KONKURS!! Pomóżmy IRON MAIDEN wspiąć się na #1 miejsce listy OLiS!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: KONKURS!! Pomóżmy IRON MAIDEN wspiąć się na #1 miejsce listy OLiS!!
Dziwi mnie trochę jedno. Niby takie problemy z dostępnością a mimo to płyta jest na 1 miejscu. Albo nie było aż tak źle , albo Riverside się dobrze nie sprzedał.
To nie dziwne, że Slayer goni Maiden na OLIS ...
Z tego co wiem, to pierwszy rzut płyty rozszedł się wręcz błyskawicznie.
- Saimon1995
- -#Moderator

Jak pojawiają się billboardy promujące, a w Media Markcie są specjalne banery, to nic dziwnego, że płyta Slayera schodzi jak ciepłe bułeczki. Choć w tym przypadku - podobnie jak IM - nie chodzi o promocję, a o samą markę. Slayer to Slayer.RALF pisze:Z tego co wiem, to pierwszy rzut płyty rozszedł się wręcz błyskawicznie.
Mnie to też ciekawi, że mimo problemów z dostępnością, TBOS był na #1. Ale sądzę, że da się to łatwo wytłumaczyć - sprzedaż płyt z roku na rok maleje (nie da się ukryć), więc aby osiągnąć pierwsze miejsce wcale nie trzeba sprzedać jakoś dużo płyt. Szkoda, że oprócz zestawienia OLiS nie dołącza dokładnej liczby sprzedanych krążków (albo chociaż zaokrąglonej liczby), bo chętnie bym zobaczył jaka była różnica pomiędzy IM a Riverside.
Pewnie nieduża, skoro zadecydowały dane z aż jednego sklepuFaithNoMore pisze:Szkoda, że oprócz zestawienia OLiS nie dołącza dokładnej liczby sprzedanych krążków (albo chociaż zaokrąglonej liczby), bo chętnie bym zobaczył jaka była różnica pomiędzy IM a Riverside.
a nie z jednej sieci?Mr. M pisze:Pewnie nieduża, skoro zadecydowały dane z aż jednego sklepu
www.MetalSide.pl
O to mi chodziłogumbyy pisze:a nie z jednej sieci?
Chociaż fakt, nie są to synonimy. Tym bardziej, że jeśli to były dane z empików czy MM, to wtedy słowo "sieć" jest zdecydowanie bardziej na miejscu.
No dokładnie... co to musiałby być za sklep, żeby robić "rewolucję" na pierwszym miejscu sprzedażyMr. M pisze:O to mi chodziłogumbyy pisze:a nie z jednej sieci?![]()
Chociaż fakt, nie są to synonimy. Tym bardziej, że jeśli to były dane z empików czy MM, to wtedy słowo "sieć" jest zdecydowanie bardziej na miejscu.
www.MetalSide.pl
Typowi Polacy - już znaleźliście powód do zmartwień... Co tam Nr 1, przecież nie musiało się sprzedać aż tak wiele płyt... Wszystko można podważyć,jak się tylko chce.
Co z wysyłką nagród dla laureatów konkursu? 
Z tego co mi wiadomo na ten temat, to nagrody pocieszenia do nikogo do dzisiaj nie dotarły
Z tego co mi wiadomo na ten temat, to nagrody pocieszenia do nikogo do dzisiaj nie dotarły
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bez obaw, wysyłka jest w trakcie. Troszkę trwało załatwienie odpowiednich opakowań na kubki. Pierwsze osoby powinny otrzymać nagrody przed końcem tygodnia.Mr Jacq pisze:Co z wysyłką nagród dla laureatów konkursu?
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Hehe, tu zawsze jakieś problemy. Jak nie urok to sraczka :-)
Miałem napisać do Clanovych i do Budziola na priv ale nie mam czasu na opowiadanie historii tego nieszczęsnego zdjęcia. I tu do Ciebie Wicker- o ile clanovy zachował się bardzo porządnie, to po tym jak przeczytałem cały temat na kompie a nie w komórce to stwierdzam, że administrator Budziol to człowiek bez honoru, bo ja po swojej pomyłce sam bym zareagował a nie czekał co zrobi Wicker.
Zaatakujecie mnie ponownie z pasją całej grupy rozjuszonych ratlerków, broniąc administratora który ma problem wyjść na pocztę aby wysłać kubeczki ? Na priva się nie znaleźli odważni na dyskusję.
Winyle mam już wszystkie, co wydali je w tamtym roku, a wy dzieciaki poczytajcie, tylko razem, że zrozumieniem co to jest honor i może wyjdzie wam na dobre siedzenie przed szklanym ekranem, który dla wielu z was jest jedynym oknem na świat.
Miałem napisać do Clanovych i do Budziola na priv ale nie mam czasu na opowiadanie historii tego nieszczęsnego zdjęcia. I tu do Ciebie Wicker- o ile clanovy zachował się bardzo porządnie, to po tym jak przeczytałem cały temat na kompie a nie w komórce to stwierdzam, że administrator Budziol to człowiek bez honoru, bo ja po swojej pomyłce sam bym zareagował a nie czekał co zrobi Wicker.
