Wyższość Di`Anno nad Dickinsonem ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyższość Di`Anno nad Dickinsonem ?
Przestań się kłócić i po sprawie
Tu ma być miło a nie nie miło :solo
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
TheXFactor
między Di'anno i Bayleyem daje znak równosci, pierwsze płyty z nimi Iron Maiden i The X Factor genialne, Killers i Virtual XI troche bardziej na jedno kopyto, nie wiem czemu, ale wydaja mi sie podobne:D
-
TheXFactor
ja sie z nikim nie kłóce, tylko ten typ ma jakis problem
Załóż nowy temat jak chcesz o tym gadać.strangeworld pisze:między Di'anno i Bayleyem daje znak równosci, pierwsze płyty z nimi Iron Maiden i The X Factor genialne, Killers i Virtual XI troche bardziej na jedno kopyto, nie wiem czemu, ale wydaja mi sie podobne:D
Jak masz o nim złe zdanie to nie gadaj a nie robisz porblemy w temacie gdzie mamy prowadzić dyskusje na określony temat.strangeworld pisze:ja sie z nikim nie kłóce, tylko ten typ ma jakis problem
-
TheXFactor
nie, nie chce o tym pogadac, chciałem napisac to w tym temacie to napisałem, bez odbioru
"Ten typ tak ma"strangeworld pisze:ja sie z nikim nie kłóce, tylko ten typ ma jakis problem
To nie było oburzenie, ale złamał dwa punkty regulaminu. A ten obowiązuje wszystkich.no nie wszyscy lubią, ale nie ma co sie od razu oburzac
Di'Annometal pisze:Dobry był, ale na pewno nie lepszy od Bruce'a... nie popadajmy w paranoję. Znam mnóstwo wokalistów którzy są lepsi od Di'Anno a do Dickinsona im brakuje, więc werdykt jest jasny :]
-
TheXFactor
a jakie to 2 punkty złamał jesli moge wiedziec? tylko nie pisac mi ze mam czytac regulamin
Herki je zacytował...
Zle zrobiłeś. Generalnie jak obserwuje twoje wypowiedzi to sprawiasz wrażenie człowieka, który ma ze sobą problem(nie naskakuj na mnie).strangeworld pisze:, chciałem napisac to w tym temacie to napisałem
-
TheXFactor
a co herki nie złamał regulaminu pisząc TWOJA STARA? chyba kogos obraził wiec o co biega
Jaki problem? Problem to wy macie, bo zauwazyłem ze większosc z was to typowi internetowi napinacze, dzieci internetu które nie wychodza z domu a ich hobby to ponapinac sie przez neta i pokazac jacy sa prze chu...
Jaki problem? Problem to wy macie, bo zauwazyłem ze większosc z was to typowi internetowi napinacze, dzieci internetu które nie wychodza z domu a ich hobby to ponapinac sie przez neta i pokazac jacy sa prze chu...
nie obraził nikogostrangeworld pisze:a co herki nie złamał regulaminu pisząc TWOJA STARA? chyba kogos obraził wiec o co biega
Hahah, uwielbiam to.strangeworld pisze:a co herki nie złamał regulaminu pisząc TWOJA STARA? chyba kogos obraził wiec o co biega
-Twoja stara!
-Nie obrażaj mojej matki!
Rotfl.
-
TheXFactor
no nie wkur.... was teksty typu?
ja(mówie do goscia) ty chuju
on: twoja stara
normalnie bym wyje... takiemu typowi w ryj, co mozna to mozna
Hahah, super. Jak Kali komuś ukraść krowa to dobrze, jak ktoś Kalemu to już źle, czy jakoś tak.strangeworld pisze:no nie wkur.... was teksty typu?
-
TheXFactor
nie rozumiesz to czlowieku, widze ze Tobie to róznicy nie robi czy ktos obraza Ciebie czy matke, bez odbioru
-
farmer1990
- -#Invader

Nawet bym powiedzial ze jest ^^ (ostatnio widzialemvyrus pisze:SiódmySyn napisał:
o może teraz zróbmy porównanie Di'Anno - Bayley
Chyba już było
WiadomoFarmer dobrze prawi Peace Man!
Ty nie rozumiesz, że powinieneś się zamknąć bo pieprzysz głupoty zamiast pisać o tym do czego jest przeznaczone to forum.strangeworld pisze:nie rozumiesz to czlowieku, widze ze Tobie to róznicy nie robi czy ktos obraza Ciebie czy matke, bez odbioru
Lol nawet mi się gościa nie chce komentować;]
Mnie czy strangeworlda