The Future Past Tour 2023 - trasa

Wszystko na temat trasy The Future Past Tour 2023

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: The Future Past Tour 2023 - trasa

Post autor: nugz »

Blejz był w Machesterze w publice.
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Po lekkim wpierdoleniu się na poczatek kolejki melduje się z drugiego rzędu w Nottingham. Niemieccy geje melduja się na scenie, ale nie powiem wam wiele więcej, bo zalozylem Galaxy Buds Pro 2 i mogę cieszyc się CSITem :)
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

Dzosef pisze: pn lip 03, 2023 8:32 pm Po lekkim wpierdoleniu się na poczatek kolejki melduje się z drugiego rzędu w Nottingham. Niemieccy geje melduja się na scenie, ale nie powiem wam wiele więcej, bo zalozylem Galaxy Buds Pro 2 i mogę cieszyc się CSITem :)
I tak trzeba żyć. Udanej sztuki. :twisted:
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Dzosef pisze: pn lip 03, 2023 8:32 pm Po lekkim wpierdoleniu się na poczatek kolejki melduje się z drugiego rzędu w Nottingham.
Ale jak to? Gdzie był szeryf? :lol:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Pawlo84
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Pawlo84 »

Dzosef pisze: pn lip 03, 2023 8:32 pm Po lekkim wpierdoleniu się na poczatek kolejki melduje się z drugiego rzędu w Nottingham.
Zaliczasz spore ilości koncertów. I to praktycznie zawsze barierki i okolice. Członkowie zespołu kojarzą Ciebie jakoś bardziej? Tzn. odczuwasz to czy jest neutralnie?
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Na tych barierkach powtarza się z koncertu w koncert pewnie połowa ludzi, albo lepiej.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 8263

Pawlo84 pisze: pn lip 03, 2023 10:20 pm
Zaliczasz spore ilości koncertów. I to praktycznie zawsze barierki i okolice. Członkowie zespołu kojarzą Ciebie jakoś bardziej? Tzn. odczuwasz to czy jest neutralnie?
Jak się robi kilka w tygodniu to tak, Adrian wyłapuje. Przy czym już tydzień pozniej nie. Ale ogólnie to nie, dużo jest regularsow i to od zawsze, więc Maideni są przyzwyczajeni. Także nie odczuwam tego.
Z Adrianem udało się na TBOS i rok temu zlapac pewne polaczenie i mieliśmy powtarzalne gesty, ale to też wiesz nie sadze żeby dwa tyg po trasie poznał mnie na ulicy. Z nicko w usa to inna historia bo miałem wyciety naciag i on faktycznie krzyczal "you again?" I w drum one potwierdzil, że pamięta ta akcje jak go spytalem

Co innego na Helloween, gdzie Kiske po kilku latach mnie pamiętał.
Deleted User 8263

gumbyy pisze: pn lip 03, 2023 9:40 pm
Ale jak to? Gdzie był szeryf? :lol:
Nie miałem fttb
Deleted User 8263

Sam koncert bardzo udany, fajna publika, nie tylko przód spiewał i się bawił. Czuć było, że ludzie podekscytowani, sam Bruce mówił że Nott to jak na razie najlepsza publika w UK. Pchanie było delikatne, ale szybko ustawiłem ludzi za mna.

Bruce powalił zwrotke na Strangerze, ale poza tym bez wyjebek. Dotarło też do mnie dziś jak mało Steve chodzi na lewa, na LOTB było tego chyba więcej.

Z gadek to Brus wspominał, że jego dziadek był gornikiem w Nottingham i wdal się w rozmowe z chlopem, który krzyknał że na Deloreana.

Adrian poznał mnie już na WOTW, pierwszej kostki nie zlapalem, ale już na Trooperze tak.

No i ten Wasted Years... nie da się lepiej zamykać koncertu, zawsze mi się łezka w oku kręci podczas tego numeru.

A dziś Birmingham
Deleted User 8263

A i byli obecni bracia z Nifelheim i w starym stylu wpierdolili się pod scenę wywołujac płacz regularsow, ktorzy nie mieli fttb
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Piotr Lange pisze: ndz lip 02, 2023 12:19 pm Może rzeczywiście moje czarnowidztwo wzięło tutaj górę, takie luźne refleksje, wolę dmuchać na zimne. Nic osobistego.
Zrobienie gry LOTB i całej trasy pod to; chyba juz bardziej do młodzieży wyjsc nie mogą ;)
Gra na telefony / tablety, Edek promowany jak to tylko możliwe (w grze, grafiki, figurki).
No chyba musieli by zrobić rurki z kremem w kształcie Edka, LEGO albo grabki do piaskownicy z wiaderkiem jako łeb Eddiego ;) jeśli twierdzisz, że to za mało. Właśnie bardzo się na młodych otworzyli i starym fanom średnio to w smak - komiksy, marvel, gra
Deleted User 8263

Jakby zrobili collab z LEGO to by była taka żyła zlota...
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Sam bym kupił wszystko z LEGO Maiden 8) Zamówiłem nawet Monopoly :B
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Poczekacie na koniec kariery, kiedy już nie będzie koncertów :)
Albo jakieś komiksy z Edkiem, który wejdzie do uniwersum DC albo Marvela ;)
Deleted User 8263

