Tylko czemu w takim razie by nie ogłosili PL show razem z resztą trasy, tym bardziej skoro koleżanka twierdzi że już są zakontraktowani
14,18/06/2017 - Gorillaz - Warszawa, Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Re: 14,18/06/2017 - Gorillaz - Warszawa, Katowice
Fajnie by było bo sądząc po setliście z Wawy to w Kato będę widział tylko namiastkę tego co lubię w Gorillaz i zapewne będę chciał jeszcze gdzieś ich zobaczyć, z setem zawierającym więcej kawałków z pierwszych dwóch płyt.
Tylko czemu w takim razie by nie ogłosili PL show razem z resztą trasy, tym bardziej skoro koleżanka twierdzi że już są zakontraktowani
No dokladnie
Dlatego też sądzę, że jej źródło jest chuj warte. Pozyjemy, zobaczymy.
https://www.last.fm/user/kamooo
Dziwne, chociaż jest cień szansy, żę gdzieś w umowie Gorillaz z E.Beats pojawił się zapis o tym, że koncerty te mogą być dopiero ogłoszone po gigach Wawa/Kato. Zazwyczaj lato to martwy sezon ogłoszeń ale to byłoby sporym newsem.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Jutro wystąpią w Budapeszcie, a pomimo to listopadowy koncert w stolicy Węgier jest już dawno ogłoszony.
Wg FB Electronic Beats mają wpuszczać dziś dodatkowe osoby bez biletów, aby wypełnić venue (do ilości zgodnej z przepisami). Dla osób z biletami będzie osobna kolejna.
Wyczuwam burdel organizacyjny i ból dupy dookoła 
o cholera
ubieram sie i lece tam
ubieram sie i lece tam
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Jestem
Ok 30 osób przede mną
Podobno ludzie którzy odkupili na bank nie wejdą bo dokładnie dane są sprawdzane
Więc kto w okolicy i ma czas to chyba warto przyjechać
Ok 30 osób przede mną
Podobno ludzie którzy odkupili na bank nie wejdą bo dokładnie dane są sprawdzane
Więc kto w okolicy i ma czas to chyba warto przyjechać
-
Deleted User 4876
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam to był bardzo dobry gig.
Potwierdzam, przednia zabawa 
A ja się zawiodlem
udało mi się wejść bez biletu więc fajnie
Ale czułem się ciągle jakby grał support
Końcówka to było gorillaz ale nie umialem się rozkrecic.
Stare Gorillaz > Humanz
udało mi się wejść bez biletu więc fajnie
Ale czułem się ciągle jakby grał support
Końcówka to było gorillaz ale nie umialem się rozkrecic.
Stare Gorillaz > Humanz
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

ZAGRALI 5/4!!!! 
Niestety nie Damon śpiewał
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Chłopie, taki banan miałem na mordzie odkąd Damon powiedział że "and now we will play something that we haven't played since 2001" że mogliby to z playbacku puścić a ja i tak bym się cieszył
Kilka wrażeń po odespaniu. Koncert zajebisty, nie spodziewałem się że będzie tak dobrze. Klasyczny przypadek "nowa płyta brzmi lepiej na żywo". Dobrze się bawiłem na głównym secie, a bisy to było szaleństwo, począwszy od ukochanego przeze mnie 5/4, a skończywszy na świetnym wykonaniu Clinta Eastwooda. I chwilka On Melancholy Hill!
Myślalem że z racji niewielkiej ilości kawałków ze starszych płyt wyjdę z niedosytem, a tak nie było. Swietny koncert, kupa dobrej zabawy, jestem przeszczęśliwy że to wszystko wyszło.
Jak sala? Mamy wreszcie w Katowicach coś porządnego - większego od Mega, a mniejszego od Spodka? Brzmiało to jakoś?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Bardzo dobrze. Brzmienie było jak najbardziej OK, ogólnie wrażenia z tego obiektu mam pozytywne.
-
Deleted User 4876
I toalety lepsze niż w Tauronie
co do nagłośnienia to też daję bardzo dobrą ocenę..nie za cicho, nie za głośno..wyraziście..nic nie uciekało 
Fajnie by było, gdyby organizatorzy wykorzystywali taki potencjał, bo można by z tego zrobić alternatywę dla Stodoły na południu.
Nagłośnienie to bardziej kwestia dźwiękowca. Są po prostu łatwiejsze i trudniejsze sale do nagłośnienia. Ktoś chwalił teraz nagłośnienie Coldplaya na Narodowym, a zazwyczaj wszyscy na ten stadion narzekają.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen