?), bo zamierzają grać całą nową płytę? Przecież nawet jakby grali tylko "S" to i tak będą sold outy w największych lokacjach :lol:

A po drugie to jest jakiś "słodki pierd" z tą wypowiedzią Dickinsona. ""będziemy, mam nadzieję, planowali". Konkret fest :lol:

Nie wiadomo za ile lat pojadą w LOTB, a tu "nadzieja na planowanie" zagrania całej płyty na kolejnej trasie. Naprawdę czasami niektórym to się mocno "główka grzeje" na "wieści" z obozu IM ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Takich, które wyprzedane zostaną przez naszych największych fanów.
Piękne zdanie :D
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Metalophil pisze: wt sty 18, 2022 8:57 am
Takich, które wyprzedane zostaną przez naszych największych fanów.
Piękne zdanie :D
dokładnie xd chyba, że Brucio będzie quiz robił przy kupnie biletu sprawdzając jakim fanem jesteś.

Przecież te bilety to by randomy w większości kupiły. No chyba, że wg Brucea najwięksi fani to "napierdaaalać" i "Fear of the dark!"
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

No, ciekawe co będzie z tą Ukrainą. :/
Dobrze, że biletu nie kupowałem
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Ja im co do zasady nie wierzę, a zwiększanie ceny wraz z wyprzedawaniem się (a przynajmniej informacją o ubywaniu) biletów tylko mnie w tym przekonaniu umacnia. Ewentualne odzyskanie $$$ w razie odwołania uznaję za skrajnie trudne / niemożliwe. W konflikt zbrojny nie wierzę, ale w stan zagrożenia i spowodowane nim odwołanie - już jak najbardziej. Na to jeszcze nakłada się ogólna szansa na realizację trasy na poziomie ~50%

M.
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kevin18 »

We Francji dziś kilkaset tysięcy zakażeń, w Polsce pękło 30 000, Sabaton już odwołał trasę której część odbywała się w Kwietniu..

Trzeba być realistą i nastawiać się na to że pewnie pod koniec lutego albo na początku marca dostaniemy komunikat o kolejnym przełożeniu trasy lub już odwołaniu jej na amen. Oczywiście chciałbym się mylić, ale nie wyobrażam sobie by za kilka miesięcy politycy łaskawie pozwolili na swobodne poruszanie się między granicami i stadionówki na kilkadziesiąt tysięcy osób.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Wtedy skoczę se na halówkę (dla zaszczepionych) z odegraniem "Senjutsu" od A do Z. ;)
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Kevin18 pisze: śr sty 19, 2022 11:02 am We Francji dziś kilkaset tysięcy zakażeń, w Polsce pękło 30 000, Sabaton już odwołał trasę której część odbywała się w Kwietniu..

Trzeba być realistą i nastawiać się na to że pewnie pod koniec lutego albo na początku marca dostaniemy komunikat o kolejnym przełożeniu trasy lub już odwołaniu jej na amen. Oczywiście chciałbym się mylić, ale nie wyobrażam sobie by za kilka miesięcy politycy łaskawie pozwolili na swobodne poruszanie się między granicami i stadionówki na kilkadziesiąt tysięcy osób.
Nie będzie przekładania i się odbędzie. W szpitalu u nas ten Covid a tamten, to dwie inne bajki. Po prostu mniej testować.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Ja nie wierzę w dokończenie LOTB w 2022. Stąd tez news Dickinsona o późniejszym graniu calego SENJUTSU w perspektywie ich wieku i trasy pożegnalnej nierealny.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

