02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/08/2025 Warszawa, PGE
Ja też. Standardowo odebrałem jej uprawnienia do czego się dało.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Kolega też wczoraj bilet kupił i twierdzi, że przechowa w apce ticketmastera.
G2 ja z rodzinką
Na ebilet normalny eticket dostałem
Na ebilet normalny eticket dostałem
Ja w ostatnich latach trzymam bilet na apce ticketmaster i nigdy nie było problemu. Na narodowy kupię bilet pewnie dopiero po nowym roku, albo sobie od kogoś na święta zażyczę 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 5490
Spanie klepnięte. Bilet już jest. Byle tylko zdrowie dopisało i żeby nie było nieprzewidzianych zamotek, czyli tzw. okoliczności niezależnych i będzie git.
G18 kupione.
Mam nadzieję, że będzie znośnie na trybunach
Mam nadzieję, że będzie znośnie na trybunach
My na przeciwko
na G2 nad trybuna platynowa to nie powinno byc zle. Musialem z bolem serca wziąć trybuny bo czas w końcu chociaż raz w życiu córkę zabrać zanim ze sceny zejda....
szacunek
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Skoro Praga niby wyprzedana (w każdym razie na ticketmasterze bilety niedostępne) to ciekawe jak Warszawa idzie? Chciałem kupić bilet na wiosnę a teraz się zastanawiam czy mi za chwile LN płyty nie wyłączy, a trybuny na Narodowym mnie nie interesują jednak...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja kupielm na plyte kilka tygodni temu.Zainteresowanie mysle ze jest spore i moze nie bedzie to wyznacznikiem ale....Sporo moich znajomych sie wybiera, ktorzy byli po raz ostatni jeszcze na Torwarze w 2000 roku albo nie byli wcale.I o ile do Krakowa na ostatnie koncerty jechalismy w 5 osob mysle ze teraz lekka reka bedzie ich kilkanascie.
Bruce powiedział: ""We're gonna be doing stuff we've never, ever done before, and it'll be a setlist for the ages." Mówię wam, będzie only the good die young 
Co za niespodziewana zapowiedź, kto by pomyślał? 
Wiadomo jak ma sie sprawa z FTTB? GA EE wymagane czy zwykla plyta starczy?
starczy
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ktoś się orientuje jak wygląda sprzedaż? Po raz pierwszy widzę, że płyta jest niedostępna. W tej chwili zostały górne trybuny po bokach. Celowy zabieg czy sprzedane?
Przy poprzednim koncercie na Narodowym też była niedostępna, a potem się pojawiała.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Standard przecież - blokady mające poprawić sprzedaż w innych miejscach stadionu.
www.MetalSide.pl