Ghost

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Ghost

Post autor: Piwowarus »

blackcocker pisze: śr kwie 16, 2025 8:14 pm
barsiarz pisze: śr kwie 16, 2025 7:48 pm A jak organizacja podczas tego pierwszego koncertu? Jak jądro?
489116650_1371656333884162_5639053142086106950_n.jpg

:lol:
Zaryzykuję stwierdzenie, że to jednak tak kolejka nie jest związana z telefonami. Prędzej może tym że QR code biletów generuje się dopiero w momencie otwarcia bramek.
Patrząc jak działa proces chowania w saszetkę to ewentualne zatory mogą pojawić się przy wychodzeniu, a nie wchodzeniu.
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Czyli co, tak jak przewidywalismy - bilet w apce ale smartfon do jądra? :facepalm:
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Etui na telefon jest w cenie tixa? :mryellow:
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

No ale przecież to było wiadome od początku.

Mnie bardziej bawi paranoiczna sytuacja po stronie LN, które zakazuje wnoszenia jakichkolwiek torebek itp. Jednocześnie na merchu Ghost można kupić... Torebkę (czy jak to nazwać) z logiem zespołu xD

A zatorów przy wychodzeniu na razie podobno nie było, wszystko rzekomo idzie gładko.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Koncertowe Umbra i Peacefield są na youtube i są bardzo dobre.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Po tym, co Sanatorianie donoszą na temat nowych piosenek, moje oczekiwania tylko rosną :) Od początku pokładałem spore nadzieje w Peacefield i wychodzi na to, że chyba się nie zawiodę. Ale czekam na wersje studyjne, oby leak to była kwestia dni.

Na nagraniach z koncertów Tobias brzmi świetnie!

EDIT:
Niektóre zamówienia Skeleta są już wysyłane...

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Max323 pisze: czw maja 18, 2023 1:10 pm Ghost powinien nagrać covery Don't Fear The Reaper oraz Seperate Ways. Mam nieodparte wrażenie, że te kawałki w ich wykonaniu(interpretacji?) brzmiałyby fantastycznie.
no to w sumie się doczekałeś xD

Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

:D
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

W Londynie wjechała rotacja jak z 2023 - "Faith" za "Pinnacle".
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Ciekawe, że dopiero teraz i ciekawe, czy skończy się na jednej. Ale w sumie ruszyli ten numer, który podejrzewałem, że najprędzej można podmieniać.

Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

No i nie udało się zgrać czasowo z Franciszkiem... Cztery dni do premiery a mnie w całości póki co wystarcza Lachryma, ależ to jest doskonały numer! Żadnych nagrań koncertowych nie będę wcześniej oglądał, a album w całości dorwę na spokojnie na YT.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Oglądać to za bardzo nie ma czego, bo jest tylko audio ;) Ja wykonań Peacefield i Umbra nie tykałem, czekam na leaka. Ale z tego, co słyszałem w Satanized i Lachryma, Tobiasowi naprawdę służy ten brak maski.

Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Trzeci singel Peacefield o 18
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
johnny_o

Fajnie, ale obczaję dopiero około północy bez większego ciśnienia. Fatalnie rozplanowane te przerwy między singlami, po Satanized przez kilka tygodni wariowałem a teraz cały czas grzeję Lachrymę.
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Dziwne
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Wybór nie zaskoczył. Świetny numer do promocji. :wink:
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Miała być Umbra, ciekawe co się wydarzyło, że jednak Peacefield.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Wydaje mi się, że coś tam się spierdoliło po drodze. Trzecim singlem miała być Umbra, a do tego wg. Apple Music premiera tego utworu planowana była na 11 kwietnia. Bardzo blisko daty premiery Lachrymy, wręcz bezsensownie blisko. Wygląda na to, że Peacefield nie będzie miało teledysku. IMO opcja Lachryma + Umbra zakładała wcześniejszą premierę tego pierwszego i wydanie Umbry 11 kwietnia, ale mogli się np. nie wyrobić z teledyskiem do tego drugiego, więc zmienili go na Peacefield, które po pierwszych koncertach zebrało bardzo pozytywne opinie.

Ja - po ciężkim namyśle - zdecydowałem, że nie ruszę Peacefield przed leakiem/premierą całości. A to z prostego powodu: Peacefield, Lachryma i Satanized to 3 pierwsze utwory na Skeleta, ergo zepsułoby mi to fun ze słuchania całości po raz pierwszy. Wytrzymam, zwłaszcza że liczę na wyciek w najbliższym czasie :D W piątek Revolver zaczął wysyłać ludziom ich zamówienia (Loma Vista się natomiast obija i wczoraj jeszcze nie ruszła tematu xD). Pewnie święta trochę to wszystko opóźniły, ale jeśli nam się poszczęści, to płytka może nawet dziś lub jutro pojawi się w internecie.

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Skeleta jest już w sklepach na zachodzie i... sprzedają ją na dzisiejszym koncercie :shock:

Widocznie Tobias się wkurwił, że nikt tego nie zaleakował i postanowił wziąć sprawy w swoje ręce xD

Awatar użytkownika
johnny_o

A jednak zdążyłem na premierę... Po pierwszym odsłuchu nie chwyta od razu jak dwa poprzednie, i na razie tyle.
ODPOWIEDZ