02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 1499

Re: 02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków

Post autor: Deleted User 1499 »

Mam taką nadzieję. I tak to co robi LN to doprowadza mnie do ku**icy , od kilku tygodni śledzę Eventima i LN i biletów brak. Wczoraj na mieście przewijam szajsbooka w tel i się dowiaduje że od kilkunastu minut jest pula na GC , oczywiście wchodzę na stronę i biletów brak.Ku*wa mam siedzieć 24h przed kompem żeby bilet dostać ? Chore to jest. A dziś wchodzę owszem jest , 499zł GC EE :roll:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Bilety były wczoraj dostępne przez ponad pół godziny - ja swój dodatkowy "upolowałem" już po 11-tej... Po prostu trzeba było odświeżać stronkę i próbować do skutku - część biletów, których kupcy np. się rozmyślili, wracała do puli... Na pewno dorzucą jeszcze jakieś bilety bliżej koncertu więc spokojnie. ;)
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: thekingcrimson »

No tak Panowie, - to wiadomo, że rzucą jeszcze na płytę obowiązkowo i GCEE też, by zapełnić nieskończony portfel organizatora.

Tylko, że jest taka sprawa, że albo trzeba jak Kolega wyżej wspomniał siedzieć na dupie i odświeżać co 5 minut eventima przez kilkanaście dni/tygodni, albo miec konto na FB i przy okazji otrzymywać spamy o innych imprezach.

PS: Mam pytanie, mam bilet na pewien koncert (nieważne) do sprzedania Panowie, - gdzie mogę oficjalnie sprzedać i nie stracić na prowizji ?
Viagogo odpada bo nie mogę się zweryfikować i koszą sporą kasę za sprzedaż. :D
Deleted User 1499

WICKER MAN pisze:Bilety były wczoraj dostępne przez ponad pół godziny - ja swój dodatkowy "upolowałem" już po 11-tej... Po prostu trzeba było odświeżać stronkę i próbować do skutku - część biletów, których kupcy np. się rozmyślili, wracała do puli... Na pewno dorzucą jeszcze jakieś bilety bliżej koncertu więc spokojnie. ;)
Przede wszystkim wkurza mnie to że takie rzeczy robią o takich godzinach w których się pracuje.
filip
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: filip »

WICKER MAN pisze:Bilety były wczoraj dostępne przez ponad pół godziny - ja swój dodatkowy "upolowałem" już po 11-tej... Po prostu trzeba było odświeżać stronkę i próbować do skutku - część biletów, których kupcy np. się rozmyślili, wracała do puli... Na pewno dorzucą jeszcze jakieś bilety bliżej koncertu więc spokojnie. ;)
Wicker, o ile sie orientuję bilety nie mogą wrócić do puli , bo w przypadku biletów na imprezy nie ma czegoś takiego jak zwroty , przynajmniej tak było .Zatem dodatkowa pula to bilety specjalnie zachomikowane przez organizatora , by stworzyć wrażenie wielkiego zapotrzebowania bądź po prostu zwiększanie GC - wiadomo w czym rzecz.
Deleted User 1499

Albo zmniejszenie kretyńskiego GCEE które pewnie nie cieszy się wielkim zainteresowaniem.
Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: SOBER1Z »

filip pisze:
Wicker, o ile sie orientuję bilety nie mogą wrócić do puli , bo w przypadku biletów na imprezy nie ma czegoś takiego jak zwroty , przynajmniej tak było .Zatem dodatkowa pula to bilety specjalnie zachomikowane przez organizatora , by stworzyć wrażenie wielkiego zapotrzebowania bądź po prostu zwiększanie GC - wiadomo w czym rzecz.
Dopóki nie oplacisz zamówienia to Twój bilet jest zarezerwowany w systemie, w eventim masz 22 minuty na to by dokonać zapłaty. A z własnego doświadczenia wiem, że ludzie często dodają do koszyka bilet(y) i nie kończą procedury. Jeśli nie usuniesz z koszyka to też "wisi" przez cały ten czas. Kupowałem bilet na BS w dniu rozpoczęcia sprzedaży i widziałem co się działo z miejscami na trybunach...
filip
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: filip »

Tak , tak - ja miałem na myśli bilety już zapłacone , nie w trakcie realizacji .
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: GrzegorzCantara »

Awatar użytkownika
phenom
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: phenom »

Na koncercie w Chicago było, z tego co widziałem, o niebo lepiej, chociażby w Hand of Doom ;) Nie ma co się martwić, Ozzy musi się po prostu rozkręcić, to wszystko
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

W hameryce to mogą robić sety po 90 min. ale w Krakowie to byłaby tragedia. :P
Czyli może znajdą się jakieś 2-3 exclusivy ("A nationa acrobat" chcę) :D plus może "Electric Funeral", na co liczę.

Ktoś wie jaki to materiał sprzedawany tylko na trasie ?
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

01. Season of the Dead
02. Cry All Night
03. Take Me Home
04. Isolated Man
05. God is Dead? (Live Sydney, Australia, 27.04.2013)
06. Under the Sun (Live Auckland, Nowa Zelandia, 20.04.2013)
07. End of the Beginning (Live Hamilton, ON, Kanada, 11.04.2014)
08. Age of Reason (Live Hamilton, ON, Kanada, 11.04.2014)

4 premierowe kawałki + 4 live
Ponoć 30$ to kosztuje.
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Python pisze:4 premierowe kawałki + 4 live
Ponoć 30$ to kosztuje.
Naklepią tych płytek i jeszcze może powiedzą 150 u nas ? :wink:
To z 30 zł góra powinno kosztować, max 50, chyba, że to ściśle-numerowana edycja specjalna.

Kiedy te bilety wpadną, bo mi powoli tyka termin na wykorzystanie vouchera. :P
Ale lipa... .
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

thekingcrimson pisze: Naklepią tych płytek i jeszcze może powiedzą 150 u nas ? :wink:
To z 30 zł góra powinno kosztować, max 50, chyba, że to ściśle-numerowana edycja specjalna.
Ano obawiam się że możesz mieć rację! Ściśle numerowana to może nie, ale ponoć jest sprzedawana jedynie w merchu na koncertach.
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Python pisze:
Ano obawiam się że możesz mieć rację! Ściśle numerowana to może nie, ale ponoć jest sprzedawana jedynie w merchu na koncertach.
Zawsze tak mówią, że "tylko" na koncertach, a co jak się nie sprzeda? Przemielą? Na bank wrzucą do e-shopu jak im się nie sprzeda na gigach... kurde 30 backsów dużo sobie liczą
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Kusy »

Livenation wrzucilo dodatkową pulę biletów.
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Kusy pisze:Livenation wrzucilo dodatkową pulę biletów.
No kur... znowu zaspałem z tymi biletami.
Wpadło GC, czy płyta ?
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Trybuny ale z tego co wiem boczne. Dalej są: http://www.ticketmaster.pl/event/717?br ... livenation
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Kusy pisze:Trybuny ale z tego co wiem boczne. Dalej są: http://www.ticketmaster.pl/event/717?br ... livenation
Aha, no tak - pomyliłem strony - jest widok boczny - z dupy miejsce za przeproszeniem.
Poluje na 1 GC w normalnej cenie. :)
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

No widok dokładnie z dupy :D Rozumiem to polowanie na GC bo mnie też się udało dopiero wcelować w GC 5 miechów po sold-oucie jak wrzucili pulę 200 szt. :)

Zazwyczaj jestem na bieżąco z newsami koncertowymi to bankowo napiszę tu, że wpadły. Powodzenia ;)
ODPOWIEDZ