02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: 02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków
Mam taką nadzieję. I tak to co robi LN to doprowadza mnie do ku**icy , od kilku tygodni śledzę Eventima i LN i biletów brak. Wczoraj na mieście przewijam szajsbooka w tel i się dowiaduje że od kilkunastu minut jest pula na GC , oczywiście wchodzę na stronę i biletów brak.Ku*wa mam siedzieć 24h przed kompem żeby bilet dostać ? Chore to jest. A dziś wchodzę owszem jest , 499zł GC EE 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bilety były wczoraj dostępne przez ponad pół godziny - ja swój dodatkowy "upolowałem" już po 11-tej... Po prostu trzeba było odświeżać stronkę i próbować do skutku - część biletów, których kupcy np. się rozmyślili, wracała do puli... Na pewno dorzucą jeszcze jakieś bilety bliżej koncertu więc spokojnie. 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

No tak Panowie, - to wiadomo, że rzucą jeszcze na płytę obowiązkowo i GCEE też, by zapełnić nieskończony portfel organizatora.
Tylko, że jest taka sprawa, że albo trzeba jak Kolega wyżej wspomniał siedzieć na dupie i odświeżać co 5 minut eventima przez kilkanaście dni/tygodni, albo miec konto na FB i przy okazji otrzymywać spamy o innych imprezach.
PS: Mam pytanie, mam bilet na pewien koncert (nieważne) do sprzedania Panowie, - gdzie mogę oficjalnie sprzedać i nie stracić na prowizji ?
Viagogo odpada bo nie mogę się zweryfikować i koszą sporą kasę za sprzedaż.
Tylko, że jest taka sprawa, że albo trzeba jak Kolega wyżej wspomniał siedzieć na dupie i odświeżać co 5 minut eventima przez kilkanaście dni/tygodni, albo miec konto na FB i przy okazji otrzymywać spamy o innych imprezach.
PS: Mam pytanie, mam bilet na pewien koncert (nieważne) do sprzedania Panowie, - gdzie mogę oficjalnie sprzedać i nie stracić na prowizji ?
Viagogo odpada bo nie mogę się zweryfikować i koszą sporą kasę za sprzedaż.
-
Deleted User 1499
Przede wszystkim wkurza mnie to że takie rzeczy robią o takich godzinach w których się pracuje.WICKER MAN pisze:Bilety były wczoraj dostępne przez ponad pół godziny - ja swój dodatkowy "upolowałem" już po 11-tej... Po prostu trzeba było odświeżać stronkę i próbować do skutku - część biletów, których kupcy np. się rozmyślili, wracała do puli... Na pewno dorzucą jeszcze jakieś bilety bliżej koncertu więc spokojnie.
Wicker, o ile sie orientuję bilety nie mogą wrócić do puli , bo w przypadku biletów na imprezy nie ma czegoś takiego jak zwroty , przynajmniej tak było .Zatem dodatkowa pula to bilety specjalnie zachomikowane przez organizatora , by stworzyć wrażenie wielkiego zapotrzebowania bądź po prostu zwiększanie GC - wiadomo w czym rzecz.WICKER MAN pisze:Bilety były wczoraj dostępne przez ponad pół godziny - ja swój dodatkowy "upolowałem" już po 11-tej... Po prostu trzeba było odświeżać stronkę i próbować do skutku - część biletów, których kupcy np. się rozmyślili, wracała do puli... Na pewno dorzucą jeszcze jakieś bilety bliżej koncertu więc spokojnie.
-
Deleted User 1499
Albo zmniejszenie kretyńskiego GCEE które pewnie nie cieszy się wielkim zainteresowaniem.
Dopóki nie oplacisz zamówienia to Twój bilet jest zarezerwowany w systemie, w eventim masz 22 minuty na to by dokonać zapłaty. A z własnego doświadczenia wiem, że ludzie często dodają do koszyka bilet(y) i nie kończą procedury. Jeśli nie usuniesz z koszyka to też "wisi" przez cały ten czas. Kupowałem bilet na BS w dniu rozpoczęcia sprzedaży i widziałem co się działo z miejscami na trybunach...filip pisze:Wicker, o ile sie orientuję bilety nie mogą wrócić do puli , bo w przypadku biletów na imprezy nie ma czegoś takiego jak zwroty , przynajmniej tak było .Zatem dodatkowa pula to bilety specjalnie zachomikowane przez organizatora , by stworzyć wrażenie wielkiego zapotrzebowania bądź po prostu zwiększanie GC - wiadomo w czym rzecz.WICKER MAN pisze:Bilety były wczoraj dostępne przez ponad pół godziny - ja swój dodatkowy "upolowałem" już po 11-tej... Po prostu trzeba było odświeżać stronkę i próbować do skutku - część biletów, których kupcy np. się rozmyślili, wracała do puli... Na pewno dorzucą jeszcze jakieś bilety bliżej koncertu więc spokojnie.
Tak , tak - ja miałem na myśli bilety już zapłacone , nie w trakcie realizacji .
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Na koncercie w Chicago było, z tego co widziałem, o niebo lepiej, chociażby w Hand of Doom
Nie ma co się martwić, Ozzy musi się po prostu rozkręcić, to wszystko
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

