http://www.jedbangers.com.ar/web/iron-m ... -of-souls/
Bardzo rzeczowa i ciekawa recenzja. "Najbardziej solidny i interesujący album od powrotu syna marnotrawnego."
No ile można czekać na tego leaka?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dzięki za link.dostoevsky pisze:Kolejna recenzja track-by-track:
Ja bardzo uznaję długie intraDejavu pisze:Dzięki za link.dostoevsky pisze:Kolejna recenzja track-by-track:
Faktycznie bardzo entuzjastyczne te recenzje, ale z tego co sobie przetłumaczyłem translatorem z tej recenzji i z tego co czytałem w innych, ludzie którym bardzo przeszkadzają długie intra i wszelkie inne elementy wprowadzane coraz bardziej w nowych albumach, będą narzekaćCiężko oczywiście spekulować, ale najbardziej prawdopodobne wydaje mi się to, że słuchacze spragnieni bardziej zwartych utworów będą narzekać na ten album jeszcze bardziej niż na poprzednie, a ci którzy poprzednie doceniają, jeszcze bardziej docenią BoS.

Gdzie Krym, a gdzie Rzym? Gdzie kurz, a gdzie dym? Gdyby te kolosy IM (które lubię) miały taki poziom, jak dawne kompozycje King Crimson, to nikt by nie narzekał, że intro nie pasuje do reszty kawałka. A to się czasem IM zdarza.maidengraf pisze:Zresztą dla Harrisa ,fana muzy progresywnej lat 70-tych takie intra to pewnie miniaturki .W takim np. King Crimson bywa ,że fraza leci po 7-8 minut zanim nastąpi zmiana klimatu i nikt nie narzeka
Nie było oficjalnej informacji, że w tym dniu coś zostanie ogłoszone.RALF pisze:Tak!