taki już ze mnie mułMaidenka pisze:akurat w Twoją stronę argumentów nie zamierzam kierować, bo wiem że to nic nie da
A Matter of Life And Death - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: A Matter of Life And Death - oceny, wrażenia, recenzje!
nie to miałam na myśli, wiem, że płyty nie lubisz i tego nie zmienięmiki pisze:taki już ze mnie mułMaidenka pisze:akurat w Twoją stronę argumentów nie zamierzam kierować, bo wiem że to nic nie da
wczoraj sluchalem tej plyty kilka razy, po blisko miesiecznej absencji i stwierdzam (nawet z lekkim zdziwieniem) ze plyty swietnie mi sie sluchało 
Jak słucham AMOLAD to gęba mi sie smieje ale jak zaraz potem wlacze SSOASS to mi kompletnie odbija 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
LoLvyrus pisze:Jak słucham AMOLAD to gęba mi sie smieje ale jak zaraz potem wlacze SSOASS to mi kompletnie odbija
-
Stormshield
- -#Moonchild

Nie zbliżaj się do mnie...vyrus pisze:Jak słucham AMOLAD to gęba mi sie smieje ale jak zaraz potem wlacze SSOASS to mi kompletnie odbija
A mi się krzywi...vyrus pisze:Jak słucham AMOLAD to gęba mi sie smieje
bo AMOLAD tak jak powiedzial moj znajomy to 7th Son naszych czasow, nie tylko dlatego ze jest poki co najlepsza płytą obecnego składu, ale tez dlatego ze podzielil zdania fanow i entuzjastów.vyrus pisze:Jak słucham AMOLAD to gęba mi sie smieje ale jak zaraz potem wlacze SSOASS to mi kompletnie odbija
czyli co?Dziku pisze:podzielil zdania fanow i entuzjastów.
Tylko ze SSOASS jest taki "luzny" a AMOLAD wydaje mi sie troche robiony na sile. Chyba to przez te zapowiedzi o preogresji ktorą starali się tam wniesc. Lepiej nic nie mowic przed nagraniem albumu.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
co, co ?miki pisze:Dziku napisał:
podzielil zdania fanow i entuzjastów.
czyli co?
mikiemu chodziło zapewne o to czym się różnią fani od entuzjastów.
Bo jak na mój łeb, to też niczym, więc jak można podzielić ich zdania. 
Pomijajac to ze jest to ostre czepianie sie, wiec nastepnym razem odplace tym samym, to uwazam ze roznica jest i to spora.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Nie, to nie jest ostre czepianie się, tylko masło maślane zrobiłeś.
Powtarzam: dla mnie jest spora roznica miedzy fanem a entuzjasta muzyki danego zespolu.
EDIT: poza tym nie to bylo istota mojej wypowiedzi.
EDIT: poza tym nie to bylo istota mojej wypowiedzi.
Ja się nie czepiłem bo nic do Ciebie Dziku nie mam, tylko przedstawiłem jak ja to widzę, może i niepotrzebnie. Miki będzie to się wypowie.
Ja nie mam nic do nikogo na tym forum :beer
Wesolego karpia !
Ps :guns
Wesolego karpia !
Ps :guns
no dokładnie, chodzi mi o tę różnicę. nie czepiam sie, tez do nikogo nic nie mam. o sensie wypowiedzi nie mówię. z ciekawości pytam, czym się rózni fan od entuzjasty. dziwne lekko, że odpowiadzasz na to pytanie: 'moim zdaniem róznica jest duża'. ciekawa odpowiedź.
a dziękuje, wzajemnieDziku pisze:Wesolego karpia !
Mysle, że entuzjastą jest każdy komu podoba sie muzyka grana przez daną kapelę, natomiast fan stawia te muzyke na pierwszym miejscu ponad wszystkimi innymi zespolami (no...ewentualnie ma 2-3 takie). Przykład ? Slucham wielu wykonawcow na codzien, znam ich plyty, teksty piosenek i pozostaja dla mnie bardzo wazni. Jednak najsilniejsze emocje zwiazane sa wlasnie z Iron Maiden, to z ich powodu codziennie wertuje internet w poszukiwaniu newsow, wywiadow, innych artykulów. Moze to juz niektorzy uznaja za chore no ale... Poniewaz nie lubie mowic o sobie i szufladkowac do jakiejs grupy ludzi to powiem, ze kogo takiego moglbym okreslic fanem.