kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Jawel > digi (jakiekolwiek wydanie). Digi kupuję z musu, jak nie ma wydania w plastiku. A remastery dodatkowo mnie nie interesują, więc tym bardziej unikam. Jeszcze kilka w domu mam remasterów różnych kapel, ale pomału je wymieniam 
www.MetalSide.pl
Corrosion Of Conformity - Blind
Pierwsze wydanie. W jewelu.
Pierwsze wydanie. W jewelu.
Pack, book, nevermind. Ważne, że jak na papier/tekturę to wykonanie jest bardzo dobre.
Dziś wjechał Reverend - World Won't Miss You. Pierwsze wydanie brytyjskie na CD.
Do mnie za to przyszła listonosz z "okrutną" paczką. Będę mógł posłuchać z CD.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Artillery - Fear of Tomorrow
Wydanie Axe Killer.
Wydanie Axe Killer.
Kilka spraw:
Armored Saint - Punching The Sky (japońskie bicie w jewelu!)
Scattered Hamlet - Swamp Rebel Machine
Chinawite - Run For Cover
Syar - Death Before Dishonor 2CD
Nightstrike - Storm of Steel
Armored Saint - Punching The Sky (japońskie bicie w jewelu!)
Scattered Hamlet - Swamp Rebel Machine
Chinawite - Run For Cover
Syar - Death Before Dishonor 2CD
Nightstrike - Storm of Steel
Korzystając z Biedronkowych sprzedaży płyt zakupiłem za 19,99 Nightwish - Wishmaster 
Night Mistress Fan Club Łódź
Kilka rzeczy:
Iron Maiden - Seventh Son of a Seventh Son (pierwsze japońskie bicie za BARDZO dobrą cenę)
Upwards of Endtime - Beyond Infinity 2CD
Holy Terror - Mind Wars (pierwsze japońskie bicie w stanie MINT)
Tym ostatnim jaram się MEGA. W końcu to dorwałem w dobrym stanie.
Iron Maiden - Seventh Son of a Seventh Son (pierwsze japońskie bicie za BARDZO dobrą cenę)
Upwards of Endtime - Beyond Infinity 2CD
Holy Terror - Mind Wars (pierwsze japońskie bicie w stanie MINT)
Tym ostatnim jaram się MEGA. W końcu to dorwałem w dobrym stanie.
-
Deleted User 2259
Ten IM, to który rok produkcji? 88?
Tak - pierwsze wydanie japońskie jest z 1988.
Okrutnika mam. Słuchałem. Wypowiadałem się. Dodam tylko, że z kolejnymi przesłuchaniami mankamenty coraz mniej mi przeszkadzają.
Shadow Warrior próbowałem słuchać, ale pani mnie tak zmęczyła, że odpuściłem na trzecim numerze.
U mnie ostatnio:
Turbo - Greatest Hits 40th Anniversary
Kat - Ballady i Oddech... - wydania MMP z 2016
Teraz poszło zamówienie na nowych Maiden, więc dorzuciłem tam jakieś dodatkowe płyty dla równego rachunku.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Ja mam dylemat, bo w weekend będę składał jakieś zamówienie i walczę, czy IM zamawiać. Kupić na pewno kupię, ale teraz mi motywacja siadła jak przesłuchałem całość, a kilka płyt do nadrobienia mam
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
To zamiast kupować w weekend Maiden, w poniedziałek zamów płytę zespołu Weekend i wesprzyj polskich artystów. 
Weekend dostanie wsparcie z naszych pieniędzy oficjalnie. Nie potrzebuje dodatkowego. 
Ja poczekam parę lat na przeceny, bo ten album nie jest warty pieniędzy, które za niego chcą.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
NamówiłeśPierre Dolinski pisze: ↑pt lis 20, 2020 10:08 pm To zamiast kupować w weekend Maiden, w poniedziałek zamów płytę zespołu Weekend i wesprzyj polskich artystów.![]()
Chyba też tak zrobię. Wydam kasę na coś co będę częściej teraz słuchał
www.MetalSide.pl
Polecam bardzo nowy Wytch Hazel jak ktoś lubi Thin Lizzy, heavy metal i znakomite melodie.