No niestety, w ich przypadku te dwa (trzy?) lata, które zabral covid to bardzo dużo.
Też w granie całego Senjutsu nie wierzę, chociaż bardzo chciałbym zobaczyc coś takiego - po pierwsze płytę mocno lubię, po drugie nawet gdybym nie lubił to ciekawie byłoby zobaczyć koncert z tak nietypową setlistą. Na bank zaliczyłbym kilka gigów.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Budziol pisze: śr sty 19, 2022 10:32 pm Ja nie wierzę w dokończenie LOTB w 2022. Stąd tez news Dickinsona o późniejszym graniu calego SENJUTSU w perspektywie ich wieku i trasy pożegnalnej nierealny.
Jaki njus? Tam było gdybanie do gdybania :lol:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Budziol pisze: śr sty 19, 2022 10:32 pm Ja nie wierzę w dokończenie LOTB w 2022. Stąd tez news Dickinsona o późniejszym graniu calego SENJUTSU w perspektywie ich wieku i trasy pożegnalnej nierealny.
Jakiej trasy pożegnalnej? Nigdzie tego nie mówił. Niewielu rzeczy jestem pewny ale wiem, że Maiden takiej trasy nigdy nie ogłosi. A jeżeli faktycznie wyrusza dookoła świata po raz ostatni to o tym nie powiedzą (w sensie tak tego nie nazwa) i będzie to po 2025 roku.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Po 2025? no to chyba juz bez Nicko.
Nikt nie mówił o pożegnalnej trasie, ale chyba kazdy umie liczyć
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

beaviso pisze: śr sty 19, 2022 10:59 am Ja im co do zasady nie wierzę, a zwiększanie ceny wraz z wyprzedawaniem się (a przynajmniej informacją o ubywaniu) biletów tylko mnie w tym przekonaniu umacnia. Ewentualne odzyskanie $$$ w razie odwołania uznaję za skrajnie trudne / niemożliwe. W konflikt zbrojny nie wierzę, ale w stan zagrożenia i spowodowane nim odwołanie - już jak najbardziej. Na to jeszcze nakłada się ogólna szansa na realizację trasy na poziomie ~50%

M.
Obyś miał rację bo robi się coraz bardziej niebezpiecznie
Awatar użytkownika
kolczasty
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: kolczasty »

AEROSMITH odwołuje trasę po Europie w 2022 roku (czerwiec-lipiec) z powodu Sami-Wiecie-Czego :shock: :?

Myślicie, że inne duże Europejskie trasy takie jak Rammstein, Metallica, Tool, G'N'R etc i oczywiście nasz Jedyny Słuszny Zespół, które w tym samym czasie mają koncerty zaplanowane czeka to samo :?:

Może LOTB będzie odwołane, a trasa od jesieni w Ameryce będzie promować już konkretnie Senjutsu :?:

:roll: :pijak:
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Cholera wie ale może tak jak pisał Zakkahletz w wątku o Aerosmith :
Zakkahletz pisze: pn sty 31, 2022 8:38 pm Dla Aerosmith i Pearl Jam ważniejszy jest rodzimy rynek, być może dla IM też, tyle że dla nich ten rodzimy rynek jest trochę gdzie indziej, dlatego sądzę, że ich tegoroczne koncerty w Europie się odbędą.

Liczę na to a wczoraj poprosiłem LN/TM o zwrot kasy za Aero - ciekawe kiedy "rozpatrzą " moją sprawę 8)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Leci dzień za dniem, miesiąc za miesiącem, a normalności jak nie było tak nie ma i nie widać póki co takze nie wiem jak to będzie z tymi koncertami :/
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

Przecież spora ilość krajów chce traktować sfirusa jak grypę i rezygnować z obostrzeń, to skoro mówią i zaczynają to wdrażać w momencie największych ilości dodatnich wyników tych pseudo testów, to wydaje mi się że szansa na koncert w lato jest jak najbardziej.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

marekkraw pisze: śr lut 02, 2022 8:45 pmskoro mówią i zaczynają to wdrażać w momencie największych ilości dodatnich wyników tych pseudo testów, to wydaje mi się że szansa na koncert w lato jest jak najbardziej
Oczywiście.
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

marekkraw pisze: śr lut 02, 2022 8:45 pm Przecież spora ilość krajów chce traktować sfirusa jak grypę i rezygnować z obostrzeń, to skoro mówią i zaczynają to wdrażać w momencie największych ilości dodatnich wyników tych pseudo testów, to wydaje mi się że szansa na koncert w lato jest jak najbardziej.
Zależy jak będzie w Niemczech i/lub Francji. Bez tych dwóch krajów, IMHO, na realizację trasy nie ma szans.
ODPOWIEDZ