Blaze Bayley

Solowe dokonania byłych i obecnych członków Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Blaze Bayley

Post autor: krusejder »

Nikt do niego nie będzie miał pretensji, bo raz że latka lecą, zdrowie średnie a prócz tego zdaje się że zainteresowanie jego koncertami, frekwencja nieco rośnie
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

To jest niestety straszna plaga, hanlarzy autografów zrobiło sie bardzo duzo i coraz wiecej muzyków ma opory przed podpisami, albo zamykaja autografy za drogimi meet and greetami.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: IgorW »

Z kronikarskiego obowiązku - byłem wczoraj na BB w czeskim Libercu, trasa na ćeierćwiecze Sillicon Messiah. Album oczywiście poleciał w całości i zabrzmiał świetnie. Dźwięk w klubie odrobinę za głośno, ale zaskakująco selektywnie więc wszystko tam się zgadzało. Zespół właściwie w tej samej formie, gdy widziałem ich ostatnio, a więc chyba w 2014 roku. Blaze taki jak zawsze, nie widać było aby się specjalnie postarzał. Śpiewa nadal dobrze, ma te same gadki i podobną energię (może odrobinę mniej macha łapami) co zawsze.
W repertuarze oprócz SM kilka innych utworów Blaze, covery Maiden oraz medley Doctor Doctor / Ace of Spades i coś tam jeszcze. Ogólnie świetny koncert i warto go złapać na żywo znowu.
Klub to speluna, w jakiej dawno już nie byłem. Ale był dość pełny, jakieś 100 osób. Bilety za 80 zł.
ODPOWIEDZ