World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
oby. bo niemcy na koncertach to żadni są. jedynie clawfinger pokazał ..że jednak ich się da ruszyć
Jeśli tylko nie sprezdadzą szybko biletów. Może by tak 2 autobusy ?:)
ja sie na 100we pisze na koncert.. pytanie tylko czy niemcy czy moze paryz.. a moze mediolan ?? kurde i tu se zaczyna gruuuuba rozkmina 
Ja bym sie skusił na wyjazd do Dublina
Poczekam jeszcze na to ile to będzie kosztowało
No i na to co zaproponuje Wicker
Bo pewnie jakiś wyjazd będzie organizowany przez sanktuarium

Chętnei polece na ten koncert
Poczekam jeszcze na to ile to będzie kosztowało
No i na to co zaproponuje Wicker
Bo pewnie jakiś wyjazd będzie organizowany przez sanktuarium
Chętnei polece na ten koncert
UP THE IRONS!!
:solo
... z tą firmą FC Sanktuarium planuje nawiązać współpracę odnośnie wyjazdu na koncert do Niemiec [przynajmiej tak sądzę] WickerMan powiedz jak to wygląda?? uchylisz rąbka tajemnicy w tej kwestii??
http://www.shortcut.pl/komunikaty.html
oto news ze strony SHORTCUT:
08.03.2006 godz: 13:22
Iron Maiden w Europie!!!
W listopadzie i grudniu Iron Maiden ponownie zawita do Europy. Tym razem niestety ominie Polskę a w Niemczech (zachodnich) da zaledwie 2 koncerty; 7 grudnia w Stuttgarcie a 8mego w połozonym blisko Holandii Dortmundzie.
Shortcut planuje wyprawę na jeden z niemieckich występów. Szczegóły wkrótce...
http://www.shortcut.pl/komunikaty.html
oto news ze strony SHORTCUT:
08.03.2006 godz: 13:22
Iron Maiden w Europie!!!
W listopadzie i grudniu Iron Maiden ponownie zawita do Europy. Tym razem niestety ominie Polskę a w Niemczech (zachodnich) da zaledwie 2 koncerty; 7 grudnia w Stuttgarcie a 8mego w połozonym blisko Holandii Dortmundzie.
Shortcut planuje wyprawę na jeden z niemieckich występów. Szczegóły wkrótce...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W tej chwili Shortcut oblicza koszty itp. i dadzą nam znać jak wszystko ustalą. Wyjazd będzie raczej do Sztutgartu.
A da rade przy takiej ilości chętnych 2 autobusy postawić? Czy tylko 1 i koniec.
z tymi dwoma busami to nie szalejcie - poczekajcie na cene shortcut'a!! To nie jest Caritas i nie sadze, zeby to bylo tanie jak barszcz.
Dokladnie. Traz wszyscy sa napaleni, ale jak poznamy konkrety to bedzie nas mniej. Jezeli nie samolotem to jeden autokar na pewno wystarczy.Szymon pisze:z tymi dwoma busami to nie szalejcie - poczekajcie na cene shortcut'a!! To nie jest Caritas i nie sadze, zeby to bylo tanie jak barszcz.
<ONS3
Ja nic nie mówię, ale najbliżej jest do Kopenhagi...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kopenhaga jest SOLD OUT.
Poza tym wcale nie tak najbliżej, bo przez morze nie przejedziesz. 
przejedziesz mostem, ktory ma pewnie ze 30 km - tylko cena za przejazd jest konkretna 
Fanklubowicze mają pierszeństwo, ale czy moga zamawiać np po 5 biletów i bilet jest "zapewniony" dla klubowicza, a przyjaciele czekają czy ktoś może zamowić 10 biletów i wszystkie ma od ręki?
Bo nie jestem klubowiczem i nie wiem czy mam szansę na załapanie się
Patrzyłem w atlasie samochodowym Europy i nie wiem czy wiesz, ale masz pewne tunele, mosty etc. łączące wyspę, na której leży Kopenhaga z resztą Dani, Niemcami, a nawet Szwecją 
Zgodnie z moim malutkim atlasikiem odległości z Warszawy do kolejnych miast to:
Kopenhaga - 856 km zdjątko (to zielone jest najkrótszą drogą)
Dortmund - 1010 km
Stuttgart - 1034 km
Mediolan - 1346 km
Oczywiście mówimy o najkrótszych trasach lądowych
Zgodnie z moim malutkim atlasikiem odległości z Warszawy do kolejnych miast to:
Kopenhaga - 856 km zdjątko (to zielone jest najkrótszą drogą)
Dortmund - 1010 km
Stuttgart - 1034 km
Mediolan - 1346 km
Oczywiście mówimy o najkrótszych trasach lądowych
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze nie ustaliliśmy.Piwowarus pisze:Fanklubowicze mają pierszeństwo, ale czy moga zamawiać np po 5 biletów i bilet jest "zapewniony" dla klubowicza, a przyjaciele czekają czy ktoś może zamowić 10 biletów i wszystkie ma od ręki?
Crazy Sam --> A ile kosztowałby przejazd przez te mosty? Wiesz może?
Nie ma o czym mówić, gdyż Kopenhaga jest wyprzedana :]
Tak tylko teoretyzuje i przy okazji dziwie się dlaczego panowie z shortcut.pl uważają, że do Stuttgartu jest bliżej niż do Dortmundu
Tak tylko teoretyzuje i przy okazji dziwie się dlaczego panowie z shortcut.pl uważają, że do Stuttgartu jest bliżej niż do Dortmundu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie twierdzą. Jeszcze nie obliczyli dokładnie. Może chcieliby jechać przez Wrocław tak jak na większość koncertów, żeby zabrać tam trochę ludzi? Zobaczymy... 
Ja osobiście wolałbym zobaczyć ich w Dortmundzie w legendarnej Westfalenhallen gdzie nagrywali Death On The Road i koncert z 1983...
Ja osobiście wolałbym zobaczyć ich w Dortmundzie w legendarnej Westfalenhallen gdzie nagrywali Death On The Road i koncert z 1983...
Kopenhaga wyprzedana wiec po co drazyc temat. Co za roznica gdzie jedziemy juz oni widocznie maja jakis cel by jechac do Stuttgartu a nie Dortmund.
Jestem fanklubowiczem skladki regularnie oplacam wiec tylko czekam na konkrety:)
Mysle ze jakby kazdy po 5 osob dokoptowal to mniej fanklubowiczow by pojechalo niz cywilow
Jestem fanklubowiczem skladki regularnie oplacam wiec tylko czekam na konkrety:)
Mysle ze jakby kazdy po 5 osob dokoptowal to mniej fanklubowiczow by pojechalo niz cywilow
-
Deleted User 1499
Mam pytanie:
CZy dalo by rade zeby bus jechal przez szczecin?Zeby mnie zabrac(ewentualnie jeszcze kogos w co watpie).Czy musial bym gdzies dojezdzac?
CZy dalo by rade zeby bus jechal przez szczecin?Zeby mnie zabrac(ewentualnie jeszcze kogos w co watpie).Czy musial bym gdzies dojezdzac?
Chodzi o oficjalny FC czy o Sanktuarium. bo sie pogubiłem.WICKER MAN pisze:Jeszcze nie ustaliliśmy.Piwowarus pisze:Fanklubowicze mają pierszeństwo, ale czy moga zamawiać np po 5 biletów i bilet jest "zapewniony" dla klubowicza, a przyjaciele czekają czy ktoś może zamowić 10 biletów i wszystkie ma od ręki?
Crazy Sam --> A ile kosztowałby przejazd przez te mosty? Wiesz może?