Wydaje mi się, że coś tam się spierdoliło po drodze. Trzecim singlem miała być Umbra, a do tego wg. Apple Music premiera tego utworu planowana była na 11 kwietnia. Bardzo blisko daty premiery Lachrymy, wręcz bezsensownie blisko. Wygląda na to, że Peacefield nie będzie miało teledysku. IMO opcja Lachryma + Umbra zakładała wcześniejszą premierę tego pierwszego i wydanie Umbry 11 kwietnia, ale mogli się np. nie wyrobić z teledyskiem do tego drugiego, więc zmienili go na Peacefield, które po pierwszych koncertach zebrało bardzo pozytywne opinie.
Ja - po ciężkim namyśle - zdecydowałem, że nie ruszę Peacefield przed leakiem/premierą całości. A to z prostego powodu: Peacefield, Lachryma i Satanized to 3 pierwsze utwory na Skeleta, ergo zepsułoby mi to fun ze słuchania całości po raz pierwszy. Wytrzymam, zwłaszcza że liczę na wyciek w najbliższym czasie

W piątek Revolver zaczął wysyłać ludziom ich zamówienia (Loma Vista się natomiast obija i wczoraj jeszcze nie ruszła tematu xD). Pewnie święta trochę to wszystko opóźniły, ale jeśli nam się poszczęści, to płytka może nawet dziś lub jutro pojawi się w internecie.