W hameryce to mogą robić sety po 90 min. ale w Krakowie to byłaby tragedia.
Czyli może znajdą się jakieś 2-3 exclusivy ("A nationa acrobat" chcę)
plus może "Electric Funeral", na co liczę.
Ktoś wie jaki to materiał sprzedawany tylko na trasie ?
Czyli może znajdą się jakieś 2-3 exclusivy ("A nationa acrobat" chcę)
Ktoś wie jaki to materiał sprzedawany tylko na trasie ?
01. Season of the Dead
02. Cry All Night
03. Take Me Home
04. Isolated Man
05. God is Dead? (Live Sydney, Australia, 27.04.2013)
06. Under the Sun (Live Auckland, Nowa Zelandia, 20.04.2013)
07. End of the Beginning (Live Hamilton, ON, Kanada, 11.04.2014)
08. Age of Reason (Live Hamilton, ON, Kanada, 11.04.2014)
4 premierowe kawałki + 4 live
Ponoć 30$ to kosztuje.
02. Cry All Night
03. Take Me Home
04. Isolated Man
05. God is Dead? (Live Sydney, Australia, 27.04.2013)
06. Under the Sun (Live Auckland, Nowa Zelandia, 20.04.2013)
07. End of the Beginning (Live Hamilton, ON, Kanada, 11.04.2014)
08. Age of Reason (Live Hamilton, ON, Kanada, 11.04.2014)
4 premierowe kawałki + 4 live
Ponoć 30$ to kosztuje.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Naklepią tych płytek i jeszcze może powiedzą 150 u nas ?Python pisze:4 premierowe kawałki + 4 live
Ponoć 30$ to kosztuje.
To z 30 zł góra powinno kosztować, max 50, chyba, że to ściśle-numerowana edycja specjalna.
Kiedy te bilety wpadną, bo mi powoli tyka termin na wykorzystanie vouchera.
Ale lipa... .
Ano obawiam się że możesz mieć rację! Ściśle numerowana to może nie, ale ponoć jest sprzedawana jedynie w merchu na koncertach.thekingcrimson pisze: Naklepią tych płytek i jeszcze może powiedzą 150 u nas ?![]()
To z 30 zł góra powinno kosztować, max 50, chyba, że to ściśle-numerowana edycja specjalna.
-
Deleted User 4876
Zawsze tak mówią, że "tylko" na koncertach, a co jak się nie sprzeda? Przemielą? Na bank wrzucą do e-shopu jak im się nie sprzeda na gigach... kurde 30 backsów dużo sobie licząPython pisze:
Ano obawiam się że możesz mieć rację! Ściśle numerowana to może nie, ale ponoć jest sprzedawana jedynie w merchu na koncertach.
Livenation wrzucilo dodatkową pulę biletów.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

No kur... znowu zaspałem z tymi biletami.Kusy pisze:Livenation wrzucilo dodatkową pulę biletów.
Wpadło GC, czy płyta ?
Trybuny ale z tego co wiem boczne. Dalej są: http://www.ticketmaster.pl/event/717?br ... livenation
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Aha, no tak - pomyliłem strony - jest widok boczny - z dupy miejsce za przeproszeniem.Kusy pisze:Trybuny ale z tego co wiem boczne. Dalej są: http://www.ticketmaster.pl/event/717?br ... livenation
Poluje na 1 GC w normalnej cenie.
No widok dokładnie z dupy
Rozumiem to polowanie na GC bo mnie też się udało dopiero wcelować w GC 5 miechów po sold-oucie jak wrzucili pulę 200 szt.
Zazwyczaj jestem na bieżąco z newsami koncertowymi to bankowo napiszę tu, że wpadły. Powodzenia
Zazwyczaj jestem na bieżąco z newsami koncertowymi to bankowo napiszę tu, że wpadły. Powodzenia