Megadeth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

najlepszy album MegadetH to:

Killing Is My Business... And Business Is Good
16
9%
Peace Sells... But Who's Buying?
20
11%
So Far, So Good... So What!
7
4%
Rust In Peace
81
46%
Countdown to Extinction
24
13%
Youthanasia
18
10%
Hidden Treasures
0
Brak głosów
Cryptic Writings
4
2%
Risk
2
1%
The World Needs a Hero
2
1%
The System Has Failed
1
1%
United Abominations
3
2%

Liczba głosów: 178

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Megadeth

Post autor: Bon Dzosef »

w takim razie dlaczego tak gloryfikujesz Megadeth i masz awatar z Mustainem i jeździsz na jego koncerty tak często? Skoro on 100 razy bardziej niż wszyscy tutaj wzięci mieszał z gównem Motley Crue i inne zespoły glamowe z L.A. ?
Ponieważ:
a) nie słucham Motley crue
b) ponieważ Mustaine dojrzał emocjonalnie na tyle, żeby wyluzować
c) lubię koncerty Megadeth i muzykę Megadeth
pamiętam takie wywiady gdzie komercyjne zespoły pokroju Bon Jovi i Motley były mieszane z błotem i wydaje mi się że to było jeszcze w kserowanych Thrash'em
A ja sto razy wskazywałem, że nie jechał po Bon Jovi tylko po scenie glamowej z LA. Dla was może i nie ma różnicy, dla Mustaine'a widać była.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

David Ellefson (Megadeth) usunął się z mediów społecznościowych z powodu skandalu:

https://www.terazmuzyka.pl/david-ellefs ... uY-etqacCU
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Dzosef pisze: czw maja 20, 2021 9:52 pm
w takim razie dlaczego tak gloryfikujesz Megadeth i masz awatar z Mustainem i jeździsz na jego koncerty tak często? Skoro on 100 razy bardziej niż wszyscy tutaj wzięci mieszał z gównem Motley Crue i inne zespoły glamowe z L.A. ?
Ponieważ:
No dobra ale dlaczego zamiast Mustainowi cisnąć od śmiesznych i żenujących ponieważ przez pare ładnych lat na poważnie walczył ze zjawiskami typu Motley i Poison zamieściłeś sobie jego zdjęcia z właśnie tamtego okresu w awatarze?
Tu na forum masz do co niektórych o to jakieś pretensje, a skąd wiesz że tutaj ludzie za parę ,at tak jak Mustaine nie dojrzeją emocjonalnie na tyle, żeby wyluzować. Czemu na to nie machniesz ręką ?
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Invader pisze: czw maja 20, 2021 10:04 pm David Ellefson (Megadeth) usunął się z mediów społecznościowych z powodu skandalu:

https://www.terazmuzyka.pl/david-ellefs ... uY-etqacCU
Ciekawy jestem czy prewencyjnie Rudy go nie wykopie z zespołu. W sumie spokojnie mógłby - jeden i drugi to mocno wierzący chrześcijanie a czy wypada grać w zespole z kimś kto na boku wyczynia rzeczy niegodziwe? ;)
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Właśnie to usunięcie się z mediów społecznościowych może być ruchem łagodzącym sytuację ze strony Ellefsona, oznaczającym, że się pokajał i zmądrzał.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

dzis stuka 5 lat od smierci Menzy
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

octavarium pisze: pt maja 21, 2021 8:13 am
Ponieważ:
No dobra ale dlaczego zamiast Mustainowi cisnąć od śmiesznych i żenujących ponieważ przez pare ładnych lat na poważnie walczył ze zjawiskami typu Motley i Poison zamieściłeś sobie jego zdjęcia z właśnie tamtego okresu w awatarze?
Tu na forum masz do co niektórych o to jakieś pretensje, a skąd wiesz że tutaj ludzie za parę ,at tak jak Mustaine nie dojrzeją emocjonalnie na tyle, żeby wyluzować. Czemu na to nie machniesz ręką ?
Eeeeeeeeeeeeee... co?

Mustaine'a mam bo po pierwsze go lubię, po drugie to fajna fotka, po trzecie jego mina do mnie pasuje :D . Młody Mustaine poza jebaniem po Motley Crue brał narkotyki, rozumiem że idąc tym tropem nie powinienem sobie go ustawiać na avatar skoro nie jestem ćpunem?

Nie mam do nikogo pretensji, tylko się z Was śmieje :mryellow:

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Dzosef pisze: pt maja 21, 2021 1:11 pm
octavarium pisze: pt maja 21, 2021 8:13 am
Ponieważ:
Eeeeeeeeeeeeee... co?

Mustaine'a mam bo po pierwsze go lubię, po drugie to fajna fotka, po trzecie jego mina do mnie pasuje :D . Młody Mustaine poza jebaniem po Motley Crue brał narkotyki, rozumiem że idąc tym tropem nie powinienem sobie go ustawiać na avatar skoro nie jestem ćpunem?

