Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: pz »

Bon Dzosef pisze: ndz lip 03, 2022 8:21 pm Deleted User 804 jak nikt się nie zgłosi to ja zalatwie serwer.
Dzosef adminem - koniec świata.... dla Pinia, Thorgala i Shedao :D

Deleted User 804 pisze: Póki co jest potrzebny nowy admin, który do 27 lipca zabierze sanktuarium na swój serwer.

Kończy się umowa na serwer? Ty ją masz na siebie? Gdzie to obecnie stoi i jakie ma wymagania?

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Wymagania możesz znaleźć na stronce phpBB
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

blackcocker pisze: ndz lip 03, 2022 9:31 pm Wymagania możesz znaleźć na stronce phpBB
Panie, ja to mam czas czytać forum, a nie jakieś strony o pehapcu :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

pfff
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

pz pisze: ndz lip 03, 2022 8:26 pm

I nie wiadomo co gorsze - ta wizja powyżej, czy trzecia kadencja pisu ;)
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

pz pisze: ndz lip 03, 2022 8:26 pm
Bon Dzosef pisze: ndz lip 03, 2022 8:21 pm Deleted User 804 jak nikt się nie zgłosi to ja zalatwie serwer.

Deleted User 804 pisze: Póki co jest potrzebny nowy admin, który do 27 lipca zabierze sanktuarium na swój serwer.

Kończy się umowa na serwer? Ty ją masz na siebie? Gdzie to obecnie stoi i jakie ma wymagania?
Nie no tylko hostem, absolutnie dawanie mi admina to idiotyczny pomysł :D
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

A to jakieś skomplikowany problem opłacić hosting? Milionów to nie kosztuje (wiem, bo sam płacę za serwisowy) przecież ;)
www.MetalSide.pl
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Przez kilka lat, przed erą Deleted User 804a, forum było finansowane wyłącznie przeze mnie i Caleba, który jednocześnie był adminem technicznym od forum i strony internetowej i nie prosiliśmy nikogo o łaskę, żeby dawał po parę złotych. Dlatego od lat już nie daję grosza i uśmiecham się pod nosem z tych parozłotowych donacji.
Zobaczymy kto będzie miał jaja i weźmie to na siebie, bo przecież niektórzy tutaj chwalą się jaki to fajny, lekki i przyjemny sposób życia mają, że fajnie im się powodzi, lansują się na forum na nowoczesnych młodych gości z własnym biznesem i kasą, wożą dupę na koncerty po całej Europie i świecie.
Cuś brakuje fantazji filantropijnej tym zajebistym dusigroszom. 8)
Ale tak to jest, że czasem na więcej pro publico bono stać osoby pracujące u kogoś niż te, które podobno zatrudniają, albo robią u siebie.
W moim mieście pełno jest bogaczy z domków jednorodzinnych, którzy wypasionymi furami podrzucają worki ze śmieciami do wiat śmietnikowych na blokowiskach. Tak zwani nowobogaccy. :D
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Absolutnie Panie Pierre, ani czas, ani miejsce na takie dywagacje(kiedykolwiek prowadziłeś Sanktuarium¿ -jestem tu od dawna i kojarzę tylko Wickera i Mayera, chyba ze to ten czas gdzie kilku mONdralinskich prawie po pijaku rozjebali to forum i tylko ze wszystkimi zwady szukali). Ani ja, ani Deleted User 804 ani nikt inny nie musi utrzymywac forum ze swojej kasy i jeszcze potem wyczytywac bzdur na swoj temat. Bez przesady. Latwiej 10ciu aktywnym dac po 10zl niz samemu 150 wylozyc. Ktos ma ochotę nie bronię, ale najłatwiej usiąść i tylko wytykac innym, ze cokolwiek im się chce, cokolwiek robia. Tyle w temacie. I nie proponuję jałowej dyskusji na ten temat bo bede usuwał gownoburze na ten temat.
Sprawy tak się mająi tu poprosze o wzmożoną aktywność : gadalem z Deleted User 804em on definitywnie rezygnuje. Potrzebujemy od strony informatycznej kogoś kto to pociągnie. Ja służę pomocą i doświadczeniem jak coś, ale nie od strony informatycznej :) nie chcecie tez oddam Admina nie ma sprawy. Kasa uzbierana więc na rok serwer możemy przedłużyć i Deleted User 804 wszystko powie co i jak, a nowy Admin bedzie mial chociaż z tym spokój. Fora juz raczej przeżytek, ale wg mnie szkoda Sanktuarium. Qpe lat, aktywnych członków i jednak gdziekolwiek jestem na koncercie i kogoś spotykam to albo byly albo aktywny forumowicz. Także szukamy kogoś kto pociągnie od strony informatycznej. Ja moge zostać i pomagać, ale absolutnie nie musze. Bez urazy - up the irons!
Deleted User 5490

