MegaMichał pisze: ↑pt kwie 29, 2022 10:15 am Tak do trasy przygotowuje się 77 letni Rod Stewart:
https://fb.watch/cHm0o3kMZM/
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
www.MetalSide.pl
a tak Dave:Michał pisze: ↑pt kwie 29, 2022 10:15 amBiegający Harris, tańczący Janick może i odczują pozytywne skutki trasy, ale statyczny Dave wątpię xDJerzy Urban pisze: ↑pt kwie 29, 2022 9:55 am Poćwiczą, pograją, trasa zrobi swoje i starsi panowie schudną...
Tak do trasy przygotowuje się 77 letni Rod Stewart:
https://fb.watch/cHm0o3kMZM/
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Gapisz mu sie na bebech?
Zerknąłem tylko
jego dupa, jego sprawa.
pokazcie Wasze BEERcepsy
pokazcie Wasze BEERcepsy
Na wygląd wyjebane, bardziej wkurza mnie jego rozleniwienie.
Tekst o tym, że nagrywają sobie fragmenty utworów, idą na obiad, a w tym czasie składają im piosenkę do całości mnie zażenowal.
No chyba, że coś powaliłem i zawsze utwór nagrywa się fragmentami, ale nie wydaje mi sie
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Rożnie jest, nieraz fragmentarycznie, nieraz na setkę całość, innym razem podstawowe ścieżki, potem wokale i dodatki. Sadzę, iż właśnie Murray z nich wszystkich jest takim "muzykującym emerytem". Widać, iż za bardzo o siebie nie dba.Michał pisze: ↑pt kwie 29, 2022 12:39 pmNa wygląd wyjebane, bardziej wkurza mnie jego rozleniwienie.
Tekst o tym, że nagrywają sobie fragmenty utworów, idą na obiad, a w tym czasie składają im piosenkę do całości mnie zażenowal.
No chyba, że coś powaliłem i zawsze utwór nagrywa się fragmentami, ale nie wydaje mi sie
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wiem, że to mocna kontrowersja i w ogóle, ale ja najchetniej widziałbym Maiden z Janem i Murrayem na emeryturze, a na drugim wiośle obok Adriana ktoś młody. Faulkner w Priest i Kiko w Megadeth pokazuja, że na tym można dużo zyskać. Wiadomo, że to tylko moje marzenia i nigdy się to nie wydarzy, ale po to jest forum. No i bardzo bym chciał rezygnacji z trzech gitar, bo to nic nie wnosi
Poniekąd dobrze pamiętasz, Dave (przynajmniej na TBOS o tym mówił) gra kilka próbnych solówek, potem idzie na kawę, a Caveman siedzi i skleja je w jedną ciekawą, a Dave potem musi się jej nauczyć (o ile utwór z tym solo będzie grany na żywo).Michał pisze: ↑pt kwie 29, 2022 12:39 pmNa wygląd wyjebane, bardziej wkurza mnie jego rozleniwienie.
FTTB ruszyło.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

I dlatego marzy mi się Maiden z doplywem świeżej krwi na gitarach.wojczi pisze: ↑pt kwie 29, 2022 2:23 pmPoniekąd dobrze pamiętasz, Dave (przynajmniej na TBOS o tym mówił) gra kilka próbnych solówek, potem idzie na kawę, a Caveman siedzi i skleja je w jedną ciekawą, a Dave potem musi się jej nauczyć (o ile utwór z tym solo będzie grany na żywo).Michał pisze: ↑pt kwie 29, 2022 12:39 pmNa wygląd wyjebane, bardziej wkurza mnie jego rozleniwienie.
Ale jak ostatnio tuż przed koncertem i tylko na koncertu, na które masz bilety?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Wszystkie lokacje są udostępnione. Można i wszystkie dodać do koszyka. 5 dni przed koncertem ma przyjść mail w przypadku, gdy wygrałeś FTTB.
Poprzedniej obsady można było mieć dosyć. Święty Alex i zawsze te same twarze w kolejce. Potem jeszcze zaczęli tatuować numerki i natychmiast parę osób odnalazło się w roli sztubowych, blokowych i kapo, a potem nawet te osobniczki samozwańczo przeniosły tatuowanie na kolejkę przed koncertami Liona... Zmiany mile widziane.
M.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bardzo dobra zmiana, Alex na ostatniej trasie dziwnie się zachowywał. Inna sprawa, że jest pare osób które chyba czuje, że FTTB im się należy z urzędubeaviso pisze: ↑śr maja 04, 2022 10:36 pmPoprzedniej obsady można było mieć dosyć. Święty Alex i zawsze te same twarze w kolejce. Potem jeszcze zaczęli tatuować numerki i natychmiast parę osób odnalazło się w roli sztubowych, blokowych i kapo, a potem nawet te osobniczki samozwańczo przeniosły tatuowanie na kolejkę przed koncertami Liona... Zmiany mile widziane.
M.
Ale juz fc i wysyłanie gadżetów, gazetek srednio ogarniaja.
A tak btw do dziś nie dostałem poprawnej wersji książeczki do boxu :/
A tak btw do dziś nie dostałem poprawnej wersji książeczki do boxu :/
To akurat dziwna sprawa, wszystko przez brexit. Wstrzymali wysyłki, bo to całe MusicGlue nie potrafiło ogarnąć odpraw celnych, przez co np jak zamawiałeś coś do polski to musiałeś pokryć jeszcze cło przy odbiorze przesyłki mimo tego, że była informacja, że jest to wliczone w cenę. Potem jak się do nich napisało to zwracali na konto, ale było to dość męczące i nie powinno mieć miejsca, więc postanowili nie wysyłać nic dopóki tego nie uporządkują.