Największym lamerstwem jest przeświadczenie, że na google można znaleźć wszysto. ;]Ascot pisze:Pytanie się o coś w sensie pójście na łatwiznę to jeszcze większe lamerstwo, więc STFuMatek pisze:odpowiadania na wszystko googlami to większe lamerstwo niż pytanie jaka bedzie jutro pogoda
Poza tym na google można znaleźć setlisty, więc szajba prawidłowo odpowiedział na pytanie
26/08/2006 - David Gilmour - Gdańsk @ Stocznia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/08/2006 - David Gilmour - Gdańsk @ Stocznia
nie większym niż nieumiejętność szukaniaMeier(D5) pisze:Największym lamerstwem jest przeświadczenie, że na google można znaleźć wszysto. ;]
wracając do koncertu to: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/new ... news=20378
Czyli nie da rady zostawić sobie biletów? :/
da, odrywają fragment kontrolny, zakladają ci opaskę a zuzyty bilet zostaje u ciebie.
-
El Dorado
fragment wywiadu z onet.pl
Panie Gilmour – muszę zadać to pytanie, ponieważ wielu fanów interesuje…
Live 8!
Czy poprzestaniecie na jednorazowej reaktywacji zespołu i tych czterech utworach, które usłyszeliśmy w Londynie w 2005 roku?
(Nagle Gilmour zaczął bardzo przewlekle ziewać, a potem uśmiechnął się szelmowsko od ucha do ucha) Może zrobimy to jeszcze raz, mmmh, powiedzmy, kiedy nadarzy się wyjątkowa okazja. To była przecież fajna sprawa, prawda?
Live 8!
Czy poprzestaniecie na jednorazowej reaktywacji zespołu i tych czterech utworach, które usłyszeliśmy w Londynie w 2005 roku?
(Nagle Gilmour zaczął bardzo przewlekle ziewać, a potem uśmiechnął się szelmowsko od ucha do ucha) Może zrobimy to jeszcze raz, mmmh, powiedzmy, kiedy nadarzy się wyjątkowa okazja. To była przecież fajna sprawa, prawda?
-
Filik10
- -#Clairvoyant

No i swietnie, ja czekam z niecierpliwością.
Tobink pisze:fragment wywiadu z onet.pl
Live 8!
Gdy przeczytałem to na onecie odrazu pomyślałem o tym samym co ty
Ustawiamy się jakoś? Ja i Fear będziemy ok. 14:00 w Gdańsku.
Właśnie. Zróbmy jakiś meeting. Tylko gdzie?Meier(D5) pisze:Ustawiamy się jakoś? Ja i Fear będziemy ok. 14:00 w Gdańsku.
Ja chyba bede kolo 9.30 juz, ale to dopiero jutro bede wiedzial
wrzuc jakieś zdjecia sceny jak ci sie uda zrobić:)
Idziesz na konferencje jutro?Swarożyc pisze:A ja już jestem w Gdańsku Very Happy
Ja tak troszkę spoza tematu. Czyli żadna telewizja nie transmituje tego koncertu?
"Jak wyjaśnił wiceprezes Fundacji Gdańskiej, organizatora koncertu, Ryszard Bongowski, ekrany te, mające ponad 6 metrów szerokości i prawie 4 metry wysokości zawisną nad sceną, na każdym z nich będzie obraz innego muzyka podczas koncertu. Waga tych ekranów to około 14 ton.
"Jesteśmy na etapie kończenia montażu sceny, zostały zamontowane światła na scenie, nagłośnienie. (...) Cała konstrukcja sceny waży 150 ton, scena jest na wysokości 2 metrów od ziemi, ma szerokość 70 metrów, wysokość sięga 5, 6 piętra" - powiedział w środę Ryszard Bongowski.
Dodał, że scena pochodzi z Polski. "Jest to największa scena, która jest dostępna na polskim rynku, natomiast cały sprzęt, nagłośnienie, oświetlenie, lasery, efekty specjalne są specjalnie przywiezione pięcioma tirami z Anglii" - dodał.
Na pytanie dziennikarzy, czy na scenie obok Gilmoura pojawi się choć na chwilę Roger Waters, który dzień wcześniej będzie w Poznaniu Searle powiedział: "Zobaczymy, wszystko zależy od Davida. David jest całkiem niezły w dzwonieniu do różnych osób i zapraszaniu ich na gościnne występy". "
Już się nie moge doczekać, ostatnio czekałem tak chyba na U2 w Chorzowie
"Jesteśmy na etapie kończenia montażu sceny, zostały zamontowane światła na scenie, nagłośnienie. (...) Cała konstrukcja sceny waży 150 ton, scena jest na wysokości 2 metrów od ziemi, ma szerokość 70 metrów, wysokość sięga 5, 6 piętra" - powiedział w środę Ryszard Bongowski.
Dodał, że scena pochodzi z Polski. "Jest to największa scena, która jest dostępna na polskim rynku, natomiast cały sprzęt, nagłośnienie, oświetlenie, lasery, efekty specjalne są specjalnie przywiezione pięcioma tirami z Anglii" - dodał.
Na pytanie dziennikarzy, czy na scenie obok Gilmoura pojawi się choć na chwilę Roger Waters, który dzień wcześniej będzie w Poznaniu Searle powiedział: "Zobaczymy, wszystko zależy od Davida. David jest całkiem niezły w dzwonieniu do różnych osób i zapraszaniu ich na gościnne występy". "
Już się nie moge doczekać, ostatnio czekałem tak chyba na U2 w Chorzowie
hmm dzisiaj na tvp1 mówili że będą go transmitować... czyżby oszukiwali?
osz fok, za godzine mam pociag, a ja jeszcz w dupie.....jak sie zaczne spieszyc to lepiej zebym biletu nie zapomnial 
jak wrazenia po operze watersa?