Tool
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tool
Juz ponoc w Saturnie jest. To wydanie z okularkami i o. Ale chyba jeden cd, nie wiem dopytam jeszcze.
Lakierowany, twardy digipack ma wmontowane okularki do ogladania ilustracji z grubej kolorowej i pieknie wydanej siazeczki. Tak jak ostatnio nie ma tekstow, sa za to stereoskopowe ilustracje stereoskopowe majace pozwolic bardziej sie wczuc w muzyke.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Niestety nie będzie żadnych niespodzianek
Płyta jedna, ta sama wersja którą zainteresowani już mają. Szata graficzna płyty, według tych którzy już ja mają, nieziemska. Ponoć w niekótrych sklepach w Polsce już dzisiaj ją wystawią na półki ale nie wiem 
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=5118Abstract pisze:No to teraz mam pytanie do Was. Kto wybiera się na koncert Tool?! Piszcie
eulogy, no juz ludzie kupuja to. juz jest ,szkoda ,ze nie 2cd...ale to moze pozniej wyjdzie czy cos.
Coś ma niby wyjśćslayer pisze:szkoda ,ze nie 2cd...ale to moze pozniej wyjdzie czy cos.
BTW - Genialna tapetka do jednego z utworów z nowej płytki

- dostoevsky
- -#Assassin

Ciężko się zdecydować... Dla mnie miażdzące są Aenima i Lateralus. 
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Ja tam za Toolem nie przepadam... ale Sober mógłbym słuchać bez przerwy... i teledysk miodzio 
"i jak tu nie <3 blizniego swego"S1MON pisze:moze jestem pozer, bo wszyscy znaja schism itp. ale to tego kawalka moglbym sluchac baaaaarzo dlugo ... no i parabol & parabola
Powiem Wam jedno - nowa płyta jest genialna i tyle
Już tak jak Eulogy mogę powiedzieć...
Ale trzeba duuuużo jej słuchać....
A ja nadal twierdzę, że między "Lateralus" i "AEnimę" należy wrzucić "Undertow"
A ja nadal twierdzę, że między "Lateralus" i "AEnimę" należy wrzucić "Undertow"
Oczywiście szanuję Twoje zdanie
Ja tylko powiem, że w chwili obecnej dałbym tak 9,5/10 , czyli tak jak "Aenimie" i o 0,5 pkt mniej niż "Lateralus" i "Undertow".... a co do owej nudy... hmm... no właśnie dla mniej jej nie ma, bo takie utwory jak "Wings For Marie" i tytułowy to dla mnie jedne z najlepszych rzeczy jakie Tool stworzył.... no a "Jambi" to jest majstersztyk, taki bardzo intensywny się chwilami robi....
Aha - już znalazłem pierwszą, albo jedną z pierwszych recek płyty u nas w necie:
http://metal.pl/recenzja.php?id=460
I ja się z nią zgadzam
Aha - już znalazłem pierwszą, albo jedną z pierwszych recek płyty u nas w necie:
http://metal.pl/recenzja.php?id=460
I ja się z nią zgadzam
dobra jest. mnie wessala, po jakims czasie. ale.Artur pisze:nowa płyta jest genialna i tyle
nie kupuje narazie. zobaczymy co wymysla z tym drugim dyskiem.
A jeszcze do cd wracajac.. dobra jest, ale za Lateralusem, A. i U.