Black Sabbath - Europa 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Black Sabbath - Europa 2013
Jak ktoś by się pozbywał w normalnej cenie biletu na GC do Pragi (w ostateczności płyta) to dajcie znać, gdyż Wujek zapragnął zobaczyć legendy i próbuję skombinować bonusowy bilet.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Orientuje się ktoś, czy jest organizowany jakiś wyjazd z Warszawy? Bo widzę, że można się zabrać z Krakowa, Poznania czy Wrocławia, ale stolicy brak...
EDIT
Jest jednak wyjazd ze stolicy
EDIT
Jest jednak wyjazd ze stolicy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pojawiają się jakieś plotki o występie Black Sabbath na Bemowie w ramach jakiegoś festiwalu (IMPACT? Sonisphere?) w połowie przyszłego roku... 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Już dość dobrze się rozbujał Impact, to raczej nie będą wracać do marki Sonisphere u nas, żeby nie mnożyć bytów. BS tam to byłby niezły strzał.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do tego mogliby dorzucić takie A7X czy Killswitch Engage i wyszedłby mega skład.Zakkahletz pisze:Już dość dobrze się rozbujał Impact, to raczej nie będą wracać do marki Sonisphere u nas, żeby nie mnożyć bytów. BS tam to byłby niezły strzał.
Swoją drogą możliwy jest też powrót Ozzfestu jako objazdowego mini-festiwalu po Europie (w USA raczej nie mają szans - lukę po nich z powodzeniem wypełniły festiwale Mayhem i Uproar)... Ozzfest z Black Sabbath i Slipknot w roli headlinerów był już w tym roku jednorazowo reaktywowany w Japonii.
- Saimon1995
- -#Moderator

Black Sabbath to byłby konkretny strzał ze strony organizatorów. A nawet jeśli się nie uda, to mogą sprowadzić: Slipknot albo Metę, która podobno w przyszłym roku ma wydać album
. Dorzucą do tego Avenged Sevenfold i kilka mniejszych zespołów i pierwszy dzień jest skompletowany. Drugi dzień: Foo Fighters czy Black Keys (najlepiej obydwa) i sukces gwarantowany.
W zeszłym roku Rammsteina ogłosili bardzo wcześnie, więc może i teraz się dowiemy szybko, że headem Impactu będą Sabbs. To byłby bardzo dobry wybór.
https://www.last.fm/user/kamooo
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Do Pragi raczej nie dam rady się wybrać, więc bym się ucieszył
Zgodzę się z tym!
dla mnie lipa... jeśli chodzi o miejscówkę. Zdecydowanie wolałbym którąś z największych hal (Ergo, Atlas, Czyżyny) albo stadion (Narodowy, Śląski). Spędy na tym kartoflisku jakoś tak średnio się udawały (subiektywne odczucie).WICKER MAN pisze:Pojawiają się jakieś plotki o występie Black Sabbath na Bemowie w ramach jakiegoś festiwalu (IMPACT? Sonisphere?) w połowie przyszłego roku...
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Ojciec wczoraj w radiu usłyszał coś o Orange Warsaw, w takim wypadku już bym wolał Bemowo...
O plotkach wspomnieli też na rockville.pl, przy okazji zdradzili że w 2012 był dogadany koncert w PL, ale jak wiadomo choroba Tony'ego wszystko pokrzyżowała ( organizator nie był zainteresowany Ozzy & friends )
O plotkach wspomnieli też na rockville.pl, przy okazji zdradzili że w 2012 był dogadany koncert w PL, ale jak wiadomo choroba Tony'ego wszystko pokrzyżowała ( organizator nie był zainteresowany Ozzy & friends )
Ostatnio zmieniony czw wrz 12, 2013 10:33 am przez DeJMIeN Wielki, łącznie zmieniany 1 raz.
Najpierw niech dociągną obecną trasę...
a ja mam pytanie, czy ktoś jedzie z Poznania, bądź Wrocławia na własną rękę?
W sumie...ja bym mogła się samochodem wybrać z okolic Poznania i kogoś zabrać przy okazji. Tylko pytanie- czy bilety są/będą jeszcze dostępne? Ogarniam właśnie czeskie strony, ale nic konkretnego nie widzę... 
Witam wszystkich, z racji tego, iż mój pobyt w Niemczech okazał się krótszy niż początkowo planowałem mam do odsprzedania bilety na obydwa wyprzedane niemieckie gigi Black Sabbath, do Dortmundu miejsce siedzące ,Frankfurt miejsce stojące. Posiadam dowody zakupu biletów z eventim.de w razie odwołania koncertu i ubiegania się o zwrot pieniędzy. za bilety chcę tyle ile za nie zapłaciłem,kolejno-83 i 75 Euro
edit: bilet do Dortmundu rząd 14, miejsce 17 ,wejscie P
edit: bilet do Dortmundu rząd 14, miejsce 17 ,wejscie P
Na profilu LN Polska ostatnio pojawiają się pytania i video BS, oby to coś oznaczało!
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Wczoraj też reklamowali koszulki BS i Pearl Jam, a obie te kapele są na TA....
Nie wiem co to ma w sumie do koncertu w PL, ale tak se napisałem
Nie wiem co to ma w sumie do koncertu w PL, ale tak se napisałem
W grudniu Praga, w przyszłym roku jeszcze gig w Polsce zobaczyć, byłoby bosko, może jeszcze Maiden do tego :E
Ktoś wybiera się jakimś zorganizowanym przejazdem z Wrocka?
A pisać do nich http://www.demomusic.pl/ próbowałaś?mila pisze:W sumie...ja bym mogła się samochodem wybrać z okolic Poznania i kogoś zabrać przy okazji. Tylko pytanie- czy bilety są/będą jeszcze dostępne? Ogarniam właśnie czeskie strony, ale nic konkretnego nie widzę...
Ktoś wybiera się jakimś zorganizowanym przejazdem z Wrocka?
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

nam brakuje jeszcze przynajmniej 3 osób do kompletu, wyjazd z Wrocławia. polecam i zapraszam.
wszelkie info na priv
wszelkie info na priv
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

poszukuję biletu do Pragi, Stani u podia w rozsądnej cenie!