Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: Koncertowe przewidywania
Sons Of Apollo skończyli nagrywanie 2. płyty. Będą koncertować w przyszłym roku, a w 2018 odwołali sztuki w Europie, m.in. nie zagrali na Prog In Park II - to może zrodzi(ła) się koncepcja powrotu tam na Metalmanię Open Air? A jak nie, to pasowałby Kraków i Mystic. 
Niech wrócą na Prog In Park, bo na niego nie chodzę 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Myślałem, że lubisz Synów Apollina. Dla mnie to znacznie lepsze granie niż np. DT.
[EDIT] Tak sobie dumam, że przyszły rok pewnie byłby już najwyższym (ostatnim?) czasem, żeby The Who zagrali w Polsce. Może w Dolinie Charlotty?
[EDIT] Tak sobie dumam, że przyszły rok pewnie byłby już najwyższym (ostatnim?) czasem, żeby The Who zagrali w Polsce. Może w Dolinie Charlotty?
Na brutalu ogłosili Havok
Ma ktoś jakieś info o nich w Polsce?
Obstawiam, że będą na którymś fescie i to bylby dobry powód by sie na ten fest wybrać
Ma ktoś jakieś info o nich w Polsce?
Obstawiam, że będą na którymś fescie i to bylby dobry powód by sie na ten fest wybrać
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Szczerze to sredniawa na żywo
-
Deleted User 7586
I wygląda na to, że nie będzie to jedno ogłoszenie 
-
Deleted User 4876
Przed momentem ogłoszony został Santana w Wiedniu - czyżby nad Wisłą też miał zagrać?
edit: już potwierdzony. 17 marca w Krakowie
do tego Yes we Wrocku.
Fajnie, oba strzały mocno mnie interesują.
edit: już potwierdzony. 17 marca w Krakowie
do tego Yes we Wrocku.
Fajnie, oba strzały mocno mnie interesują.
Gdzie ten strzał z godziny 12?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A było gdzieś zapowiadane, że będzie akurat o 12? 
Sting to raczej samobój 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
"Sting to raczej samobój
"
Chyba ,że będą miejsca siedzące (płyta) i udostępniona część trybun
Chyba ,że będą miejsca siedzące (płyta) i udostępniona część trybun
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

26 lipca na walijskim Steelhouse Festival zagra Tom Keifer (ze "swoim" zespołem), były frontman Cinderella. Może to część europejskiego touru festiwalowego, a wtedy Dolina Charlotty (bezpośredni support?/gość specjalny?) i/lub gig klubowy (tam już jako gwiazda, jak sądzę) aż się prosi...
wszyscy zaangażowani polscy fani Kefira spokojnie mogliby obejrzeć koncert, jaki zagrałby u mnie w hallu 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dlatego o Jego ew. statusie na Festiwalu Legend Rocka napisałem jw., a na ew. gig klubowy to np. Proxima byłaby w sam raz.