Monopoly to akurat slaba gra, taki chinczyk ale Maidenowe Lego... jarałbym się
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

Budziol pisze: wt lip 04, 2023 5:34 pm
Piotr Lange pisze: ndz lip 02, 2023 12:19 pm Może rzeczywiście moje czarnowidztwo wzięło tutaj górę, takie luźne refleksje, wolę dmuchać na zimne. Nic osobistego.
Zrobienie gry LOTB i całej trasy pod to; chyba juz bardziej do młodzieży wyjsc nie mogą ;)
Gra na telefony / tablety, Edek promowany jak to tylko możliwe (w grze, grafiki, figurki).
No chyba musieli by zrobić rurki z kremem w kształcie Edka, LEGO albo grabki do piaskownicy z wiaderkiem jako łeb Eddiego ;) jeśli twierdzisz, że to za mało. Właśnie bardzo się na młodych otworzyli i starym fanom średnio to w smak - komiksy, marvel, gra
Tak, to już było, ja zaś mam na myśli przyszłość. Mistrzami w lansowaniu starych grup na nowo od zawsze byli Amerykanie, zobacz jak na Top wrócili Motley Crue. Właśnie po trasie The Future Past Tour potrzebne jest coś spektakularnego. Wiecznie grać nie będą i Steve Harris zdaje sobie z tego sprawę, mówił o tej kwestii w wywiadzie dla Classic Rock. Smallwood to nie jest typ managera, który jakoś szczególnie dbałby o interes zespołu, poza tym ma już swój wiek. Może jednak zdecydują się na trasę pożegnalną i z hukiem, spektakularnie zakończą karierę jeszcze w oryginalnym składzie? Chcę być dobrze zrozumiany, piszę te słowa w dobrej wierze, nieco zaniepokojony zmianami na scenie muzycznej.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Jesteś tu największym maidenowym czarnowidzem i marudą. Zamiast cieszyć się fajną trasą, tylko szukasz dziury w całym i powodów do marudzenia na to co robi Maiden. Niedługo skończą karierę. Kasę myślę, że mają mnóstwo odłożonej. Będziesz kupował te wszystkie gadżety i figurki? Pewnie nie, więc po co się martwisz tym, że Maideni "nie robią nic, żeby zdobyć młodych fanów". Oni ich tak naprawdę nie potrzebują. Do końca kariery w zupełności wystarczą im ci, których już mają.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

pz pisze: wt lip 04, 2023 7:38 pm Jesteś tu największym maidenowym czarnowidzem i marudą. Zamiast cieszyć się fajną trasą, tylko szukasz dziury w całym i powodów do marudzenia na to co robi Maiden. Niedługo skończą karierę. Kasę myślę, że mają mnóstwo odłożonej. Będziesz kupował te wszystkie gadżety i figurki? Pewnie nie, więc po co się martwisz tym, że Maideni "nie robią nic, żeby zdobyć młodych fanów". Oni ich tak naprawdę nie potrzebują. Do końca kariery w zupełności wystarczą im ci, których już mają.
Dokładnie. Mogliby z dnia na dzień zakończyć istnienie zespołu i siedzieć sobie na emeryturce i przewalać furę kasy, którą zarobili w IM. I zapewne mało ich obchodzi, że "nie zdobędą kolejnego pokolenia fanów" i "nie wrócą na szczyt". Swoje już zarobili i osiągnęli.
www.MetalSide.pl
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

pz pisze: wt lip 04, 2023 7:38 pm Jesteś tu największym maidenowym czarnowidzem i marudą. Zamiast cieszyć się fajną trasą, tylko szukasz dziury w całym i powodów do marudzenia na to co robi Maiden. Niedługo skończą karierę. Kasę myślę, że mają mnóstwo odłożonej. Będziesz kupował te wszystkie gadżety i figurki? Pewnie nie, więc po co się martwisz tym, że Maideni "nie robią nic, żeby zdobyć młodych fanów". Oni ich tak naprawdę nie potrzebują. Do końca kariery w zupełności wystarczą im ci, których już mają.
I tu się mylisz, zespół który nie pozyskuje nowych fanów - nie przetrwa. Ci, którzy o tym wiedzą - pozostają w pamięci pokoleń. Myślisz, że Meta byłaby takim gigantem, gdyby bezustannie nie zabiegała o nowych odbiorców? Najwyraźniej management Maiden o tym nie za bardzo myśli, taka pasywność jest ich sporą wadą.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Piotr Lange pisze: wt lip 04, 2023 7:57 pm
I tu się mylisz, zespół który nie pozyskuje nowych fanów - nie przetrwa. Ci, którzy o tym wiedzą - pozostają w pamięci pokoleń. Myślisz, że Meta byłaby takim gigantem, gdyby bezustannie nie zabiegała o nowych odbiorców? Najwyraźniej management Maiden o tym nie za bardzo myśli, taka pasywność jest ich sporą wadą.
Ale gdzie nie przetrwa? Ich muzyka magicznie zniknie, CD i vinyle się zdezintegrują, ludziom wyczyści się pamięć, czy jak?
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