26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/05/2018 -Tallin, Estonia
Bardzo podoba mi się ich podejście w kwestii informacji ile zostało. Nie to co u nas, niby nie ma, potem się pojawiają i tak w kółko.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Uczciwsi niż nasi 
Płyta właśnie się wyprzedała! Uruchomili za to 3 sektory na górnych trybunach.
Jakieś takie "wydziabane" te górne sektory - czyli zostawili część na później, niemniej w sumie i tak nie za wiele tych biletów...
Organizator napisał ostatnie 700 biletów 
I tak się mega długo trzymają te bilety. Myślałem, że pójdzie w mig.
ci co mieli kupic zrobili to w miare szybko i w zasadzie troche tych wejsciowek zeszlo,goraczka minela
i tak nie jest chyba zle,obiekt raczej bedzie wypelniony 
Dokładnie, zostało już parę setek - pamiętajmy, że w tych rejonach IM nie jest tak znane jak u nas.
"W tych rejonach" (Estonia i Łotwa) zamieszkuje ze 3 mln luda, a w Polsce ze 12 razy więcej 
Skoro u nas na koncert jest w stanie wybrać się max 30 tys., to tam wypadałoby 2,500 autochtonów... Czyli 2/3 publiczności to będą obcokrajowcy.
M.
Skoro u nas na koncert jest w stanie wybrać się max 30 tys., to tam wypadałoby 2,500 autochtonów... Czyli 2/3 publiczności to będą obcokrajowcy.
M.
Ja twierdzę, że pół na pół.
Mniej niż 100 biletów zostało a kilka razy już dokładali 
Re: 26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Koncert wyprzedany 
Dokładnie i tak szybko, bo to nie było takie oczywiste.
Eeee tam szybko
Mala hala, 1szy koncert na trasie, ja myslalem ze wszystko w przedsprzedazy pojdzie
Mala hala, 1szy koncert na trasie, ja myslalem ze wszystko w przedsprzedazy pojdzie
10k - nie jest tak mało, no i jak mówiliśmy - metal tam nie chwyta, nawet Meta grała w 2010 jeden koncert w tej hali 
Nie "metal nie chwyta" lecz mikroskopijna liczba ludności. Finowie mają 2x Helsinki, a i tak na pewno zasilą Tallin, bo Estończyków jest po prostu za mało, nawet gdyby doliczyć do nich Łotyszów.
Anyway, dziś przed 12 sprawdzałem i były jeszcze 4 bilety, no a wkrótce wskoczyło *SOLD OUT*
M.
Anyway, dziś przed 12 sprawdzałem i były jeszcze 4 bilety, no a wkrótce wskoczyło *SOLD OUT*
M.
Sie tak zastanawiam czy istnieje mozliwosc dorwania ekipy przed gigiem ??? Ciekawe czy do Tallina przyjada w dzien koncertu czy dzien przed....ale znajac ich przyzwyczajenia obstawiam dzien koncertu i prywatny samolocik.Moze male przyczajenie na lotnisku zaowocowaloby pamiatkowym zdjeciem 
Tallin to ponoć bardzo ładne miasto. Nie szkoda Ci czasu, by czekać na lotnisku ?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jeżeli przylecą małą maszyną, to PRAWIE na pewno z lotniska nie wyjdą przez terminal, tylko wyjadą przejazdem służbowym.qracoss pisze: ↑wt sty 09, 2018 11:41 amSie tak zastanawiam czy istnieje mozliwosc dorwania ekipy przed gigiem ??? Ciekawe czy do Tallina przyjada w dzien koncertu czy dzien przed....ale znajac ich przyzwyczajenia obstawiam dzien koncertu i prywatny samolocik.Moze male przyczajenie na lotnisku zaowocowaloby pamiatkowym zdjeciem