Skoro masz młodego Mustaine'a w awatarze to chyba podobała albo chociaż tolerujesz te jego postawę. Wyzywanie tych czy innych zespołów chyba tez w takim razie co najmniej tolerujesz
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

octavarium pisze: czw maja 20, 2021 12:55 pm
Dzosef pisze: pn maja 03, 2021 3:15 pm
LukaSieka pisze: pn maja 03, 2021 2:13 pm Grają głównie po to, żeby zarobić na swoich kawałkach jak najwięcej pieniędzy, więc chyba to się rozumie samo przez się. Typowe Backstreets Boys rockowej muzyki.
Ok boomer
Wypieranie się w żywe oczy tego co się samemu nie tak dawno napisało uważam za jeszcze bardziej dziecinne niż to nazywanie boomerami ludzi w podobnym wieku do Dzosefa
Ogólnie to nie am chyba sensu dyskutować z kimś kto wypiera sie tego co każdy widzi i ma jak na dłoni. Błazenada i dziecinada
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Ja pierdziele już nie dorabiajcie ideologii, że ma jakiekolwiek znaczenie zdjęcie w awatarze :facepalm:
Dzosef ma DM bo jest jego fanem - jakie ma do k%^{@ nędzy znaczenie czy jego zdjęcie jest z lat młodzieńczych czy starczych??? :facepalm:
Opary absurdu :roll:
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

barsiarz pisze: pt maja 21, 2021 7:07 pm Ja pierdziele już nie dorabiajcie ideologii, że ma jakiekolwiek znaczenie zdjęcie w awatarze :facepalm:
Dzosef ma DM bo jest jego fanem - jakie ma do k%^{@ nędzy znaczenie czy jego zdjęcie jest z lat młodzieńczych czy starczych??? :facepalm:
Opary absurdu :roll:

+1 zgadzam się

I skończcie to obopólne czepianie się,które i tak do niczego nie prowadzi.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

octavarium pisze: pt maja 21, 2021 6:24 pm
Dzosef pisze: pt maja 21, 2021 1:11 pm
octavarium pisze: pt maja 21, 2021 8:13 am No dobra ale dlaczego zamiast Mustainowi cisnąć od śmiesznych i żenujących ponieważ przez pare ładnych lat na poważnie walczył ze zjawiskami typu Motley i Poison zamieściłeś sobie jego zdjęcia z właśnie tamtego okresu w awatarze?
Eeeeeeeeeeeeee... co?

Skoro masz młodego Mustaine'a w awatarze to chyba podobała albo chociaż tolerujesz te jego postawę. Wyzywanie tych czy innych zespołów chyba tez w takim razie co najmniej tolerujesz
Nie mam nic do wyzywania innych zespołow, tylko można to robić stylowo lub cringowo.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Djuk_416 pisze: pt maja 21, 2021 6:39 pm
Dzosef pisze: pn maja 03, 2021 3:15 pm

Ok boomer
Wypieranie się w żywe oczy tego co się samemu nie tak dawno napisało uważam za jeszcze bardziej dziecinne niż to nazywanie boomerami ludzi w podobnym wieku do Dzosefa
Ogólnie to nie am chyba sensu dyskutować z kimś kto wypiera sie tego co każdy widzi i ma jak na dłoni. Błazenada i dziecinada
No porównanie do Backstreet Boys, zespolu z czasów antycznych to boomerstwo xD trzeba było porownac do Taconafide

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Dzosef pisze: sob maja 22, 2021 12:22 am
No porównanie do Backstreet Boys, zespolu z czasów antycznych to boomerstwo xD trzeba było porownac do Taconafide
Przełom 90/00 to faktycznie lata antyczne :lol:
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

a jak podajesz za przykłady nie raz i nie dwa podajesz Megadeth, piszesz w kółko o Megadeth z czasów przed antycznych przecież to kim jestes? szefem boomerów ? :)
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Wystarczy że słuchasz zespołów założonych przed 2010 to juz jesteś boomerem :lol:
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

AncientMariner pisze: sob maja 22, 2021 11:17 am Wystarczy że słuchasz zespołów założonych przed 2010 to juz jesteś boomerem :lol:
2010 to przesada. Dwa lata temu na koncercie rozmawiałem z "fanem' Iron Maiden który twierdził ze The Book of Souls to jest stara płyta bo ma już 4 lata :D Także ja bym śmiało powiedział że wszystko co wyszło przed 2016 rokiem to totalny old school i boomerska muza a ci którzy słuchają rzeczy sprzed 2016 i w dodatku to jeszcze gloryfikują to boomerzy do kwadratu :wink:
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Dzosef pisze: sob maja 22, 2021 12:21 am Nie mam nic do wyzywania innych zespołow, tylko można to robić stylowo lub cringowo.
Faktycznie jak Mustaine nazywał cały glam pedalskim albo pisał GLAM = Gay L.A. Music to było stylowe :wink:
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

AncientMariner pisze: sob maja 22, 2021 11:03 am
Djuk_416 pisze: pt maja 21, 2021 6:39 pm Ogólnie to nie am chyba sensu dyskutować z kimś kto wypiera sie tego co każdy widzi i ma jak na dłoni. Błazenada i dziecinada
Przełom 90/00 to faktycznie lata antyczne :lol:
No czlowieku ja wtedy 5 lat miałem xD

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

octavarium pisze: sob maja 22, 2021 11:52 am
Dzosef pisze: sob maja 22, 2021 12:21 am Nie mam nic do wyzywania innych zespołow, tylko można to robić stylowo lub cringowo.
Faktycznie jak Mustaine nazywał cały glam pedalskim albo pisał GLAM = Gay L.A. Music to było stylowe :wink:
Nigdy nie pisałem, że to jest stylowe. Ale napisze teraz: dużo mniej cringowe niż "Mustgej"

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
ODPOWIEDZ