A ja przed chwilą dostałem to DVD. Nieprawdą jest, że nie słychać wszystkich instrumentów. Kogoś może wkurzać ruchomy (w Skunkworks) i nie najwyższej jakości (w Scream For Me Brazil) obraz, ale po paru minutach przyzwyczajasz się do tego i później już w ogóle nie przeszkadza.
Materiał jest genialny. Dive! Dive! Live! ma swój zajebisty klimat. Skunkworks (jeden z moich ulubionych albumów) również wypada nieźle, świetna trasa. Scream For Me Brazil nie trzeba rekomendować. Grupa jest wtedy w najwyższej formie.
Teledyski są naprawdę świetne. Zresztą klipy Bruce'a mają swój klimat. Są psychodeliczne i absurdalne, w jego stylu. Najlepszy wg mnie jest Accident Of Birth i Killing Floor. W Abduction Bruce prezentuje swoje zdolności aktorskie przy ucieczce przed tajniakami.
Wywiady są niezwykle interesujące. Nawet Ci, co średnio znają angielski nie będą mieli problemów ze zrozumieniem Bruce'a, gdyż wypowiada się on niezwykle jasno. Wiele interesujących faktów poznajemy w wywiadzie poświęconym Tyranny Of Souls.
Biceps Of Steel jest zabawne.

Widzimy młodziutkiego Bruce'a zaciągającego Samsonowe wypociny. Thunderstick wygląda strasznie obciachowo w tym swoim stroju, aczkolwiek słychać, iż gra całkiem nieźle. Całość wypada niezwykle groteskowo.
Naprawdę świetne wydawnictwo. Jego brak w kolekcji fana Maiden i solowej twórczości Bruce'a jest grzechem.
Moja ocena: 9,5/10.