26/08/2006 - David Gilmour - Gdańsk @ Stocznia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: 26/08/2006 - David Gilmour - Gdańsk @ Stocznia
prawdopodobnie również będę - nie wiem jeszcze w któym sektorze i czy wogóle -ale na 75% tak
Czyli w A2 spotykają się:
Cymor
Ascot
Szymon
Mam nadzieję Szymon, że od Łodzi się zbytnio nie zmieniłeś i da się Ciebie poznać
Cymor
Ascot
Szymon
Mam nadzieję Szymon, że od Łodzi się zbytnio nie zmieniłeś i da się Ciebie poznać
No nie wiem, juz nie wygladam jak beatels
obcialem sie 
Edyta i D5 tez beda w A2
Edyta i D5 tez beda w A2
Czyli zdąże na pociąg powrotny o 0.40 ?Szymon pisze:rzut beretem, no moze dwa rzutyPs. ponawiam pytanie, daleko z dworca do stoczni?![]()
Ja bede w A2 - jeszcze nie wiem jak jade. Najprawdopodobniej pospiechem z S-ca o 23 w piatek.
W każdym bądz razie do zobaczenia
no to zalezy kiedy sie koncert skonczy
No ale zdazysz bez problemu mysle, tylko jest kwestia tego czy sie zmiescisz do tego pociagu bo bedzie napewno zabity, ja w zeszlym roku czekalem na pociag o 5 rano, podjechalem do gdyni zeby sie do niego wpakowac zaraz po podstawieniu. Znalazlem sobie przedzial, wylozylem sie po dlugosci jak w kuszetce i spalem sobie chyba z pol drogi 
Ano, bede, bede.Szymon pisze:No nie wiem, juz nie wygladam jak beatelsobcialem sie
Edyta i D5 tez beda w A2
Żelazny - którym pociągiem wracasz do Wawy?
[EDIT]
I jeszcze jedno pytanie - nie wiecie, czy z biletami turystycznymi (tymi za 60 zł) można jeździć również pociągami TLK?
-
Deleted User 357
Jeszcze nie wiem,ale jakimś pośpiechem na pewnoMeier(D5) pisze:Żelazny - którym pociągiem wracasz do Wawy?
Jakbys mógł, to zapytaj się dzisiaj we Wrocku na pkp. Jesli babka będzie zorientowana to Ci powie i rozwieje nasze wątpliwościMeier(D5) pisze:I jeszcze jedno pytanie - nie wiecie, czy z biletami turystycznymi (tymi za 60 zł) można jeździć również pociągami TLK?
Hmm... To dobrze. Może nawet będziemy znów jechali razem jak za starych dobrych czasówŻelazny pisze:Jeszcze nie wiem,ale jakimś pośpiechem na pewno
Nie wiem czy zdąży - koncert ma się zacząć o 21.00 - będzie trwał 3 godziny z półgodzinną przerwą. Możliwe są opóźnienia. Nie nastawiałbym się na 0:40.Szymon pisze:no to zalezy kiedy sie koncert skonczyNo ale zdazysz bez problemu mysle, tylko jest kwestia tego czy sie zmiescisz do tego pociagu bo bedzie napewno zabity, ja w zeszlym roku czekalem na pociag o 5 rano, podjechalem do gdyni zeby sie do niego wpakowac zaraz po podstawieniu. Znalazlem sobie przedzial, wylozylem sie po dlugosci jak w kuszetce i spalem sobie chyba z pol drogi
TLK nie mozna na turystycznym.Meier(D5) pisze:I jeszcze jedno pytanie - nie wiecie, czy z biletami turystycznymi (tymi za 60 zł) można jeździć również pociągami TLK?
No to musialoby byc duze opoznienie. Pociąg też nie odjedzie o 0:40. Jak sie wszystko zacznie pakowac, to na starcie bedzie mial juz takie opoznienie, ze na trasie tego nijak nie nadrobi.Nie wiem czy zdąży - koncert ma się zacząć o 21.00 - będzie trwał 3 godziny z półgodzinną przerwą. Możliwe są opóźnienia. Nie nastawiałbym się na 0:40.
http://muzyka.onet.pl/10174,1372474,newsy.html
W Wenecji skonczyl sie o polnocy. U nas pewnie beda szopki jak na JMJ typu: Lech Wałęsa, tłumacz, jakis specjalny utwor.....
No wiec albo w stoczni koncert skonczy sie faktycznie duzo pozniej, albo tak samo o polnocy kosztem jakis kawalkow z setu.....
W Wenecji skonczyl sie o polnocy. U nas pewnie beda szopki jak na JMJ typu: Lech Wałęsa, tłumacz, jakis specjalny utwor.....
No wiec albo w stoczni koncert skonczy sie faktycznie duzo pozniej, albo tak samo o polnocy kosztem jakis kawalkow z setu.....
Raczej wątpie, bo będzie nagrywał dvd. Dlatgo jadę pociagiem o 5Szymon pisze: No wiec albo w stoczni koncert skonczy sie faktycznie duzo pozniej, albo tak samo o polnocy kosztem jakis kawalkow z setu.....
Wie ktoś gdzie można znaleźć setlisty z ostatnich koncertów Gilmoura?
mnie tam gilmour nie kreci wogole...wole samych floydow
a co do

http://ag.bocznica.org/Wie ktoś gdzie można znaleźć setlisty z ostatnich koncertów Gilmoura?
już nie mam tu najwięcej postów

szjba kur jego mać wa!!! już wyczaiłeś linka? jak taki cfaniak jesteś to znajdź mu te set listy, a jak nie to siedz cicho. bo odpowiadania na wszystko googlami to większe lamerstwo niż pytanie jaka bedzie jutro pogodaSzajba pisze:mnie tam gilmour nie kreci wogole...wole samych floydowa co do
http://ag.bocznica.org/Wie ktoś gdzie można znaleźć setlisty z ostatnich koncertów Gilmoura?
jego nie bedzie , bo z Solidarnosci sie wypisujeSzymon pisze:U nas pewnie beda szopki jak na JMJ typu: Lech Wałęsa
Pytanie się o coś w sensie pójście na łatwiznę to jeszcze większe lamerstwo, więc STFuMatek pisze:odpowiadania na wszystko googlami to większe lamerstwo niż pytanie jaka bedzie jutro pogoda
Poza tym na google można znaleźć setlisty, więc szajba prawidłowo odpowiedział na pytanie
jedna rzygowina....Ascot pisze:Pytanie się o coś w sensie pójście na łatwiznę to jeszcze większe lamerstwoMatek pisze:odpowiadania na wszystko googlami to większe lamerstwo niż pytanie jaka bedzie jutro pogoda
nie wątpię że można znaleźć. a co do szajby to myślę że bardziej chciał posta nabić. ale chyba wszyscy wiedzą że coś takiego jak google istnieje i może ktoś sobie nie poradzil z problemem wiec pyta na forum.Ascot pisze:Poza tym na google można znaleźć setlisty, więc szajba prawidłowo odpowiedział na pytanie
Dzięki za pomoc. Już sobie znalazłem
A co do Googli to wiem, że można znaleźć bo 2 dni temu znalazłem te setlisty, dziś jakoś nie mogłem znaleźć tej strony więc napisałem na forum (jak widać niepotrzebnie).
eh a rok temu porwal narod swom przemowomjego nie bedzie , bo z Solidarnosci sie wypisuje