o, też częściowo jadę tym pociągiem, dosiadam się w Kutnie- ciekawe czy będzie równie zawalony jak pociągi na Metę.Dr. Doctor pisze:Depeshka, o 14:02 przyjeżdza pociąg z Torunia, więc kilka osób zapewne chciałoby dołączyćw tym ja
Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Jasne!Kain pisze:My wyjeżdżamy o 9:30 z Katowic więc o 14 napewno będziemy w okolicach dworca, coby nas ktoś poprowadził
Właśnie zaliczamy lądowanie przy atlas arenie;)
-
Deleted User 4783
już? To ja się zbieram i spadam do Eclipse, za trochę wpadnę
tylko żebym z tego wszystkiego bilet zabrał...
xD
tylko żebym z tego wszystkiego bilet zabrał...
Ale po koncercie to coś nie za dużo ludzi się zjawiło. No i Trooperka zabrakło. Dobrze, że byłem koło 15-ej to udało się zakosztować tego browarka.
Ale afterek i tak był przedni
DARTH wie o co chodzi 
Ja przyszedłem do EI jakoś ok godziny 17-tej na chwilkę by zebrać ekipę i było już tam bardzo mało ludzi. Moi koledzy przyszli godzinę wcześniej i też mówią, że raczej nie było zbyt wiele osób . Mój bardzo dobry kolega, Bartek, forumowy Death Busters dostał od kogoś wejście na First to Barrier.
My z jednym kolegą spotkaliśmy ekipę z Dąbrowy którą zawsze spotykamy na Maidenowcach na ogródkach na Piotrkowskiej i jednak zostaliśmy tam by powspominać stare czasy.
Troopera spróbowałem łyczka i się nawet nie wypowiem, typowe smakowe piwo a ja takich nie pijam. Moim kolegom nie smakowało.
Na After mieliśmy się zjawić ale w demokratycznym głosowaniu wygrała opcja pójścia na benzyniarnię a potem na Kaliską.
Swoją drogą żeby na Piotrkowskiej nie było jednej knajpy z jedzeniem typu schabowy, ziemniaki to jest dziwne, same jakieś Kebaby, inne podobne kupy, nie każdy lubi takie świństwa, na upartego do pizzerni poszliśmy.
My z jednym kolegą spotkaliśmy ekipę z Dąbrowy którą zawsze spotykamy na Maidenowcach na ogródkach na Piotrkowskiej i jednak zostaliśmy tam by powspominać stare czasy.
Troopera spróbowałem łyczka i się nawet nie wypowiem, typowe smakowe piwo a ja takich nie pijam. Moim kolegom nie smakowało.
Na After mieliśmy się zjawić ale w demokratycznym głosowaniu wygrała opcja pójścia na benzyniarnię a potem na Kaliską.
Swoją drogą żeby na Piotrkowskiej nie było jednej knajpy z jedzeniem typu schabowy, ziemniaki to jest dziwne, same jakieś Kebaby, inne podobne kupy, nie każdy lubi takie świństwa, na upartego do pizzerni poszliśmy.
To chyba kumple Ci kawał zrobili i podstawili inne piwo jak uważasz, że Trup jest 'typowym smakowym browarem'. A restauracji ze schabowym troche jest 
Ja się musiałam do domu wracaćThe_Alchemist pisze:tylko żebym z tego wszystkiego bilet zabrał...xD
Serdecznie pozdrawiam DARTHa, diego, mic7 i oczywiście Budziola
Było mi bardzo miło Was poznać
mic7 robimy 25.07 rozgrzewkę przy Trooperku przed Depeszami?
O 14-15 bylo full ludzi, zszedl caly trooper:-P
Ja afterek?
Ja afterek?
My w Łodzi byliśmy jakoś 14.20 bo wspaniałe PKP zafundowało ponad godzinę opóźnienia, ale co tam, powrót i tak był znacznie gorszy.
Nie chciałbyś wiedzieć, ile ja miałem opóźnienia... zrzucę na Sulejów małą bombkę atomową :/
VeeKing pisze: DARTH wie o co chodzi
No baDepeshka pisze:Serdecznie pozdrawiam DARTHa
Było zajebiście! Zepsute przeciekające kufle szklane, rajd Dakar przez Piotrkowską dwukołowym bolidem, sztywni panowie przy stole, kebab u dzikiego, koty, cola w czteropaku itd.
Naprawdę było fantastycznie Was poznać i spędzić z Wami mega after party! Ekipa była niewielka ale głośna i dobrze bawiąca się w składzie Veeking, Depeshka, Gajek, Joshi i ja w swojej skromnej osobie czyli Darth
Depeshka i VeeKing jeszcze raz dziękujemy!!!!!!!!!!!
Owszem, smakuje słodem i chmielem. Bo chyba innych smaków nie masz na myśliNomad1985 pisze:typowe smakowe piwo a ja takich nie pijam
M.
A cytrusów nie czuć??? ale to i tak nie mozna go nazwac 'smakowym'

chyba wiem o co chodziDARTH pisze:Bardzo cieszę się że mogłem poznać Was osobiście co znowu po raz kolejny udowodniło nie tylko mnie że ocenianie ludzi i uprzedzenia tylko przez forumową wirtualną rzeczywistość są bezsensowne! I bynajmniej nie chodzi mi o moje uprzedzenia
To była przyjemnośćDARTH pisze: Depeshka i VeeKing jeszcze raz dziękujemy!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony pt lip 05, 2013 7:49 pm przez Depeshka, łącznie zmieniany 1 raz.
Taaa turecki kebab u chińczyka najlepszy 
czyli na beforku między 14-16 najwięcej osób chyba było, widać po koncercie ludzie zmęczeni albo uciekali na następny koncert, ale miejscówa w Eclipse wg. mnie to bardzo dobry pomysł! 
Fajna knajpa, z klimatem 
jedyny minuch to te schody, ale z Waszą pomocą to nic
jedyny minuch to te schody, ale z Waszą pomocą to nic
Nie było tak źle. Szkoda, że mimo planów nie udało się dotrzeć na "after", ale niestety zabrakło już sił i skusił nas wcześniejszy pociąg.Depeshka pisze:jedyny minuch to te schody, ale z Waszą pomocą to nic