ale zaraz dojdę
Aria
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Aria
Właśnie też coś nie kumam, płyta miała być już w kwietniu a tu mamy połowę czerwca i dupa, nic nie ma.Bonzo pisze:a teraz juz do starych fanow: nowej plyty jak nie bylo tak nie ma;/
- Metalophil
- -#Moonchild

tja - wydali singiel "Chuzhoy" który miał premierę 15 czerwca. Poza kawałkiem tytułowym znalazły się na nim: "Volya i Razum" - wersja na 20-lecie tego utworu, "Tam Vysoko" - wersja klawiszowa (taka, jaką solowo wykonuje Bierkut na obecnej trasie), "Tam Vysoko" - teledysk. A z nowych kawałków, dotychczas granych na koncertach najbardziej podoba mi się "Strazh Imperi" :solo
- Metalophil
- -#Moonchild

jest jeden kawałekpaniron pisze:Są jakieś anglojęzyczne płyty Arii ?? bo bym se posłuchoł
Metalophil a masz może jakiegoś linka do tego utworu?Metalophil pisze:A z nowych kawałków, dotychczas granych na koncertach najbardziej podoba mi się "Strazh Imperi"
Otóż to, ta wersja z "Krov za krov" jest niesamowita wręcz.Metalophil pisze:jest jeden kawałek Wink - "You`d better believe me" z płyty "Shtil", ale to jedynie taka ciekawostka bo do pięt nie dorasta oryginalnej, rosyjskiej wersji OK
- Metalophil
- -#Moonchild

a wot i etot linkM@ti pisze:Metalophil a masz może jakiegoś linka do tego utworu?Metalophil pisze:A z nowych kawałków, dotychczas granych na koncertach najbardziej podoba mi się "Strazh Imperi"Nie słyszałem jeszcze, szukałem czegoś na masterslandzie ale z rosyjskim jak wiadomo u mnie nie bardzo.
![]()
http://files.mastersland.com/files/atom ... vokuz).mp3
Skąd zasysasz, bo też bym sobie zobaczył.Żelazny pisze:Właśnie Chuzoia zasysam,potem coś napiszę:]
-
Deleted User 357
To mp3 jest,zasysam z audiofinda,byłem bez netu,więc mam zaległości,linka do teledyska nie mam
Mam nadzieję że będzie blisko gdzieś,to mogę nie jeść do końca roku,byleby jechać
Metalophil-wiesz co robićM@ti pisze:A właśnie, na oficjalnej jest coś napisane o nowych występach chyba, może i rozpiska trasy dokładna już jest albo mi się wydaje, ale kto mniej więcej gawarisz pa ruski, mógłby coś przetłumaczyć i powiedzieć o co chodzi bo już nowego LP nie mogę się doczeka
www.audiofind.ru? Wchodziłęm na tę stronkę i się ostatnio wszystko pozmieniało, teraz nie chce mi nic z tamtad ściągać.To mp3 jest,zasysam z audiofinda
Podobnie jak ja.Żelazny pisze:Mam nadzieję że będzie blisko gdzieś,to mogę nie jeść do końca roku,byleby jechać
Właśnie niewiem, teraz żeby coś znaleźć to trzeba się napracować a zassać to chyba tylko za opłatą się da.Żelazny pisze:Fuk,co oni z tą stronką zrobili?
Dzięki zaraz zobaczę.Żelazny pisze:.No nic,wejdź na delita;]
EDIT: kurde znalazłem, chcę zasysać i chyba trzeba płacić za pobranie pliku, albo się zarejestrować.
- Metalophil
- -#Moonchild

Póki co to są tylko na Rosję koncerty rozpisane - ale trzymam "rękę na pulsie"
. A do nowych kawałków to już, zdaje się, podawałem wam linki :rocx
Trzymaj trzymaj, jak by co to daj znać.Metalophil pisze:ale trzymam "rękę na pulsie"
Zgadza się, i kawałki bardzo fajne już nie mogę nowej płyty się doczekać kurde.Metalophil pisze:A do nowych kawałków to już, zdaje się, podawałem wam linki YEAH!
Premiera miała być w okolicach kwietnia, ale że coś widocznie im nie poszło mięli zrobić później a teraz się okazało że zamiast premiery nowej płyty, odbedzie się premiera tylko singla (15 czerwca chyba). A kiedy nowy album, narazie nic nie wiadomo.slayer pisze:Kiedy premiera?
- Metalophil
- -#Moonchild

nowa płyta będzie nosiła tytuł "Armageddon" - cieszy duża ilość kompozycji Dubinina, bo to oznacza że album powinien być bardzo "klasyczny" :rocx