rok dobry, bo to rok moich urodzin jest!
a niestety wiem ile mam lat (chociaż jak ktoś pyta to mówię że dopiero ćwierć wieku - takie małe kłamstewko;))
22/12/2009 - The NumberS of the Beast Fest - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/12/2009 - The NumberS of the Beast Fest - Katowice
Ja myślę, że herki jest lepszym zespołem niż Clairvoyant komikiem. :/IM_Power pisze:mimo ,że Clairvoyant jest młodym zespołem to na pewno jest lepszym zespołem niż Herki komikiem
Moja dziewczyna była na jednym z tych gigów! <dumny> Ale niestety, jeszcze wtedy się nie urodziła. :/Marysia pisze:a w ogóle to mi się przypomło, że sprawdziłam i okazuje się, iż źle odpowiedziałam na pytanie o pierwszą wizytę w Polsce. napisałam, że ósmego sierpnia, a to był jednak dziewiąty. wiedziałam, żę były 2 koncerty przed 11, ale chciałam chłopakom dać dzień wolnego
no ja jak usłyszałam że grają w katowicach to postanowiłam opuścić łono matkiDa5id pisze:Moja dziewczyna była na jednym z tych gigów! <dumny> Ale niestety, jeszcze wtedy się nie urodziła. :/Marysia pisze:a w ogóle to mi się przypomło, że sprawdziłam i okazuje się, iż źle odpowiedziałam na pytanie o pierwszą wizytę w Polsce. napisałam, że ósmego sierpnia, a to był jednak dziewiąty. wiedziałam, żę były 2 koncerty przed 11, ale chciałam chłopakom dać dzień wolnego
ale niestety rodzice mnie nie puscili. powiedzieli, że to za granicą, daleko a ja jestem za młoda. a przeca miałam już wtedy 2 dni!
- real_alien
- -#Long distance runner

O_oMarysia pisze:przeca
co się dziwisz? studiowałam za granicą to umia troche godać 
Skandaliczne! Myślę, że Rzecznik Praw Dziecka powinien się zająć sprawą.Marysia pisze:no ja jak usłyszałam że grają w katowicach to postanowiłam opuścić łono matkiDa5id pisze:Moja dziewczyna była na jednym z tych gigów! <dumny> Ale niestety, jeszcze wtedy się nie urodziła. :/Marysia pisze:a w ogóle to mi się przypomło, że sprawdziłam i okazuje się, iż źle odpowiedziałam na pytanie o pierwszą wizytę w Polsce. napisałam, że ósmego sierpnia, a to był jednak dziewiąty. wiedziałam, żę były 2 koncerty przed 11, ale chciałam chłopakom dać dzień wolnego![]()
ale niestety rodzice mnie nie puscili. powiedzieli, że to za granicą, daleko a ja jestem za młoda. a przeca miałam już wtedy 2 dni!
a to się już jakoś nie przedawniło?
jeżeli nie to mamy tu kilku (przyszłych) prawników na forum. a więc chopaki - brońcie mnie!
jeżeli nie to mamy tu kilku (przyszłych) prawników na forum. a więc chopaki - brońcie mnie!