Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
+ Ghost używa też witraży 
Niby Bruce potwierdził, ze witraz to wskazowki setlisty
Ale wszystko mozna zinterpretować na rozne sposoby i mogli walnac niezla podpuche
Z Rime byloby dziwnie bo to mega dluuuugi kawalek, a byl grany calkiem niedawno i lepszego momentu niz wtedy nie bedzie
Ale wszystko mozna zinterpretować na rozne sposoby i mogli walnac niezla podpuche
Z Rime byloby dziwnie bo to mega dluuuugi kawalek, a byl grany calkiem niedawno i lepszego momentu niz wtedy nie bedzie
10 lat temu to nie tak znowu niedawno
Mam nadzieję na jakieś niespodzianki, jeśli od dawna w Europie nie zagrali nic z AMOLAD (Grali tylko na amerykańskiej części trasy The Final Frontier World Tour. Ogólnie, gdyby set wygladał podobnie jak wtedy w USA, to byłbym zadowolony
Chociaż wtedy po kilku gigach zmienili "Brighter Than a Thousand Suns" na Wrathchild co było niesamowita wioską 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Jeśli faktycznie? Co to by oznaczało? Ci wszyscy ludzie, którzy kupili bilety ze względu na Ikara, Clansmana czy Paschendale poczuli by się oszukani. Mam nadzieję, że set taki faktycznie będzie, ale fakt, że Steve uwielbia jak fani nie znają setu. Wiele o tym mówił. Na Somewhere Back in Time podali set bo tak naprawdę był on w 90% do obstawienia. Jedynie Moonchild pewnie został dodany przed trasą. Tutaj niby mówią o niespodziankach i zdradzali by set?. Może faktycznie witraż to taki kolaż utworów Iron Maiden z elementami przenośni. Nic już nie wiem.
Bruce mówiąc o wskazówkach na plakacie lekko się uśmiechał, jakby chciał by dziennikarz przestał wiercić mu dziurę w brzuchu. Może tak naprawdę set jest w fazie budowy. Wiem, że większość fanów będzie miało do 26 maja poważne problemy z zasypianiem i koncentracją. Tego jestem pewny.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie mam nic przeciwko
Drugie Helsinki dodane
28&29.05
Londyn też dodany Sat 11th Aug - O2 Arena
A ja sobie zareezerwowałem Pragę , stani u podia za 1790 k i w poniedzialek sobie odbiorę w Krnovie , do którego mam 15 km. Przy okazji kupię piwo i nie dam zarobić żadnym LiveNation.
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

Dodali właśnie Paryż.
Szansa na drugi Kraków tez jeszcze jest 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
To zależy ile do końca weekendu tego zejdzie.
-
Deleted User 4783
ja jeszcze czekam z Krk, chciałem kupić w grudniu. Ale Tallinn już jest
mam cichą nadzieję na drugi gig w PL, chociaż tak jak piszecie, zależy to od sprzedaży. Na tą chwilę dupa z kupnem biletu na Kraków - strona wisi godzinami i się nie ładuje :/ też tak macie?
mam cichą nadzieję na drugi gig w PL, chociaż tak jak piszecie, zależy to od sprzedaży. Na tą chwilę dupa z kupnem biletu na Kraków - strona wisi godzinami i się nie ładuje :/ też tak macie?
Jak zawęzili sprzedaż tylko do Netu, to ja się nie dziwię że strona "wisi".
Na oficjalnej w komunikatach po ogloszeniu drugiego Paryża powinno jeszcze ukazać się zdanie stwierdzające, że to jest już ostateczna lista dat koncertów. Na razie takkie stwierdzenie jeszcze nie padło, co może sugerować sprawę otwartą. Potencjalne drugie daty były dogadane z promoterami i organizatorami na pewno od początku, a ich uwolnienie uzależnione od rozwoju sprzedaży. Poczekajmy jeszcze parę dni, może coś dojdzie, a jak nie, to pojawi się info o świetnych wynikach sprzedaży wraz ze wskazówką o tym, że lista dat jest zamknięta.
M.
M.
Mogą jeszcze najwyżej Kraków dodać, to wszystko. Ja oczywiście kibicuję, ale będzie ciężko 
Myślę, że ten drugi Kraków, to frekwencyjne byłaby biedota. Ale wtedy bym się chyba zastanawiał nad biletem na płytę, bo byłyby większe szanse na fajne miejsce bliżej sceny 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To by musieli jakiś dobry support dodać, np. Slayer albo jeszcze jeden znany band (Ghost) to te 10K by się pojawiło. Faktycznie, w tym roku jest nawał koncertów na południu i z wyprzedaniem drugiej daty byłby problem 
dla mnie ważne jest jeszcze coś innego - facet od dźwięku. Na 99% nie będzie to Walker, który koncerty IM zamienił w kakofonię. Jeśli nie on, to kto? W każdym razie, liczę na spora poprawę w tym względzie. Wyczyny Walkera zrobiły koncertom grupy złą prasę jeśli chodzi o dźwięk
dla mnie ważne jest jeszcze coś innego - facet od dźwięku. Na 99% nie będzie to Walker, który koncerty IM zamienił w kakofonię. Jeśli nie on, to kto? W każdym razie, liczę na spora poprawę w tym względzie. Wyczyny Walkera zrobiły koncertom grupy złą prasę jeśli chodzi o dźwięk
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ja tam po cichu wierzę w drugi gig w KRK. Skoro we Wrocławiu sprzedali 38k biletów to i na dwie hale by sprzedali. Zapewne jakieś 30% ludzi kupi dublet.