jedź z nami bo teraz byśmy mysieli się ładnie rozdrobnić żeby Cię odebrać. No ej. Ja chciałąm żebyś byłz nami w pociągu

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

My.tobink pisze:JA
Tak.1. [Fear i EvE] grupka przyjeżdża o 14.19, zajmuje się nią Korzeń
Nie-e. Grupka na 18.19, zajmują się nią Tobink, Zygfryd i Korzeń.zygfryd pisze:grupka na 18.19, zajmują się nią tobink&ja, grupka 1-sza jakoś dołącza później
Nie, bo reszta to jeszcze Matek a ja Matka kocham i nie pozwolę mu zginąć. <:zygfryd pisze:3. Reszta martwi się o siebie
Korzeń pisze:Nie, bo reszta to jeszcze Matek a ja Matka kocham i nie pozwolę mu zginąć. <:
No ale luz, wsyzscy ostatecznie i tak na fabrycznym się spotykamy.Korzeń pisze: Nie-e. Grupka na 18.19, zajmują się nią Tobink, Zygfryd i Korzeń.
Przecież my zdążymy z luuuzem do Was dojść. Jak Fear i EvE pryjadą to idziemy do mnie odstawić tylko bagaże i ewentualnie jakiś obiad i na miassstooooo! Hyhy.
PedałNie, bo reszta to jeszcze Matek a ja Matka kocham i nie pozwolę mu zginąć. <:zygfryd pisze:3. Reszta martwi się o siebie
Myślałem, że nie uwzględniasz tego. Ale luzik więc.zygfryd pisze:No ale luz, wsyzscy ostatecznie i tak na fabrycznym się spotykamy.
buehKorzeń pisze:Kea, jakim trunkiem pragniesz być przywitana? <:
Dobra, to tradycji stanie się zadość w pubieKea pisze:no w sumie wypadałoby, żeby tradycji stało sie za dość
Hał słiiit. Tylko trzeba będzie kubeczki wziąć, żeby nas policja za picie w miejscu publicznym nie zgarnęła <:Kea pisze:ale z drugiej str nie pogardzę Waszym reprezentatywnym napitkiem
Sobą czy napitkiem?Kea pisze:zaskoczcie mnie
Uuuuszaallona! Przecież bimberek jeszcze nie gotowy <:Kea pisze:byle nie za bardzo <:
I tym i tym. Możecie zatańczyć dla nas jakiś stary środowo-amerykanski taniec obrzędowy.Korzeń pisze:Sobą czy napitkiem?
Ona ? skąąąąąąąąąądKorzeń pisze:Uuuuszaallona!
Na golaska, umpapa!Greddo pisze:I tym i tym. Możecie zatańczyć dla nas jakiś stary środowo-amerykanski taniec obrzędowy.
Tak właśnie myślałem <: Że ona to taka z tych cichychS1MON pisze:Ona ? skąąąąąąąąąąd
no wiadomo trzeba ciac kosztyThunderBird pisze:Wolałbym jechac oczywiście z wami,ale chce wydać jak najmniej kasy ,bo tak cieńko z tym u mnie ,jak zresztą u większosci.
hehe, lepiej nie,chociaz drugiej strony pewnie będą całe tłumy fanatyków Iron Maiden,zmierzać tego dnia do ŁodziSzymon pisze:no wiadomo trzeba ciac kosztyThunderBird pisze:Wolałbym jechac oczywiście z wami,ale chce wydać jak najmniej kasy ,bo tak cieńko z tym u mnie ,jak zresztą u większosci.
moze by tak na stopa.......
to poczekajcie z Nitkiem na nasz przyjazd (14.19) na dworcu tam gdzie my wysiadamy, chyba że nie dacie rady tam dojśćvBrand pisze:Wstepnie będę na dworcu autobusowym centralnym (koło dworca), godzina 13:45
Kto po mnie przyjdzie?