Kolega widzę również z miasta świętej wierzyRaShton pisze:Kurcze, muszę dokładniej szukać w moim mieście, kuszą te zdjęcia. Ładny avek kolczasty
Iron Maiden Beer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Beer
W razie jakbyś coś znalazł, to poinformuj o tym
. Też dam informację gdy w końcu odnajdę
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Której świętej kolega najbardziej wierzy? Proponuję św. Cecylię, to patronka m.in. zespołów wokalno-muzycznych.Olszu pisze:świętej wierzy
A no wierzę w Iron Maiden i EdwardaZakkahletz pisze:Której świętej kolega najbardziej wierzy? Proponuję św. Cecylię, to patronka m.in. zespołów wokalno-muzycznych.Olszu pisze:świętej wierzy
Żeby przyznając się do błędu popełnić kolejny to już trzeba być chyba ignorantemOlszu pisze:A no wierzę w Iron Maiden i EdwardaZakkahletz pisze:Której świętej kolega najbardziej wierzy? Proponuję św. Cecylię, to patronka m.in. zespołów wokalno-muzycznych.Olszu pisze:świętej wierzyBłąd jak z tąd do Hamburga zdarza się, koniec offtopa
UP THE IRONS !!!
Jak to wspaniale, że mamy tutaj tylu polonistów... Dobra już koniec ortograficznych dyskusjiClouD pisze:Żeby przyznając się do błędu popełnić kolejny to już trzeba być chyba ignorantem
Jakby ktoś z was przyuważył gdzieś Troopera we Wrocławiu to dajcie proszę znać 
We Wrocku ma być w pierwszej połowie czerwca w Drink Hali na Rydygiera.Wlo pisze:Jakby ktoś z was przyuważył gdzieś Troopera we Wrocławiu to dajcie proszę znać
M.
A w Poznaniu nie widział ktoś tego browarka czasami 
Z punktu widzenia kogoś kto zbytnio się na piwach nie zna, z polskich szczyn uznaje głównie Lecha, powiem tak: piwo całkiem niezłe, ale dupy nie urwało. Jest w nim więcej goryczy niż w naszych browarkach, zazwyczaj gorzkich piw nie lubię, ale tutaj mi to nie przeszkadzało. Ogółem nie było jakiegoś szoku smakowego, myślałem że te angielskie Ale bardziej się różnią od naszych Lagerów. W sumie jak się przyzwyczaiłem do goryczki, to naprawdę miło się popijało. Na codzień raczej nie będę go pijał, ale kiedyś na pewno wrócę 
Polak jednak potrafi.Wypił piwo i sprzedaje pustą butelkę z kapslem
zaraz odpalam trooperka
zaraz odpalam trooperka
heh
mają ludzie wyobraźnię
ale tak BTW to jak ktoś nie ma możliwości kupienia u siebie w mieście i nie może się doczekać aftera w Łodzi
to butelczynę z Wawy wysłać mogę

mają ludzie wyobraźnię
ale tak BTW to jak ktoś nie ma możliwości kupienia u siebie w mieście i nie może się doczekać aftera w Łodzi
to butelczynę z Wawy wysłać mogę
No to ja się jeszcze tu rozejrzę po poznańskich sklepikach i jak nigdzie nie dorwę to się do Ciebie zgłoszękolczasty pisze:
ale tak BTW to jak ktoś nie ma możliwości kupienia u siebie w mieście i nie może się doczekać aftera w Łodzi![]()
to butelczynę z Wawy wysłać mogę![]()
Ja podobnie, jaka byłaby cena ewentualna? 
Wie ktoś może czy da się kupić Troopera gdzieś w Bydgoszczy? Bo sprawdziliśmy już kilka sklepów i nic...
13,60 za butelkę (pełną razem z trunkiem oczywiście
+ koszt wysyłki pobraniowej
(nie mogę znaleźć ile kosztuje na stronie poczty polskiej)
nie wiem ile liczyć za zajebiste zapakowanie by butelce się nic nie stało
ale niech 3 zyla będzie
Myślę że pudełko odpowiednie ok 3-4 zł, napchać papierem i nie powinno nic się stać 
a kiedy będzie mleko Iron Maiden?
sorry ale to się żałosne robi, kapela ma zarabiać na muzyce a nie na gadżetach!
no dobra, chyba, ze to jest na cele charytatywne to ok wtedy
jeszcze, żeby to było dobre klasyczne piwo, a nie jakiś smakowe gówno jak wskazuje opis
sorry ale to się żałosne robi, kapela ma zarabiać na muzyce a nie na gadżetach!
no dobra, chyba, ze to jest na cele charytatywne to ok wtedy
jeszcze, żeby to było dobre klasyczne piwo, a nie jakiś smakowe gówno jak wskazuje opis
A mi sie własnie podoba, że to nie jest klasyczne piwo. Przynajmniej sie czyms wyroznia
chociaz moze niekoniecznie cytrusy. Dodam, że jeszcze nie piłem