W przypadku koncertów on LN to już chyba nie będzie takie łatwe. Dystrybucja tylko przez Ticketmaster, a tam wszystko robią już chyba na biletach imiennych. Jak się uprą na wejściu na sprawdzanie danych to będzie lipka...
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
EvilNation teasuje "gorący tydzień ogłoszeniowy" na swoim zjebuczku. Waters jutro. A później czyżby wspomniane tutaj wcześniej Judas Priest (Impact (anty)festiwal?), Slayer+LoG, a może coś jeszcze innego... mnie by ucieszyło takie QOTSA, Foo Fighters albo halówka Rammsteina, zobaczymy. Jedno jest pewne, jakiś bank trzeba będzie chyba obrobić albo bankomat wysadzić, nerki nie poświecę 
W przypadku koncertów on LN to już chyba nie będzie takie łatwe. Dystrybucja tylko przez Ticketmaster, a tam wszystko robią już chyba na biletach imiennych. Jak się uprą na wejściu na sprawdzanie danych to będzie lipka...
Może ironi?
Proszę, niech Judasi grają zwykły koncert, a nie na tym pseudofeście.
Mnie martwi to, że oprócz nich, na Wacken i Bloodstock gra też Nightwish. Może to tylko przypadek, ale może będą robili za support JP na trasie.
Mnie martwi to, że oprócz nich, na Wacken i Bloodstock gra też Nightwish. Może to tylko przypadek, ale może będą robili za support JP na trasie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mysle, że to przypadek, tzn. Nightwish wraca po roku przerwy, wiec pewnie będą na wielu festach.
To już oddycham z ulgą 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Widziałem ich ostatnio rok temu z nudów na feście i niespecjalnie mam ochotę to powtarzać. Poza dwoma-trzema numerami bardzo się nudziłem.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W Birmingham kupowałem bilet na Maiden z drugiej ręki i gość po prostu wszedł ze mną ze swoją kartą, przeskanował, po czym wrócił na zewnątrz, a ja biegiem na FTTB
Dziś ogłoszą też Watersa w Pradze
-
Deleted User 4876
To zacnie, dwie daty w Amsterdamie bilety 64-97 eur. czyli da się. Rynek niemiecki i austriacki widocznie już permanentnie został popsuty.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Sierpień? To nie wiem czy nie będę się rozbijał po festach 
Piątek - Kraków, ideolo. Pytanie ile za golden...
Przedsprzedaż LN 249 zł - 499 zł *
Tak, już na wyłączność są
Czyli brzydki bilet + miljon dodatkowych opłat -.-
tak, cholernie mnie wkurwiają te bilety z TM ;/
-
Deleted User 4876
nic pewnego, ale jeżeli LN chce coś duzego jeszcze ogłosić w tym tyg to obstawiam Ozzy w Krk
))
Te 249 zł to pewnie za ost. 3 rzędy na górnej trybunie pod samym dachem, już nie raz tak robili właśnie, zejdą w 10 sekund po otwarciu sprzedaży. Reszta pewnie w przedziałach, 299, 330, 399 i 499.
GC EE, GC EEEE, GCtydzieńwcześniej