no jasne !! oni graja prawie death metalM@ti pisze:Ty też jesteś fanem Billa i Toma?![]()
Nightwish
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nightwish
już nie mam tu najwięcej postów

A znasz skład i wydane albumy z datą ich powstania?Filik10 pisze:Nie wiem czy on, ale ja z pewnością jestem
Tylko coś dla Billa growl nie wychodzi.Szajba pisze:oni graja prawie death metal
uuczy sie chlopak. zobaczysz.tokio hotel beda lepiej wymiatac od behemothaM@ti pisze:Tylko coś dla Billa growl nie wychodzi.

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Pewnie, że znam i to nie tylko albumy, ale i DVDM@ti pisze:A znasz skład i wydane albumy z datą ich powstania?Filik10 pisze:Nie wiem czy on, ale ja z pewnością jestem![]()
Tylko coś dla Billa growl nie wychodzi.Szajba pisze:oni graja prawie death metal
Jedyne co Tokio Hotel mogą zrobić dla Behemotha to laska z połykiem dla Nergala. :laugh EOTSzajba pisze:zobaczysz.tokio hotel beda lepiej wymiatac od behemotha
a tak serio...poznałem ostatnio laske...dziewczyne brata mojeko kumpla...laska15 lat...pytam sie jej co slucha: a on mi na to: heavy metalu w stylu nirvany i tokio hotel!! myslalem ze mnie beda musieli nisc do domu... tak z tego zlewalem

-
Filik10
- -#Clairvoyant

M@ti pisze:Jedyne co Tokio Hotel mogą zrobić dla Behemotha to laska z połykiem dla Nergala. :laugh EOTSzajba pisze:zobaczysz.tokio hotel beda lepiej wymiatac od behemotha
ta..tylko ze billi ma w sobie prawie tyle kobiecosci co taria
nie wazne ze potwór..wazne za ma... 

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nie strasz koleś, bo twoje słowa są brutalnie prawdziweSzajba pisze:ta..tylko ze billi ma w sobie prawie tyle kobiecosci co tarianie wazne ze potwór..wazne za ma...
Czyli jest transwestytą?ta..tylko ze billi ma w sobie prawie tyle kobiecosci co taria
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jasne, że jest, nie czytałeś ostatniego Bravo GirlM@ti pisze:Czyli jest transwestytą?ta..tylko ze billi ma w sobie prawie tyle kobiecosci co tariaTak myślałem, zawsze go o coś podejrzewałem.
Ja czytam tylko Pani Domu,Tele Świat i Galę. EOTFilik10 pisze:Jasne, że jest, nie czytałeś ostatniego Bravo Girl
nie brawo girl tylko popcorn. czytac brawo girl to takie nie modne i zacofane. kochaniutka...pozycz mi lakier do paznokci ...ten rozowyFilik10 pisze:[Jasne, że jest, nie czytałeś ostatniego Bravo Girl![]()
dobra....EOT!!

mowia o sobie ze graja gothic ....
bullshit, nikt z członków grupy nigdy nie okreśał stylu Nightwish jako gothic. Tuomas określa styl Nightwish tzw. symfonicznym metalemno to prawda akurat. Gothic z tego tak niezbyt.
Why so serious?
oj chyba mamy doczynienia z fanem...luz...spoko...ale ja slyszalem taka wypowiedz ze gtraja gothikMandrake pisze:bullshit, nikt z członków grupy nigdy nie okreśał stylu Nightwish jako gothic. Tuomas określa styl Nightwish tzw. symfonicznym metalem

Symfoniczny metal? Jest jakas definicja tego? Z tego co slyszalem to chyba troche orkiestry bylo na ostatniej plycie i raczej nigdzie wczesniej.
Kazdy chce wykreowac jakis oryginalny gatunek 
TUOMAS CZat InteriiJak definiujecie swój styl?
Nazywam naszą muzykę Metalem Symfonicznym. Wiem, że to bardzo pojemna definicja, ale lepszej nie znam
Nooo słyszałem również o opera metalu
To też jest ciekawe
Jak już wymyślili nawet Władca pierścieni metal to i opera metal też może być. Coraz nowe odmiany nam powstają.