Pytania dotyczące bootlegów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pytania dotyczące bootlegów
wielkie dzieki Hallowed ze rozwiales moje watpliwosci :rocx
Można by walnąć screena z Wrathchilda i przypatrzeć się czy scena się różni 
za wiele to nieda scenografia ta sama a na wrathchild kamera lapie Brucea tak ze widac tylko tyl sceny 
Powiem Ci, że dawno temu pytałem o to samo Mayera. Okazuje się, że to naprawde ujęcia z całej Ameryki południowej.
wiem czytalem kiedys cos o tym ale dopiero teraz mi sie przypomnialo (ehh ta ludzka zawodna pamiec
), ale fakt faktem ze wiekszosc ujec pochodzila z Rio a reszta to tylko kosmetyczne nakladki i dodatki. szkoda ze niewydali jako bonusika plytki w stylu "the best of south american/metal 2k" z kompilacja najlepszych nagranek, to by dopiero kopalo 
Tak samo jest z DOTR. Ujęcia czarno białe i niektóre kolorowe są z Wrocławia.
-
obserwator
- -#Long distance runner

ma ktoś jakiś plugin, albo zna jakiś program, który odtwarza pliki bezstratne MKW??
dopadłem boota "maiden america" z 81(mam z podziałem na 16 utworów) i nie mogę go odtworzyć
jak ktoś coś wie, będe wdzięczny za pomoc
dopadłem boota "maiden america" z 81(mam z podziałem na 16 utworów) i nie mogę go odtworzyć
jak ktoś coś wie, będe wdzięczny za pomoc
mtszły
foobar2000, próbowałeś?
Kodek Matroska zgraj powino pójść.
-
obserwator
- -#Long distance runner

Mam dylemat. Wykres niesamowicie dziwny. Może ktoś okreslić mi to na 100% czy to z mp3 czy lossless ??
EDIT: To mp3. Ale strasznie dziwne, nie widziałem jeszcze takiego. Chyba, że ktos nagrywał na mini discu ??

EDIT: To mp3. Ale strasznie dziwne, nie widziałem jeszcze takiego. Chyba, że ktos nagrywał na mini discu ??

Ja stawiam na mini disc albo mp3 z VBR, ale jednak bardziej to przypomina mini disc'a.
Są 2 wersje - sounboard (radio broadcast) i audience
.
EDIT: Rafał ma jednak sondboard
EDIT: Rafał ma jednak sondboard
Ostatnio zmieniony pt maja 05, 2006 11:25 pm przez BartSmith, łącznie zmieniany 2 razy.
Jest tylko wersja soundboard. Moja to też soundboard, jednak jak widać pochodzi niestety z mp3, więc wywalam ją z mojej stronki. Dziwi mnie tylko ta "wieżyczka" w tym obciętym paśmie, ale poziom spada drastycznie, tak jak to się dzieje w mp3, więc o innym źródle mojej wersji nie ma mowy.
Vlad ---> wielkie dzięki za info i że chciało Ci się zanalizować swoją kopię.
Vlad ---> wielkie dzięki za info i że chciało Ci się zanalizować swoją kopię.
Są 2 na bank. Soundboard z Radio Broadcast jest best, ale audience to tak dla wiadomościVlad Tepes pisze:Żartujesz czy masz jakieś poważne informacje?
Lol, faktycznie, Bart ma rację, są 2 wersje Vlad. Jakość tej audience różni się tylko połową oceny (0.5), więc musi być porównywalna. No to teraz już nie wiem co mam
Vlad - na Twojej wersji jest The Number Of The Beast?
Nie mam, ale wiem, ze jest.
Faktycznie Vlad, ta wieżyczka sugeruje, że to to samo, tzn wersja, a źródło lepsze Twoje. I u mnie też zaczyna się od Troopera. Ale dziwi mnie brak jakichkolwiek oznak Radio Broadcastu na mojej wersji - na Twojej są jakieś krótkie gadki radiowca czy coś w tym stylu?
No to ilość utworów, brak głosu radiowca i ta wieżyczka sugerowałyby to samo. Więc wywalam to, skoro to nie lossless.
Nie zawsze muszą mówić
A to słychać jak soundboard czy jak audience? Na soundboardzie lepiej to wszystko jest rozłożone...