Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Bruce Solo
Dotarła wersja Deluxe. Jutro sobie rozpakuję i spokojnie pooglądam ten komiks.

Na kibelku?Pierre Dolinski pisze: ↑pt mar 08, 2024 12:47 pm Dotarła wersja Deluxe. Jutro sobie rozpakuję i spokojnie pooglądam ten komiks.![]()
![]()
![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Obowiązkowo!pz pisze: ↑pt mar 08, 2024 12:56 pmNa kibelku?Pierre Dolinski pisze: ↑pt mar 08, 2024 12:47 pm Dotarła wersja Deluxe. Jutro sobie rozpakuję i spokojnie pooglądam ten komiks.![]()
![]()
![]()
www.MetalSide.pl
- Metalophil
- -#Moonchild

Wyciągnąć nośnik z koperty wydania deluxe, bez jej rozerwania, to nie lada wyczyn. Mnie się nie udało:(
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Tak, te płyty (generalnie) są coraz droższe i coraz gorzej wydaneMetalophil pisze: ↑pt mar 08, 2024 6:21 pm Wyciągnąć nośnik z koperty wydania deluxe, bez jej rozerwania, to nie lada wyczyn. Mnie się nie udało:(
CD wydaje się już w zasadzie pro forma. Oczywiście mniejsze wytwórnie niejednokrotnie robią naprawdę ładne wydania, ale srebrny krążek spada w wynikach sprzedaży i nie jest to chwilowe zjawisko. Teraz kapucha siedzi w winylach i to na nich się zarabia prawdziwe pieniądze, więc do nich też przykłada się większą uwagę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Jeszcze winyle to łatwy haczyk na collectorsów, bo znam takich, którzy kupują wszystkie kolory, np. kojarzę gościa, który kupił wszystkie kolorki ostatniego Darkthrone. A tam było grubo, bo kilka krajów miało swój własny kolor + czarny uniwersalny. Ciekawe jak wiele z ogólnej sprzedaży to takie freaki, bo jednak przeciętni zjadacze chleba słuchają już tylko z neta.
Po tygodniu album Bruce'a broni się bardzo dobrze. Najsłabiej wypada komiks, nie wiem po co to komu
Po tygodniu album Bruce'a broni się bardzo dobrze. Najsłabiej wypada komiks, nie wiem po co to komu
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jako ciekawostkę wklejam dane dotyczące pierwszych notowań albumu Dickinsona. Generalnie optymistycznie.
https://pl.wikipedia.org/wiki/The_Mandrake_Project
https://pl.wikipedia.org/wiki/The_Mandrake_Project
- blackcocker
- -#Moderator

Szok, znany artysta dostaje dobre oceny w recenzjach okołopremierowych
nowe, nie znałem
edit. ok, widzę, że to o notowania chodziło - nie doczytałem, pardon
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
No nie doczytałeś, ale projekcja już jakaś poleciałablackcocker pisze: ↑pt mar 08, 2024 9:37 pm Szok, znany artysta dostaje dobre oceny w recenzjach okołopremierowychnowe, nie znałem
Na pewno Adrian nie wziął udziału bo Bruce za mało kasy mu zaoferowałDouble Impact pisze: ↑pn mar 04, 2024 3:47 pm Prawda jest taka, że wszyscy oczekiwaliśmy tutaj udziału Adriana i to by wyglądało diametralnie inaczej. Płyta byłaby na dużo wyższym poziomie, a trasa nieporównywalnie bardziej atrakcyjna. Tylko pytanie ile % udziału z zysku miałby tu Adrian. To nie jest jakiś leszcz by dostać resztki z pańskiego stołu.
No ale tak jest. Wychodzi nowa płyta IM i wiadomo, że będzie 5/5, bo to IM i "nie wypada" dać 3/5IgorW pisze: ↑pt mar 08, 2024 10:56 pmNo nie doczytałeś, ale projekcja już jakaś poleciałablackcocker pisze: ↑pt mar 08, 2024 9:37 pm Szok, znany artysta dostaje dobre oceny w recenzjach okołopremierowychnowe, nie znałem
edit. ok, widzę, że to o notowania chodziło - nie doczytałem, pardon![]()
www.MetalSide.pl
A jednak niepotrzebne niektórzy reagują takimi automatyzmami
.
- blackcocker
- -#Moderator

No i poprawiłem się, przeprosiłem, nie usuwałem posta
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
E tam, zarówno teraz jak i przed wyjściem Senjutsu były oceny typu 3/7 np Metal Hammer DE. Oczywiście przeważały jednak te na full punktów.gumbyy pisze: ↑sob mar 09, 2024 8:13 amNo ale tak jest. Wychodzi nowa płyta IM i wiadomo, że będzie 5/5, bo to IM i "nie wypada" dać 3/5IgorW pisze: ↑pt mar 08, 2024 10:56 pmNo nie doczytałeś, ale projekcja już jakaś poleciałablackcocker pisze: ↑pt mar 08, 2024 9:37 pm Szok, znany artysta dostaje dobre oceny w recenzjach okołopremierowychnowe, nie znałem
edit. ok, widzę, że to o notowania chodziło - nie doczytałem, pardon![]()
![]()
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Z "Senjutsu" było tak, że w wielu magazynach wystawiano jej po kilka ocen - przez różnych dziennikarzy. Opinie bywały skrajne ale w zdecydowanej większości bardzo pozytywne, z resztą płytę oceniali w zestawieniach i recenzjach także słuchacze i trzeba powiedzieć, w zdecydowanej większości bardzo pozytywnie. Gorzej oceniły ten album osoby oczekujące, że IM wyda album w stylu lat 80-tych.
Ktokolwiek tego oczekiwał?Piotr Lange pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:57 pm osoby oczekujące, że IM wyda album w stylu lat 80-tych.
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Tak, z wypowiedzi niektórych osób na forach to wynikało. Tylko, że IM od 30 lat już tak nie grają i powrotu do takiego "Powerslave" raczej nie ma co oczekiwać.gumbyy pisze: ↑sob mar 09, 2024 4:29 pmKtokolwiek tego oczekiwał?Piotr Lange pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:57 pm osoby oczekujące, że IM wyda album w stylu lat 80-tych.bez jaj...
Lista użytkowników Sanktuarium, którzy oczekiwali powrotu do lat 80:
1. Nomad
koniec
1. Nomad
koniec
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller