The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
wątpię, uważam że jeśli będzie jakakolwiek zmiana setu (oprócz Chile i Argentyny) to nastąpi ona w 2012 roku coś na kształt ostatniej części SBiT Tour w 2009
A trasa 2012 jest prawdopodobna - mogą odwiedzić kraje, w których nie grali ... 
jak jakieś ciekawe kawałki to szkoda, że tylko w tych miejscach je dorzucą, z drugiej strony będą to mieć nieograne, dziwna decyzja, skoro tak się boją tych zmian setlisty
Spokojnie. Żadnych zmian nie będzie 
tez wierze w IM 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Curitibie set bez zmian. Jeśli dodadzą coś w Buenos Aires i Santiago to pewnie max. 2 kawałki - obstawiam coś z AMOLAD. Szanse wg. mnie to 50:50. Steve mógł coś gadać, ale jak do tej pory Maiden dodali ekstra kawałki tylko w 2001 roku, gdy nagrywali Rock in Rio (The Fallen Angel i Out of The Silent Planet w Meksyku, Santiago i Buenos Aires oraz Run To The Hills w Rio).
Coś też mi się nie widzą jakieś zmiany, Argentyna już za dwa dni - duże wydarzenie "Eddie" trafił na okładkę krajowej edycji "Rolling Stone Magazine". Wyczytałem na IMBFC, że podobno koncert w Sao Paulo był przez zespół nagrywany - jest to możliwe, to jedno z najwspanialszych miast, zawsze Iron Maiden przyciągali w nim rzesze ludzi. 
Ironi nagrywają wszystkie swoje koncerty już od paru lat
Wszystkie - chyba nie... Zrobiliby przecież z tego "bootlegowy supermarket" jak ich koledzy z Mety. Pewnie niektóre nagrywają. Bardzo jestem ciekaw, jak koncert w Chile wypadnie (...)
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zamiast dodawać RTTH do setu panowie lepiej by zadbali o porządne kamery, aby wydanie Blu-ray wyglądało tak jak powinno, a nie tak jak Flight 666...
Maideni na sto procent nagrywaja wszystkie koncerty, kiedyś gdziestam to było mówione chyba przez Steva, co do Flighta 666 uważam ze jakość DVD jest super jak na DVD zaś na BD jest bez polotu
Szkoda, że ich nie udostepniaja za drobna opłata...remi pisze:Maideni na sto procent nagrywaja wszystkie koncerty, kiedyś gdziestam to było mówione chyba przez Steva
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Spokojnie... się później poprawiBudziol pisze:z drugiej strony będą to mieć nieograne
www.MetalSide.pl
i nie dali na dvd wiec właśnie tego taki sensWICKER MAN pisze:Maiden dodali ekstra kawałki tylko w 2001 roku, gdy nagrywali Rock in Rio (The Fallen Angel i Out of The Silent Planet w Meksyku, Santiago i Buenos Aires oraz Run To The Hills w Rio).
że nagrywają swoje koncerty to wiadomo, w bootlegi dla fanów jak PEARL JAM się nie bawią, przynajmniej póki co
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Out Of The Silent Planet, grali chyba jeszcze w Londynie.
The Fallen Angel też.
ale na RiR nie ma 
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=156453
Będzie DVD z 2 koncertów złożone "do kupy" i wyprodukowane przez ludzi , którzy reżyserowali Flight 666 . Większa produkcja i setlista dłuższa ( a jednak !) specjalnie na te 2 koncerty
Zapowiada sie super DVD 
Będzie DVD z 2 koncertów złożone "do kupy" i wyprodukowane przez ludzi , którzy reżyserowali Flight 666 . Większa produkcja i setlista dłuższa ( a jednak !) specjalnie na te 2 koncerty
Who motivates the motivator
Nic tylko pozazdrościć fanom z Am Płd. Co rozumiecie przez większa produkcję? Bo wydaję mi się że nie chodzi może tyle o płachty co o pirotechnikę...
a jednak dojdą jakieś nowe utwory ( no prosze prosze) obstawiam Benka i Kolorki