Ale, że jak? Gdzie? Tak się bawicie na barierkach?
30/11/2019 - Ghost - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30/11/2019 - Ghost - Katowice
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Właśnie posłuchałem tego Ghosta tak dla przypomnienia. Mega ZIEW. Kumpel mi tu pisze na messengerze, że dzikie tłumy tam są. Ja się zastanawiam jaka dzika publika mogła przyjść na takie muzyczne szczyny? Dla mnie Ghost to jakieś senne siuchu ruchu. Pamiętam jak grali przed Maidenami. Walczyłem z sennością.
Jeśli do tego dodali jakieś supporty z dupy, to gratuluję tym co poszli dobrze zainwestowanej kasy.. hehehe.
Jeśli do tego dodali jakieś supporty z dupy, to gratuluję tym co poszli dobrze zainwestowanej kasy.. hehehe.
Jeszcze przed Tribulation koleś wszedł na barana innemu i pokazał wydrukowane zdjęcie JP2 z podpisem „Ghost”, a reszta zaczęła śpiewać barkę
Pierre Dolinski pisze: ↑sob lis 30, 2019 8:34 pm Właśnie posłuchałem tego Ghosta. Kumpel mi tu pisze na messengerze, że dzikie tłumy tam są. Ja się zastanawiam jaka dzika publika mogła przyjść na takie muzyczne szczyny? Dla mnie Ghost to jakieś senne siuchu ruchu. Pamiętam jak grali przed Maidenami. Walczyłem z sennością.
Bardziej żałuję, że przeczytałem twój post z dupy niż tych 150zl
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Tłumem bym tego nie nazwał. Płyta jest raczej pełna, ale na trybunach pustki.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Weźcie namiary na ich dilera, też chcę tego spróbować.
goście koło mnie strasznie się zachwycali all them witches. Ich reakcje były bardziej emocjonujące niż koncert
@pz gdzie siedzisz, liczę ten 10 rząd i nie mogę się doliczyć 
Koło mnie też wielcy fani atw, ale nie Polacy więc wiadomo 
Obok nas koleś caly czas machał o kostke i krzyczał "eee"
To mu ją basista przyniósł xD
-
Deleted User 5490
Przykrości sprawić Ci nie chciałem. Sorry, że żałujesz. Po prostu wyraziłem swoją opinię o twórczości Ghost. No cóż. Nie każdemu wszystko się podoba.Michał pisze: ↑sob lis 30, 2019 8:36 pmPierre Dolinski pisze: ↑sob lis 30, 2019 8:34 pm Właśnie posłuchałem tego Ghosta. Kumpel mi tu pisze na messengerze, że dzikie tłumy tam są. Ja się zastanawiam jaka dzika publika mogła przyjść na takie muzyczne szczyny? Dla mnie Ghost to jakieś senne siuchu ruchu. Pamiętam jak grali przed Maidenami. Walczyłem z sennością.
Bardziej żałuję, że przeczytałem twój post z dupy niż tych 150zl
Może to i nie moja sprawa na co kto wydaje swoje pieniądze. Za tą uwagę jestem skłonny Cię przeprosić. Z nazwanie Ghosta muzycznymi szczynami już nie.
sektor J rząd 10 miejsce 12
Macham Ci dwoma telefonami z latarkami
"napierdalaaaać", wiedziałem, że czegoś mi tutaj brakuje
polska publika nigdy nie zawodzi
Nudny ten koncert w cholere,dawno nie widzialem tyle ziewajacych osob na koncercie.
A Kusy tam gdzies jest? Może się spotkacie forumowo i będzie wesolo
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Deleted User 357
Melduję że Dzozef przez cały koncert łypał z pogardą w kierunku sceny i rzucał nienawistne spojrzenia Tobiasowi
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ekstrementow nie stwierdzono.
Tribulation rewelacja. Ghost dobre show, ale koncert bez duszy. Niesamowity klimat Ghosta gdzieś ulecial. Mój 9. gig i mieszanwme uczucia.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Cymbal ze zdjęciem papieża był gdzieś w tłumie, na szczęście Forge nie podniosl rzuconego mu zdjecia
Tribulation bardzo na plus, jedynym minusem to słabe nagłośnienie. Muszę się zapoznać z ich twórczością.
Potem jacyś technicy bardzo długo stroili instrumenty, światełka no ogółem długo nudy.
Take on me - świetne wykonanie, publiczność porwana.
Ghost - baaaardzo mi się podobało. Ciężko się nie zgodzić z dzozefem, ale widziałem ich drugi raz i jestem zachwycony. Około 2/3 rzędu po prawej stronie nikt się nie nudził. Gdy zaczęło się zombie queen to zaczęło się po prawej stronie bydło i pchanie do przodu i tak trwało już do końca.
Najbardziej pozytywnie zaskoczyły mnie utwory Mummy dust i kiss the go goat.
Ogólnie bardzo dobrze spędzony dzień - żałuję, że nie jadę dalej z niektórymi do Pragi.
Dzięki wszystkim z którymi spędziłem dzisiejszy dzień, miło było spotkać znane mi już osoby oraz poznać nowe
Potem jacyś technicy bardzo długo stroili instrumenty, światełka no ogółem długo nudy.
Take on me - świetne wykonanie, publiczność porwana.
Ghost - baaaardzo mi się podobało. Ciężko się nie zgodzić z dzozefem, ale widziałem ich drugi raz i jestem zachwycony. Około 2/3 rzędu po prawej stronie nikt się nie nudził. Gdy zaczęło się zombie queen to zaczęło się po prawej stronie bydło i pchanie do przodu i tak trwało już do końca.
Najbardziej pozytywnie zaskoczyły mnie utwory Mummy dust i kiss the go goat.
Ogólnie bardzo dobrze spędzony dzień - żałuję, że nie jadę dalej z niektórymi do Pragi.
Dzięki wszystkim z którymi spędziłem dzisiejszy dzień, miło było spotkać znane mi już osoby oraz poznać nowe
Dla mnie koncert - petarda!
Forge to urodzony showman, do tego nie jest sam bo Ghoule robią też kawał roboty i bronek dla akustyka - dźwięk (siedziałem na H) żyleta !
Obstawiam że za 3-4 lata to będzie absolutny TOP i bilety będą latały po 400 PLN.
Kto nie był niech żałuje .....

Forge to urodzony showman, do tego nie jest sam bo Ghoule robią też kawał roboty i bronek dla akustyka - dźwięk (siedziałem na H) żyleta !
Obstawiam że za 3-4 lata to będzie absolutny TOP i bilety będą latały po 400 PLN.
Kto nie był niech żałuje .....