Na koncercie U2 w Wawie w 97 roku jedna toaleta przypadała na 5 tys osób
Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
są i to nawet sporo. ustawione są w rzędach po obu stronach płyty i jeszcze na zawnątrz stadionu. Ale akurat ich ilośc zależy od organizatora.
będą tylko bezpośrednio po koncercie.
Może nie wokół jest dużo zieleni:P:P drzewa, krzaki itd.
UpTheIrons
Będą jakieś stoiska z jedzeniem , grilem
? We Wrocławiu chyba byly tylko stoiska z piwem ,i ile jest rzedów na stadionie Ślaskim hmmm 50
moze ktos wie?
Somewhere in Wrocław
Stosika beda, a na stosika ceny beda jak zwykle kosmiczneKuba11111 pisze:Będą jakieś stoiska z jedzeniem , grilem? We Wrocławiu chyba byly tylko stoiska z piwem ,i ile jest rzedów na stadionie Ślaskim hmmm 50
moze ktos wie?
Co do ilosci rzedow, to wlasnie chyba cos kolo 50-60 rzedow, choc moge sie mylic
znaczy sie jakich rzędów ?? :/ rzędów czego ??
Give me Ed... till I'm dead...
pewnie siedzeń na sektorach...... 
Nio....chyba nie chodzilo o cos innego ???Pink pisze:pewnie siedzeń na sektorach......
no..... i wszystko jasne :]
Give me Ed... till I'm dead...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

-
maciora666
- -#Charlotte

Piwo :):):)
mam tylko nadzieje że będzie wiele stoisk z "Garcami", o ile pamiętam to na Metallice było tylko Kilka do których stały kolejki jak za cukrem w dawnych czasach
Milan Rulez !!!!!!
Od której będą wpuszczać lud na stadion? Od 15:00?
Sądzę że realna pora to 14
Wydaje mi się, że to będzie też w dużym stopniu zależało od ilości kapel na festiwalu...
- likipiki
- -#Lord of the flies

o ile mi wiadomo to ilość już znamyMadril pisze:Wydaje mi się, że to będzie też w dużym stopniu zależało od ilości kapel na festiwalu...
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
No tak, mój błąd...
Ale nie wiemy ile będą grały. Na koncercie Mety były 2 kapele przed, które długo nie grały i wpuszczali od 15, więc tutaj pewnie będzie wcześniej trochę...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kilka odpowiedzi na pytanie jakie uzyskałem od Mystic'a:
- Niepełnosprawni - Jeszcze do ustalenia. Być może będzie platforma z tyłu płyty tak jak na Metallice. Panowie z Mystic zajmą się tą sprawą i dadzą nam znać jak będzie coś wiadomo.
- Parking - To pytanie do dyrekcji Stadionu Śląskiego - organizator koncertu się tym nie zajmuje. Będzie raczej tak samo jak na Metallice.
- Wejście na koncert - Jeszcze do ustalenia. Raczej nie wcześniej niż koło południa - to mozna logicznie wywnioskować. Wszystko zależy od liczby i długości setów supportów.
- Set Maiden - Nie podali żadnych konkretnych wymagań więc plotka o 130-minutowym secie raczej się nie potwierdza...
Nic jeszcze nie wiadomo w tej sprawie...
- Supporty - Na razie nic nie jest potwierdzone... Trzeba czekać.
Są jeszcze jakieś pytania?
- Niepełnosprawni - Jeszcze do ustalenia. Być może będzie platforma z tyłu płyty tak jak na Metallice. Panowie z Mystic zajmą się tą sprawą i dadzą nam znać jak będzie coś wiadomo.
- Parking - To pytanie do dyrekcji Stadionu Śląskiego - organizator koncertu się tym nie zajmuje. Będzie raczej tak samo jak na Metallice.
- Wejście na koncert - Jeszcze do ustalenia. Raczej nie wcześniej niż koło południa - to mozna logicznie wywnioskować. Wszystko zależy od liczby i długości setów supportów.
- Set Maiden - Nie podali żadnych konkretnych wymagań więc plotka o 130-minutowym secie raczej się nie potwierdza...
- Supporty - Na razie nic nie jest potwierdzone... Trzeba czekać.
Są jeszcze jakieś pytania?