20-23/02/2025 - Saxon - Kraków/Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 20-23/02/2025 - Saxon - Kraków/Warszawa
Crusader też nieźlę się rozjechał w Wawie:)
Koncert zajebisty, jak pisałem ale mam wrażenie, że merch Saxona jest mocno słaby. Zero ciekawych koszulek.
taaa...i cenowo też mocno przekręcone...200 za tshirt to mocne przegięcie...a i też wkurza mnie, że wszystko tylko i wyłacznie w kolorze czarnym
40 Eur za merch zespołu z takiego środkowego komercyjnie progu to już norma, radzę się przyzwyczajać
Forum internetowe to poważna sprawa.
IMO fajna była ta z okładką debiutu, tylko mogłaby mieć daty na plecach. Z drugiej strony strasznie randomowy wzór na tę trasę 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Wzory słabe, ceny jeszcze słabsze ale jak trzeba to trzeba. W Krakowie wziąłem trasową koszulkę bo zbieram, a w Warszawie bluzę bo wzór akurat spoko i wyjątkowo mieli mój rozmiar. Preferuję czarne koszulki, ale na trasie Carpe Diem była płytowa czerwona, dla odmiany wtedy wziąłem. No i kosztowała 160 zł, więc inflacja zauważalna.
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- johnny_o
Nie takie rzeczy się robi dla ulubionego zespołu 
Kupuj fanty, fajek nie palisz 
E tam, skoro kolekcjonuje trasowe, no to trzeba, taki los
Forum internetowe to poważna sprawa.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Zabili mnie po raz piąty
Byłoby czadowo jakby na jesieni jebnęli traskę ze "Strong Arm...", a na wiosnę '26 z "Denim...". Pomarzyć można...
No i oczywiście szkoda, że 20-lecie "Lionheart" umknęło ich uwadze.
Byłoby czadowo jakby na jesieni jebnęli traskę ze "Strong Arm...", a na wiosnę '26 z "Denim...". Pomarzyć można...
- johnny_o
Fanty i tak bym kupował, ale żrę więcej więc nie odczuwam tego dobrodziejstwa w portfelu.
Zbieranie trasowych to jakiś tam wybór, ale czasem pomaga podjąć decyzję gdy jest ileś fajnych wzorów, no i chroni sumienie przed pokusą kupna większej liczby.
Oj tak, 20-lecie Lionheart... Nawet złoty winyl z tej okazji wyszedł, a trasy nie raczyli zrobić. Choć w sumie co roku u nich przypada po ileś rocznic i może to dobrze że nie zamienili się w Turbo. Wystarczyłoby mi usłyszenie jeszcze choćby tytułowego z ulubionej płyty, poza tym debiut w całości na 50-lecie i styknie.
Zbieranie trasowych to jakiś tam wybór, ale czasem pomaga podjąć decyzję gdy jest ileś fajnych wzorów, no i chroni sumienie przed pokusą kupna większej liczby.
Oj tak, 20-lecie Lionheart... Nawet złoty winyl z tej okazji wyszedł, a trasy nie raczyli zrobić. Choć w sumie co roku u nich przypada po ileś rocznic i może to dobrze że nie zamienili się w Turbo. Wystarczyłoby mi usłyszenie jeszcze choćby tytułowego z ulubionej płyty, poza tym debiut w całości na 50-lecie i styknie.
Ja się doliczyłem do "pełnoletniej" liczby koncertów SAXON
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
And counting, pięknie... Oby chociaż krusejderowe oczko pękło temu Saxonu! Ja z przytupem po raz pierwszy w przypadku zagranicznego zespołu dobiłem do dwucyfrówki, bo sztuka numer dziesięć i jedenaście.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman