Zapowiedź nowego singla - The Speed Of Light - premiera 14.08.2015
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zapowiedź nowego singla - The Speed Of Light - premiera 14.08.2015
Jest wg mnie zaskakująco świeżo i ostro. Po 3 przesłuchaniach 8/10. Trochę mnie refren irytował ale pewnie się osłucha.
Po połowie wyłączyłem, nie da się słuchać.
The lover of life's not a sinner.
Swoją drogą, forma i brzmienie głosu Becura bardzo przypomina mi Skunkworks. Nawet momentami pre-chorus zalatuje mi trochę "Innerspace" (a że uwielbiam ten numer...
).
-
Deleted User 4783
jak dla mnie utwór jest genialny, słychać trochę lata 70-te w gitarach! refren już mi się wbił do głowy, teraz go pewnie będę nucił do 4 września. Nie da się tego nijak porównać do czegokolwiek wcześniej co zrobiło IM, gitary ciężkie, perkusja jak zawsze rewelacja, a Bruce przechodzi samego siebie 
gdyby nie ten krzyk na początku, to po pierwszych 12 sekundach nie powiedziałbym, że to Ironi.
Dostaliśmy najlepszego singla na pewno od czasu Benjamina, jeśli cała płyta jest nagrana w takich klimatach, to Panowie zmiotą konkurencję w tym roku.
Warto wydać hajs na singla
ciekawe czy wyszedł na CD, dziś sprawdzę sklepy 
gdyby nie ten krzyk na początku, to po pierwszych 12 sekundach nie powiedziałbym, że to Ironi.
Dostaliśmy najlepszego singla na pewno od czasu Benjamina, jeśli cała płyta jest nagrana w takich klimatach, to Panowie zmiotą konkurencję w tym roku.
Warto wydać hajs na singla
Ostatnio zmieniony pt sie 14, 2015 8:48 am przez Deleted User 4783, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba, większość przyzna szczerze, że jest to singiel IM na który każdy czekał w głębi duszy. Po TFF bałem się, że oni już tylko epiki potrafią tworzyć (dyskusyjne El Dorado, Alchemist) a tu takie pozytywne zaskoczenie. Mam nadzieję, że w teledysku pojawi się zespół a nie będzie to powtórka z Final Frontier.
-
Deleted User 4783
jeszcze 10 minut, główna milczy, YT milczy... ale co z tego 
- dostoevsky
- -#Assassin

Mieszkasz w Stanach?The_Alchemist pisze:Warto wydać hajs na singlaciekawe czy wyszedł na CD, dziś sprawdzę sklepy
Dokładnie,u nas CD nie dostaniesz niestety 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
-
Deleted User 4783
wolę sprawdzić, zawsze można w kilka osób zamówić z usa 
-
Deleted User 4783
jest na głównej oficjalnie!
Na MFU ktoś się już wczoraj pochwalił, że miał okazję widzieć teledysk wraz z kawałkiem i że warto na niego czekać bardziej niż na sam singiel. Biorąc pod uwagę no-prayerowe klimaty numeru, czyżby szykowały się jakieś jaja a'la Holy Smoke?remi pisze:Mam nadzieję, że w teledysku pojawi się zespół a nie będzie to powtórka z Final Frontier.
-
Deleted User 4783
ironlemon - jest lepiej