Trochę mogę, bo wystarczy, że zacznę słuchać od strony B
kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Ewentualnie zmoduj gramofon, żeby kręcił się w odwrotnym kierunku i puszczaj od końca do początku. Może jakiś przekaz podprogowy wyłapiesz i okaże się, że w 23 sekundzie od tyłu Wasted Years Stefan przewidział schizmę lochinwara, bo wyśpiewane będzie "A płyt od dupy strony słuchać będziesz, aż sfiksujesz i odwalisz kitę".
Z dzisiaj.
I wreszcie oryginalnie usłyszę co naprawdę mówi Nicko przed "Still Life"Pierre Dolinski pisze: ↑wt sty 21, 2020 10:12 pm Ewentualnie zmoduj gramofon, żeby kręcił się w odwrotnym kierunku i puszczaj od końca do początku.
www.MetalSide.pl
A Ty to filozof jesteś. Lepiej tak jak pocztówki płytowe słuchać. Tylko szkoda tych winyli.Pierre Dolinski pisze: ↑wt sty 21, 2020 10:12 pm Ewentualnie zmoduj gramofon, żeby kręcił się w odwrotnym kierunku i puszczaj od końca do początku. Może jakiś przekaz podprogowy wyłapiesz i okaże się, że w 23 sekundzie od tyłu Wasted Years Stefan przewidział schizmę lochinwara, bo wyśpiewane będzie "A płyt od dupy strony słuchać będziesz, aż sfiksujesz i odwalisz kitę".
- Metalophil
- -#Moonchild

Dzisiaj chyba ostatni dzień wyprzedaży na judaspriest.com. Niektóre t-shirty przecenione z 23 na 12 EUR. Właśnie kupiłem dwa za 143 zł (łącznie, i to z przesyłką). To jak za darmo 
- Metalophil
- -#Moonchild

A dzisiaj i jutro wyprzedaż na ironmaiden.com. Wszystkie koszulki albumowe -50%. Poza tym sporo innych gadżetów. Tylko że przy zamawianiu więcej niż jednej sztuki dowala koszt przesyłki z kosmosu. Ale X Factor wpadł, łącznie z przesyłką, za 8 dych z hakiem.
Przyszła paczka z japońskimi wydaniami płyt Thin Lizzy od Night Life do Thunder And Lightning. Remastery polecą w kąt 
Japończycy robią remastery ale ja wiem które to wydania i nie są remasterowane
Kupione wybitnie okazyjnie więc nie 
Ostatnio zmieniony pn lut 03, 2020 4:42 pm przez lochinvar, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubię wszystkie płyty Lizzy poza jedynką i dwójką (bo wtedy to był inny zespół moim zdaniem).
Oczywiście. Jedynka Blue Cheer to jedna z moich ulubionych płyt tego typu.
A jak w przypadku pozostałych dwóch kapel?
Też lubię i mam na półce. Inne rzeczy z takiego grania też są mi bardzo dobrze znane.