Budziol pisze: wt lip 05, 2022 11:26 am Absolutnie Panie Pierre, ani czas, ani miejsce na takie dywagacje(kiedykolwiek prowadziłeś Sanktuarium¿ -jestem tu od dawna i kojarzę tylko Wickera i Mayera, chyba ze to ten czas gdzie kilku mONdralinskich prawie po pijaku rozjebali to forum i tylko ze wszystkimi zwady szukali). Ani ja, ani Deleted User 804 ani nikt inny nie musi utrzymywac forum ze swojej kasy i jeszcze potem wyczytywac bzdur na swoj temat. Bez przesady. Latwiej 10ciu aktywnym dac po 10zl niz samemu 150 wylozyc. Ktos ma ochotę nie bronię, ale najłatwiej usiąść i tylko wytykac innym, ze cokolwiek im się chce, cokolwiek robia. Tyle w temacie. I nie proponuję jałowej dyskusji na ten temat bo bede usuwał gownoburze na ten temat.
Sprawy tak się mająi tu poprosze o wzmożoną aktywność : gadalem z Deleted User 804em on definitywnie rezygnuje. Potrzebujemy od strony informatycznej kogoś kto to pociągnie. Ja służę pomocą i doświadczeniem jak coś, ale nie od strony informatycznej :) nie chcecie tez oddam Admina nie ma sprawy. Kasa uzbierana więc na rok serwer możemy przedłużyć i Deleted User 804 wszystko powie co i jak, a nowy Admin bedzie mial chociaż z tym spokój. Fora juz raczej przeżytek, ale wg mnie szkoda Sanktuarium. Qpe lat, aktywnych członków i jednak gdziekolwiek jestem na koncercie i kogoś spotykam to albo byly albo aktywny forumowicz. Także szukamy kogoś kto pociągnie od strony informatycznej. Ja moge zostać i pomagać, ale absolutnie nie musze. Bez urazy - up the irons!
Słodka ignorancja. :D Jak zawsze. Nie dziwi. Zapytaj Deleted User 804a od kogo przejmował Sanktuarium. Więcej nie powiem.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Pierre Dolinski pisze: wt lip 05, 2022 11:55 am Słodka ignorancja. :D Jak zawsze. Nie dziwi. Zapytaj Deleted User 804a od kogo przejmował Sanktuarium. Więcej nie powiem.
Budziol Ty ignorancie jak śmiesz nie wiedzieć że w 2010 w administracji był użytkownik zarejestrowany w 2012. To że miał wtedy inny nick wcale Cie nie usprawiedliwia :roll:
Deleted User 5490

Gorzej Deleted User 804. Byłem jak Kaczyński. Nie potrzebowałem uprawnień admina. ;)
Za mną car, loch i potop. ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Pierre Dolinski pisze: wt lip 05, 2022 9:06 pm Gorzej Deleted User 804. Byłem jak Kaczyński. Nie potrzebowałem uprawnień admina. ;)
Za mną car, loch i potop. ;)
I sracz! :lol:
www.MetalSide.pl
Deleted User 5490

Taaaak. :D :D :D
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Pierre Dolinski pisze: wt lip 05, 2022 9:15 pm Taaaak. :D :D :D
No baaa! ;)
Budziol pisze: wt lip 05, 2022 11:26 am Fora juz raczej przeżytek
Widzę, że nowa administracja idzie po linii tej dotychczasowej ;) :lol:

A tak serio to po co pojawiają się takie teksty? :roll: mamy być "mega wdzięczni", że jednak jeszcze ktoś to forum utrzymuje? Przecież jak ono upadnie, to świat się nie zatrzyma ;)
www.MetalSide.pl
Deleted User 8107

Post autor: Deleted User 8107 »

Pierre, a Ty nie chciałbyś być adminem?
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Scarred pisze: wt lip 05, 2022 10:15 pm Pierre, a Ty nie chciałbyś być adminem?
Pierre jest za stary :lol: :lol: :wink: a po drugie połowa użytkowników forum by odeszła :lol:
www.MetalSide.pl
Deleted User 5490

O w życiu.... Na swoim forum i na swoich warunkach może, ale kto by tam zaglądał. ;)
Deleted User 5490

Jedno jest pewne. Jeśli to forum kiedyś pierdolnie, to parę osób miło będę wspominał i na pewno je odszukam. :)
Deleted User 8107

Post autor: Deleted User 8107 »

Pierre Dolinski pisze: wt lip 05, 2022 10:19 pm Jedno jest pewne. Jeśli to forum kiedyś pierdolnie, to parę osób miło będę wspominał i na pewno je odszukam. :)
Zawsze można własne forum załozyć :)
ODPOWIEDZ