Bueh,jak krzyczałem ten refren albo Impossible Brutality to stojące obok fanki najtfisza mnie tak wzrokiem zmierzyły że myślałem że padnęironBIDDAF pisze: Żałuje ze na people of the lie ludzie sie nie zebrali dobrze do odkrzyczenia refrenu, co pieknie wyszło na live kreation.
Support - KREATOR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Support - KREATOR
Kreator się obronił dosyć
szkoda, że ludzi przypadkowi - już sobie zajmowali miejsca na Nightwish i raczej nie wczuli się w muzykę
solo Kreator to byłoby coś, ale na szczęscie Slayer niedługo :]
szkoda, że ludzi przypadkowi - już sobie zajmowali miejsca na Nightwish i raczej nie wczuli się w muzykę
solo Kreator to byłoby coś, ale na szczęscie Slayer niedługo :]
ta mialem to samo na Enemy of God, coponiektorzy sie na mnie patrzyli takim zgorszonym wzrokiem ... troche glupie uczucie, jak sie drzesz na calego a typy obok stoja jak kolki i patrza sie jak na debilaŻelazny pisze:Bueh,jak krzyczałem ten refren albo Impossible Brutality to stojące obok fanki najtfisza mnie tak wzrokiem zmierzyły że myślałem że padnę
- ironBIDDAF
- -#Trooper

No na poczatku było kijowo słychac. Wokal bardzo w tle, w perkusji stopy nie bylo slychac. Potem sie poprawiło.
nagłosnienie było dziwne trochę, ale i tak bardzo dobre w porównaniu do supportów Metalliki sprzed roku
a ja byłem akurat w miejscu gdzie ludzie na Kreatorze byłi całkiem kumaci i kiedy trzeba było krzyczeć refreny to krzyczeli z nami, a kiedy skakać to skakali
było fajnie 
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Dali czadu! Widać było,że się przylozyli. Zresztą, kiedy oni się nie przykładają

a na ilu koncertach kreatora byłaś, że śmiem spytać, że takie obeznanie w ich przykładaniu się masz?? tak z ciekawości tylko...Ironka :) pisze:Dali czadu! Widać było,że się przylozyli. Zresztą, kiedy oni się nie przykładają![]()
co do ludzi - do dupy część była, jakieś małe panienki ze starchem i bólem w oczach, jakieś ludki co sztyl od miotłu zjadły i takie podobne. za dużo takich typów było. możliwe że zaklepywali miejsce na najtłisza
Nie byłam na ani jednym, ale śmiem twierdzic, że jest to tak świetna kapela, że nie moga być nie przygotowani i nie mogą się nie przykładać.Kea pisze:a na ilu koncertach kreatora byłaś, że śmiem spytać, że takie obeznanie w ich przykładaniu się masz?? tak z ciekawości tylko...Ironka :) pisze:Dali czadu! Widać było,że się przylozyli. Zresztą, kiedy oni się nie przykładają![]()
No fakt, że towarzystwo jakieś takie statyczne potwornie, ale nic. Trochę się tam z przodu rozkręciło. Fajnie Mille apelował o pogo deliktnym okrężnym ruchem palca
Set był fajny bo był Betrayer (to starczy jak dla mnie).
"Mosh pit Polish style"- niestety jak sporo rzeczy w tym kraju. Część robi, część się patrzy, no nic. Ja się tam wybawiłem. Nawet brzmienie z przodu nie było takie tragiczne.
"Mosh pit Polish style"- niestety jak sporo rzeczy w tym kraju. Część robi, część się patrzy, no nic. Ja się tam wybawiłem. Nawet brzmienie z przodu nie było takie tragiczne.
reaktywacja
Swarożyc ---> tak, to chyba my byliśmy 
-
Deleted User 1309
Nie ma co bylo porządnie , na Extreme Aggresion sie przez chwile rozkreciło naprawde duze i porządne pogo(jak Mille prosił
). Zabawa była przednia . Muzycznie tez nie narzekam dobrali dobre piosenki, brakło mi tylko Flag of Hate na zakończenie
.
BTW: Mille tym razem nazwał ,,beytrayerami" tych którzy stali z tylu czy siedzieli na sektorach i nie brali czynnego udziału w koncercie
, czy sie tylko przesłyszałem?
BTW: Mille tym razem nazwał ,,beytrayerami" tych którzy stali z tylu czy siedzieli na sektorach i nie brali czynnego udziału w koncercie
No ja tak sądzę, Slayer coś nawet mówił, ale się nie przedstawiałem, bo mi się koło "People of the Lie" mózg zlasował. Poważnie, nic nie czaiłem co się dzieje dookoła...dobrze, że wodą lali koło toi-toi z lewej, bo mnie całego "zrosiło" i odżyłem.
reaktywacja
szkoda tylko że to tak krótko trwało. Jak schodzili ze sceny nie mogłem w to uwierzyć że ich czas minął. Ale dali czadu...
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Kea pisze: co do ludzi - do dupy część była, jakieś małe panienki ze starchem i bólem w oczach:
przypomnialo mi sie jak Mille zapowiadal Pleasure to Kill , spojzalem na jakas panienke to zrobila taaaakie oczy-->
ogolnie to publika dala ciala i szkoda ze koncert w pelnym sloncu ale i tak bylo swietnie
Pamiętacie jak na początku koncertu Mille rzucił tekst w stylu "Are we in Katowice" juz dokładnie nie pamiętam.
Nie jestem pewny czy tłum odkrzyknął "Yes"
Nie jestem pewny czy tłum odkrzyknął "Yes"
-
Deleted User 1309
Z przodu duzo osob krzyczlo ,,No"
i próbowało przekazac ze w Chorzowie 
tylko my i niemcy nie zangielszczamy
z tego co wiem to Kobi był veeeeery happy
a koncert sam w sobie bardzo fajny...pare hiciorów i git 
dokaldnie. i pare najtliszek zostalo skasowanychSwarożyc pisze:. Trochę się tam z przodu rozkręciło. Fajnie Mille apelował o pogo deliktnym okrężnym ruchem palca![]()
bo faktem jest, ze publicznosc to ...khem khem. czasem darlem ryja z 10 razy by ktso sie dolaczyl ,ale paru maniakow bylo - dalismy rade
Takich ludzi nam trzeba :rocxIronka :) pisze:Nie byłam na ani jednym, ale śmiem twierdzic, że jest to tak świetna kapela, że nie moga być nie przygotowani i nie mogą się nie przykładać.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Kreator niezły koncert troche za cichy : ale nagranko na mc jakos mi wyszło :solo .Zdecydowanie za jasno jak na taki zespół bo chlopaki mają swietne efekty swietlne.