Hehe przypomniało mi się, jak w 2008 roku na Gwardii Bruce coś mówił, że gdy grali w 84, to w Warszawie byli ruscy/komunizm.
A wtedy wokół mnie wszyscy - je-bać rus-kich
Co do fanów z R to rzeczywiście Kiril i jego ekipa nie mogą opuścić kraju. Z tego, co wynikło z naszej rozmowy - w żaden sposób nie potępiają specjalnej operacji i wierzą, że koncert w Kijowie się odbędzie gdy będzie częścią Rosji.
No, mniej więcej tak jak większość tych naziolskich gównojadów. Chuj im na ryj i ich martwym mężom/ojcom/braciom/synom na groby.
Bruce w ostatnich latach nie popisywał się szczególną bystrością, ale widzę już, że najprędzej wymienią go nie z uwagi na głos, tylko otępienie starcze.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Schizoid pisze: ↑pt cze 17, 2022 8:40 pm
No, mniej więcej tak jak większość tych naziolskich gównojadów. Chuj im na ryj i ich martwym mężom/ojcom/braciom/synom na groby.
Bruce w ostatnich latach nie popisywał się szczególną bystrością, ale widzę już, że najprędzej wymienią go nie z uwagi na głos, tylko otępienie starcze.
+1000000
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Takie oto przemyślenie mnie nawiedziło, że Maiden wszystkie koncerty do oficjalnego końca jeżdżenia w trasy powinni grać pod szyldem LotB. To byłoby odejście na szczytowym (od strony marketingowej – bezdyskusyjnie) etapie kariery, ze zjazdem do bazy po ukończeniu olbrzymiej trasy, w którą wpasowaliby "Senjutsu" czy nawet jego ew. albumowego następcę bez presji na tworzenie na ich kanwie osobnych tras.
A propos zaangażownia Bruce'a i Maiden w ogóle w tematykę wojenną. Gunsi wczoraj: scena przystrojona flagami UA z lewej i prawej, Slash gitara niebiesko-żółta, Axl w swej przemowie po Civil War co prawda nazwiska putina nie użył..ale zadał pytanie "kim własciwie jest ten dupek?" Odważny.. się KGB nie boi heh
Zakkahletz pisze: ↑sob cze 18, 2022 10:36 am
Takie oto przemyślenie mnie nawiedziło, że Maiden wszystkie koncerty do oficjalnego końca jeżdżenia w trasy powinni grać pod szyldem LotB.
Tak jak Kult ma trasę POMARAŃCZOWĄ
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
Bon Dzosef pisze: ↑czw cze 23, 2022 2:31 pm
Oddam dwa bilety lotnicze:
Paryz->Wwa w poniedzialek
Wwa->Barcelona 27.07
Koszt to 220 za zmiane nazwiska. Moze komus sie przyda.
Daj prosze znac na priv co to za loty i w jakich godzinach. Planowalem leciec co prawda leciec w czwartek, ale jeszcze nie mam biletow. Chce zrobic ostatnie dwie sztuki, a powrot z Lizbony bezposredni jest mocno drogi.
ClouD pisze: ↑pt cze 24, 2022 12:13 pm
powrot z Lizbony bezposredni jest mocno drogi.
Dokąd wracasz z Lizbony? Jeśli do Warszawy, to opłaca się kupić do innego miasta w Polsce (przez Warszawę) i wysiąść w Warszawie, będzie sporo taniej (choć nadal drogo)!
Nie mogę nadziwić się cenom biletów - Lizbona-Warszawa kosztuje aż 1738 zł, podczas gdy Lizbona-Gdańsk przez Warszawę 904 zł, przy czym pierwsza część lotu pokrywa się z tym Lizbona-Warszawa (wtorek 02/08 o 1315, realizowany przez TAP, ceny ze strony LOT.)
ClouD pisze: ↑pt cze 24, 2022 12:13 pm
powrot z Lizbony bezposredni jest mocno drogi.
Dokąd wracasz z Lizbony? Jeśli do Warszawy, to opłaca się kupić do innego miasta w Polsce (przez Warszawę) i wysiąść w Warszawie, będzie sporo taniej (choć nadal drogo)!
Nie mogę nadziwić się cenom biletów - Lizbona-Warszawa kosztuje aż 1738 zł, podczas gdy Lizbona-Gdańsk przez Warszawę 904 zł, przy czym pierwsza część lotu pokrywa się z tym Lizbona-Warszawa (wtorek 02/08 o 1315, realizowany przez TAP, ceny ze strony LOT.)
M.
Dzieki za tipa, w sumie o tym wiedzialem, ale jakos nie przyszlo mi do glowy
Jeszcze nie wiem dokad bo chce do tego samego miejsca, skad wylot do Barcelony i rozwazam Wawe/Berlin/Prage.