TSA,Turbo czy Kat
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Caracalized
- -#Assassin

Re: TSA,Turbo czy Kat
Kał xD
Ogłoszenie XXXLFrank Drebin pisze: ↑pt wrz 11, 2026 5:18 pm Luczyfer zdradził tytuł nowego dzieła: "Death Is Not Enough". Album ma być niespodzianką, ale też udowadniać, że Kat przez 40 lat nie schodzi z raz obranej drogi (czy coś takiego). Już zacznam odliczać pinionżki.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Zupełnie nie interesuje mnie to
www.MetalSide.pl
Nikogo ta płyta nie będzie obchodzić. Ludzie porobią sobie z niej jaja przez jakiś czas i tyle. Nie wiem, na co Luczykowi w ogóle brnięcie w ten temat. Chłop jest spalony na amen, robienie nowej muzyki pod szyldem Kata nie ma sensu.
Za 6 dni 5 rocznica mojego ostatniego gigu Kata
Za 6 dni 5 rocznica mojego ostatniego gigu Kata
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dokładnie. Nagrałby sobie pod nazwą Lubczyk i tyle. Tak samo by pewnie #nikogo, ale przynajmniej nie robiłby z siebie głupka. Co on myśli, że ludzie zobaczą KAT i się rzucą do sklepów?Schizoid pisze: ↑pt wrz 11, 2026 9:14 pm Nikogo ta płyta nie będzie obchodzić. Ludzie porobią sobie z niej jaja przez jakiś czas i tyle. Nie wiem, na co Luczykowi w ogóle brnięcie w ten temat. Chłop jest spalony na amen, robienie nowej muzyki pod szyldem Kata nie ma sensu.
Za 6 dni 5 rocznica mojego ostatniego gigu Kata![]()
www.MetalSide.pl