Zaatakujecie mnie ponownie z pasją całej grupy rozjuszonych ratlerków, broniąc administratora który ma problem wyjść na pocztę aby wysłać kubeczki ? Na priva się nie znaleźli odważni na dyskusję.
Winyle mam już wszystkie, co wydali je w tamtym roku, a wy dzieciaki poczytajcie, tylko razem, że zrozumieniem co to jest honor i może wyjdzie wam na dobre siedzenie przed szklanym ekranem, który dla wielu z was jest jedynym oknem na świat.
Ktoś ma ochotę jeszcze czytać te brednie??
Dokladnie Mlodziak albo skonczysz, albo Twoja przygoda na tym forum dobiegnie konca.
Dlaczego czekalem na reakcje Wickera? Bo to on zalatwial sprawe z Warnerem, bo to on ma nagrody nie ja, wiec jak moge Ci cokolwiek wyslac?
I powiem Ci jedno. Wszyscy ocenili, ze sie za bardzo z Toba cackam. Wyslales maila bez zalacznika niczyja wina.
Ale ja chcialem przyznac honorowe wyroznienie bo fajne foto i... zaluje, ze tak zrobilem.
Bo jednak sluszne okazalo sie zdanie wiekszosci "nie bylo zalacznika, nie spelnil warunkow uczestnictwa w konkursie - dziekuje, dobranoc".
Twoje dalsze zachowanie to jedna wielka porazka. Chce plyte-nie chce, mam plyty-nie mam, koncze zbierac-zaczynam, jestem czlowiekiem honoru-nie jestem, clanowy jest spoko-nie jest, forumowicze sa ok-sa szczekaczami. Chlopie ogarnij sie bo naprawde zalosny sie zrobiles i nikt juz nie pamieta Twojego fajnego zdjecia
Dlaczego czekalem na reakcje Wickera? Bo to on zalatwial sprawe z Warnerem, bo to on ma nagrody nie ja, wiec jak moge Ci cokolwiek wyslac?
I powiem Ci jedno. Wszyscy ocenili, ze sie za bardzo z Toba cackam. Wyslales maila bez zalacznika niczyja wina.
Ale ja chcialem przyznac honorowe wyroznienie bo fajne foto i... zaluje, ze tak zrobilem.
Bo jednak sluszne okazalo sie zdanie wiekszosci "nie bylo zalacznika, nie spelnil warunkow uczestnictwa w konkursie - dziekuje, dobranoc".
Twoje dalsze zachowanie to jedna wielka porazka. Chce plyte-nie chce, mam plyty-nie mam, koncze zbierac-zaczynam, jestem czlowiekiem honoru-nie jestem, clanowy jest spoko-nie jest, forumowicze sa ok-sa szczekaczami. Chlopie ogarnij sie bo naprawde zalosny sie zrobiles i nikt juz nie pamieta Twojego fajnego zdjecia
Miałem chrapkę na te winyle i już miałem zamiar wziąć udział w tym konkursie, zrobić artystyczne zdjęcie, ale kobita mi się sprzeciwiła stwierdzając, "że nie będzie świecić cyckami po internetach", no i nic z tego nie wyszło. I dobrze! Niebiosa nade mną chyba czuwały! Bo jeszcze cycki mojej baby by wygrały i zrobiłaby się afera: że jury przekupione, a że cycki wcale nie takie artystyczne, albo że może wcale nie mojej kobity... Panowie B & M skończcie i nie rozmieniajcie się na drobne. Serdecznie wszystkich pozdrawiam 
To szkoda, ze nie zdecydowales sie na udzial
P.S. Z czym sie rozmieniam? Ze kulturnie odpowiadam na durne zarzuty?
P.S. Z czym sie rozmieniam? Ze kulturnie odpowiadam na durne zarzuty?
No własnie czasami gdy kultura czy tłumaczenie nie robią efektów zostaje mordobicie albo olanie tematu (w myśl pewnej starej zasady). Jeszcze raz serdeczne pozdro 
-
Deleted User 4783
młodziak, daj już spokój, przykro to czytać co piszesz :/
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Budziol, ja pisze cały czas, że Clanovi są spoko.. Do Ciebie tylko zmieniłem zdanie jak to jeszcze raz sobie przeczytałem, co najciekawsze to nie widzisz własnego błędu.. Dwa razy upewniałem się czy doszło zdjęcie, i Ty mi dwa razy do momentu publikacji zdjęcia odpisywałeś, że doszło.. ja już skończyłem, co chciałem to napisałem.. Grozisz mi wyrzuceniem? Sam usuwam konto.
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Znalazłem, że pobrane moje zdjęcie zostało ponad 200 razy, ale Ty oszczędź mi trudu i usuń mnie, bo sam nie mogę znaleźć.. odpowiedniej zakładki