Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
no są, lubie BM, ale minimalnie jest gorsza. Musze kupic CTS wreszcie, ale rzadko widzę, więc mozliwe, ze zamówie skaads , bo to taki album, że aż mi głupio go słcuhac z mp3 . THE CZAR
Jazz is not dead, it just smells funny.
uderz w stół + "The Last Baron", który mi sie chyba najbardziej teraz podoba (a początkowo było diametralnie inaczej).slayer pisze:THE CZAR
też chce kupić "Crack The Skye", ale coś nie widze na allegro aukcji za satysfakcjonującą mnie cenę (ok. 45 z wysyłką). Więc chyba trochę poczekam, bo jednak mam już teraz tak, że 60 zł wole wydać na 2 (a czasem i 3) płyty niż na jedną, choćby nie wiem jak zajebistą.
no wiem, ale przy najlepszej plycie roku jednak pojawia się to ale. 
Fajna płyta
No przecież napisałem tu już parę postów przy okazji koncertów i tam się na nowo przywitałem
Ale żeby nie było, to raz jeszcze witam wszystkich. Dobrze wrócić na stare śmieci, w odświeżonym towarzystwie
Dzięki Slayer za linka, jakby co będę się na przyszłośc dokładał do interesu 

Dobre, kawałek Heart shaped glasses jest zajebisty, fajny klimat.
teraz Behemoth Ezkaton

DEVIN TOWNSEND BAND Synchestra
Świetnie sie broni, znakomita płyta. Teraz czekam aż mi Music Corner wreszcie sprowadzi tę płytę, z miesiąc już będzie

DEVIN TOWNSEND PROJECT Ki
trzeba oddać facetowi, że lubi zaskakiwać. Więc nawet jeśli mnie to (jeszcze ?
Bardzo jestem ciekaw kolejnych odsłon Devin Townsend Project. A do tego czasu do "Ki" niejednokrotnie wrócę, bo rzecz to ciekawa.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Jedno wielkie UGH!numLock pisze: ugh!
U mnie:

Autopsy- Severed Survival

The Stooges- The Stooges
Oba też UGH!
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
U mnie wcziraj duzo Stooges i Igga , a dziś zaczynam dzien od Emira Kusturicy i No Smoking Orch

Bob jest idealny na piątkowy odpoczynek po całym tygodniu nauki na koła i egzaminy no i gdy za oknem non stop leje
Cieszę się, że kupiłem taką świetną płytę po bardzo okazyjnej cenie. Zabrałem się teraz za jej słuchanie i baaardzo mi się podoba
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

A gdybyś miał powiedzieć, która Ci się najbardziej podoba, to co byś wybrał?juras pisze:Cieszę się, że kupiłem taką świetną płytę po bardzo okazyjnej cenie. Zabrałem się teraz za jej słuchanie i baaardzo mi się podoba
Fates Warning- X
Fates Warning- Disconnected
Jak zespół zaczął grać w fantastycznym stylu, to zniknęli ze sceny po dwóch płytach. Wściec się można
..dobrze, że chociaż jest namiastka w postaci OSI