Big Survivor
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Big Survivor
1. Randy Rhoads
2. K.K Downing
2. K.K Downing
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 2259
Dogrywkę wygrywa K.K.
A pojedynki Eric Clapton i Al Di Meola którzy spotkają się w następnej rundzie.
.
Nowe pojedynki.
1.Tosin Abasi vs Dave Mustaine
2.Marty Friedman vs Gary Moore
Moje typy:
1.Tosin Abasi,IMO najlepszy gitarzysta młodego pokolenia,za niedługo 2 gigi w Polsce na jesień polecam się wybrać,rudego nie lubię,gra zbyt nerwowo i niepewnie.
2.Marty Friedman
A pojedynki Eric Clapton i Al Di Meola którzy spotkają się w następnej rundzie.
Zdaję się,że tą rundę już zakończyliśmy.krusejder pisze:1. Randy Rhoads
Radzę nadrobić zaległościPablo1919 pisze: Al Di Meole nie kojarzę
Nowe pojedynki.
1.Tosin Abasi vs Dave Mustaine
2.Marty Friedman vs Gary Moore
Moje typy:
1.Tosin Abasi,IMO najlepszy gitarzysta młodego pokolenia,za niedługo 2 gigi w Polsce na jesień polecam się wybrać,rudego nie lubię,gra zbyt nerwowo i niepewnie.
2.Marty Friedman
+1Invader pisze:Tosin Abasi,IMO najlepszy gitarzysta młodego pokolenia
1. po raz pierwszy mam wątpliwości, dla mnie remis. Tosin ma plus za świeżość, świetną technikę ale Dave to jednak gigant moim zdaniem. Dla mnie minimalnie wygrywa Dave, więc głos na niego.
2. Friedman
-
Deleted User 2259
Jak dla mnie najważniejszy jest Feeling a tego jemu zdecydowanie nie brakuje z płyty na płytę jest z tym coraz lepiej, weź taki Another Year z ostatniego krążkaDejavu pisze:Tosin ma plus za świeżość, świetną technikę
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

1. Dave Mustaine
2. Marty Friedman
2. Marty Friedman
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

1. Dave Mustaine
2. Gary Moore (za mój ulubiony "Dirty Fingers", który roz**erdala hard rockowością i tym zaj**istym pazurem, za wszystkie sola na tym lp, za "After The War", "Wild Frontier", za Thin Lizzy "Black Rose".....)
2. Gary Moore (za mój ulubiony "Dirty Fingers", który roz**erdala hard rockowością i tym zaj**istym pazurem, za wszystkie sola na tym lp, za "After The War", "Wild Frontier", za Thin Lizzy "Black Rose".....)
Ostatnio zmieniony śr sie 06, 2014 9:41 am przez LukaSieka, łącznie zmieniany 2 razy.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
1. Dave Mustaine - Megadeth średnio lubię, ale nie mogę pominąć Rudego jako kompozytora i to gość z potencjałem na giganta, ale oczywiście jego słabość do Bozi ostatnimi czasy czy usilne kombinowanie muzyczne sprawia, że co wdrapie się na jakiś poziom thrashowej góry to zaraz z niej spadnie...
2. Gary Moore - ciężki wybór pod względem techniki, bo wiadomo, Marty świetny gracz. Ale całokształt i jakaś wewnętrzna dusza jest siłą Gary'ego. Poza tym widziałem go na żywo, gość był świetnym gitarzystą.
2. Gary Moore - ciężki wybór pod względem techniki, bo wiadomo, Marty świetny gracz. Ale całokształt i jakaś wewnętrzna dusza jest siłą Gary'ego. Poza tym widziałem go na żywo, gość był świetnym gitarzystą.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

1. Dave Mustaine
2. Gary Moore
2. Gary Moore
Dokładnie, dla mnie feeling złączony z bardzo dobrą techniką to najlepsza opcja i tak właśnie jest w przypadku Tosina. Another Year to dobry przykład, chociaż dla mnie najlepszym kawałkiem z nowej płyty jest Air Chrysalis. A sam nowy album świetny, chociaż póki co najbardziej lubię Weightless, niesamowita płyta.Invader pisze:ak dla mnie najważniejszy jest Feeling a tego jemu zdecydowanie nie brakuje z płyty na płytę jest z tym coraz lepiej, weź taki Another Year z ostatniego krążka
Nie wiem co jego przekonania religijne mają do poziomu muzycznego?widman pisze: ale oczywiście jego słabość do Bozi ostatnimi czasy
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

1.Tosin Abasi
2.Gary Moore
2.Gary Moore
-
paulek
- -#Lord of the flies

1. Dave Mustaine
2. Gary Moore
2. Gary Moore
- Saimon1995
- -#Moderator

1. Dave Mustaine
2. Gary Moore
2. Gary Moore
1. Dave Mustaine
2. Gary Moore
2. Gary Moore
-
Deleted User 2259
Podałem przykład na fajny feeling i granie z wyobraźniąDejavu pisze:Another Year to dobry przykład, chociaż dla mnie najlepszym kawałkiem z nowej płyty jest Air Chrysalis. A sam nowy album świetny, chociaż póki co najbardziej lubię Weightless, niesamowita płyta.
Wygląda na to,że Gary Moore wygra a co za tym idzie nie będzie pojedynku gitarzystów z tego samego zespołu (i bardzo dobrze).
-
Deleted User 2259
Wygrywają Dave Mustaine i Gary Moore.
Kolejne pojedynki:
1.Andy LaRocque vs Andy Latimer
2.Kirk Hammet vs Angus Young
Moje Typy:
1.Andy Latimer -prawdziwy czarodziej tego instrumentu.
2.Kirk Hammet
Kolejne pojedynki:
1.Andy LaRocque vs Andy Latimer
2.Kirk Hammet vs Angus Young
Moje Typy:
1.Andy Latimer -prawdziwy czarodziej tego instrumentu.
2.Kirk Hammet
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

1. Andy LaRocque
2. Angus Young
2. Angus Young
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
1. Andy Latimer
2. Kirk Hammett
2. Kirk Hammett
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

1. Andy LaRocque
2. Angus Young
2. Angus Young
1. Andy LaRoque (chociaż nie twierdzę, że Latimer jest słaby, wczesne płyty Camel lubię)
2. bezapelacyjnie Angus Young... Hamster nie ma do niego startu w ogóle..
2. bezapelacyjnie Angus Young... Hamster nie ma do niego startu w ogóle..