TSA,Turbo czy Kat

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Kogo najlepiej lubisz ?

TSA
37
23%
Turbo
42
27%
Kat
79
50%

Liczba głosów: 158

Awatar użytkownika
Caracalized
-#Assassin
-#Assassin

Re: TSA,Turbo czy Kat

Post autor: Caracalized »

Kał xD
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

I'm a kałboj, on a shit horse I ride :lol:
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Frank Drebin pisze: pt wrz 11, 2026 5:18 pm Luczyfer zdradził tytuł nowego dzieła: "Death Is Not Enough". Album ma być niespodzianką, ale też udowadniać, że Kat przez 40 lat nie schodzi z raz obranej drogi (czy coś takiego). Już zacznam odliczać pinionżki.
Ogłoszenie XXXL
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

johnny_o pisze: pt wrz 11, 2026 6:09 pm Ciekawe co tym razem Kałboj wysmaży :lol:
Zupełnie nie interesuje mnie to 😆 Gdzieś mam promówkę poprzedniej, przesłuchałem ze 2 utwory i styka.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Nikogo ta płyta nie będzie obchodzić. Ludzie porobią sobie z niej jaja przez jakiś czas i tyle. Nie wiem, na co Luczykowi w ogóle brnięcie w ten temat. Chłop jest spalony na amen, robienie nowej muzyki pod szyldem Kata nie ma sensu.

Za 6 dni 5 rocznica mojego ostatniego gigu Kata :(

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Schizoid pisze: pt wrz 11, 2026 9:14 pm Nikogo ta płyta nie będzie obchodzić. Ludzie porobią sobie z niej jaja przez jakiś czas i tyle. Nie wiem, na co Luczykowi w ogóle brnięcie w ten temat. Chłop jest spalony na amen, robienie nowej muzyki pod szyldem Kata nie ma sensu.

Za 6 dni 5 rocznica mojego ostatniego gigu Kata :(
Dokładnie. Nagrałby sobie pod nazwą Lubczyk i tyle. Tak samo by pewnie #nikogo, ale przynajmniej nie robiłby z siebie głupka. Co on myśli, że ludzie zobaczą KAT i się rzucą do sklepów? :lol:
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