Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
Jakis czas pozniej - jest lepiej 
Sporo motywow juz klika u mnie.
Sporo motywow juz klika u mnie.
Super set, taki nie za dobry xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Z wczoraj? Jak dla mnie calkiem spoko.
Szczegolnie mnie ciesza Lions i Daimonos
https://www.youtube.com/watch?v=irRSPrvsE_s
Szczegolnie mnie ciesza Lions i Daimonos
https://www.youtube.com/watch?v=irRSPrvsE_s
Ostatnio zmieniony śr wrz 28, 2022 10:47 am przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Porcja kotletów z jedynym rarytasem w postaci Fools. Daimonos był wałkowany w erze ILYAD, mogliby zamiast niego pocisnąć choćby Demigod. No i krótki ten set, przecież to trwa z godzinę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Faktycznie, nie zauwazylem Fools 
Obejrzalem fragmenty show i jak dla mnie OK, moglbym ze dwa razy odklepac sztuke
Nie spodziewalem sie wielu smaczkow tbh.
Cos tam na pewno pomieszaja jeszcze w liscie.
Obejrzalem fragmenty show i jak dla mnie OK, moglbym ze dwa razy odklepac sztuke
Nie spodziewalem sie wielu smaczkow tbh.
Cos tam na pewno pomieszaja jeszcze w liscie.
No to już chyba jakaś nowa tradycja, że Gabriela nie ma na pierwszych gigach, a potem się pojawia.
Nowe numery wydaja sie dzialac live, a jeszcze kilka ich wleci na pewno, z Horse na czele, tylko klip musi wyjsc 
Zdąży przed Kato?
Klipy wypluwaja szybciej niz te z ILYAYD, wiec mozliwe, ze wyplynie do tego czasu 6 singiel 
Sa fajne strzaly, jest tez meh - dla kazdego cos sie znajdzie 
Tradycyjnie, tak jak pisałem w temacie Opeth, kolejna gówno pańszczyzniana kotletowa setlista. Praktycznie nic ciekawego. Ile można tłuc te Ora Nobisy, Ov Fajer i Void czy Barzabele ?
Swoją drogą, Behemoth to już taki duży że trasy po Polsce nie zagra ? Do tej pory zawsze grali z 7-8 gigów.
Swoją drogą, Behemoth to już taki duży że trasy po Polsce nie zagra ? Do tej pory zawsze grali z 7-8 gigów.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Ale czego Wy oczekujecie...
Przeciez wiekszosc publiki to pewnie randomy znajace hity, ktore chca uslyszec.
Zespol tez wtedy moze liczyc na lepsza reakcje tlumu.
Musza byc kotlety, troche nowego materialu i jakas perelka, dwie - i tyle
Przeciez wiekszosc publiki to pewnie randomy znajace hity, ktore chca uslyszec.
Zespol tez wtedy moze liczyc na lepsza reakcje tlumu.
Musza byc kotlety, troche nowego materialu i jakas perelka, dwie - i tyle
Ja nie wiem. Jak byłbym artystą, to rzygałbym grając od lat to samo. Z kotletów powinno być Chant For Eschaton, Ora Pro Nobis, Conquer All i tyle. Reszta powinna się rotować, a z nowego albumu 2-3 utwory max, a nie wrzucają 5-6 z czego połowa jest nudna i odtwórcza jak flaki z olejem.
Dlatego od lat powtarzam, że wystarczy mi jeden koncert dużego zespołu na kilka lat, bo i tak każda nowa trasa, to napieprzanie w kółko tego samego, plus 3-4 z nowej płyty wymiennie.
A najnudniejsze setlistowo koncerty ( i najbardziej przegadane ) ma Powerwolf. W kółko tłuką to samo a i tak połowa gigu to nieśmieszne żarty ulanego Niemca Atilli.
Dlatego od lat powtarzam, że wystarczy mi jeden koncert dużego zespołu na kilka lat, bo i tak każda nowa trasa, to napieprzanie w kółko tego samego, plus 3-4 z nowej płyty wymiennie.
A najnudniejsze setlistowo koncerty ( i najbardziej przegadane ) ma Powerwolf. W kółko tłuką to samo a i tak połowa gigu to nieśmieszne żarty ulanego Niemca Atilli.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Behe widziałem tylko dwa razy, jako support Slayera i Slipknota. Z nowej setlisty poza rzeczami z Opvs nie słyszałem... 2 utworów. Christians (klasyk grany regularnie) i No Sympathy For Fools. Oczekiwałbym czegoś lepszego po pierwszej właściwej trasie koncertowej od 3 lat. Jak Maiden lecą w chuja z kotletami, to ich krytykuję, w przypadku Behemotha będę robił to samo. Sorry, ale to co teraz zrobili, jest zwyczajnie niesmaczne. Nawet głupie Pure Evil And Hate by wyszło na plus, zamiast tego dostaliśmy praktycznie to, co zawsze. No i wygląda na to, że całość trwa MAKSYMALNIE 1h10, łącznie z intrami i gadkami Nergala. A w tym wszystkim nie pomaga fakt, że nowe kawałki to średniaki i nie stanowią mocnych punktów repertuaru.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Maiden to na trzech ostatnich trasach (Legacy, TBOS, ME) zagrali 36 różnych numerów
W to 36 wlicz 23:58, RTTH i inne. Na mnie nie robi to jakiegoś kolosalnego wrażenia. A na ostatniej albumowej sytuacja wyglądała podobnie, jak teraz u Behe: sporo nowych numerów, jeden poważny rarytas i kotlety. Nergal tras wspominkowych nie robi, więc tutaj nie można tego porównywać.
A The Cure na europejskiej trasie w 2016 zagrali 70 różnych numerów na 35 koncertach, także nie ma się czym jaracBon Dzosef pisze: ↑śr wrz 28, 2022 3:13 pmMaiden to na trzech ostatnich trasach (Legacy, TBOS, ME) zagrali 36 różnych numerówNiepostrzezenie Maiden to się stali pod tym względem solidnym zespołem
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A ktoś się kiedyś jarał?
Maideni sa na tym forum niedorzecznie opluwani za kotlety, podczas gdy w metalu w większości zespolow jest dużo gorzej i te nie zbierają batów
Maideni sa na tym forum niedorzecznie opluwani za kotlety, podczas gdy w metalu w większości zespolow jest dużo gorzej i te nie zbierają batów