Obserwuje wątek, ale szansa na trafienie jest niska.
Już samo to, żeby mieć wolny czas wtedy gdy rzucą - czysty przypadek.
Dla siebie mam GC, - kwestia czy zabiorę jeszcze jedną osobę.
Ktoś kupił, bo aukcja zakończona? Jakby jakimś cudem był ten bilet na GC do Krakowa to za jakiś tydzień mam gotówkę i biorę na 666%. A najlepiej jakby ktoś miał dwa
Mam do sprzedania bilet na Black Sabbath do Pragi , GC .Pamiętajcie , że GC w Czechach to pełen komfort a nie rzeźnia jak u nas .Niestety wypadł mi rodzinny wyjazd (dobrze ,że żona tutaj nie zagląda ) , cena na priv ( nominalna + koszty ). Jeszcze jedno , na maile odpowiem dopiero w poniedziałek .
DODATKOWA PULA BILETÓW NA KONCERT
BLACK SABBATH
‘THE END’ – THE FINAL TOUR
GOŚĆ SPECIALNY: RIVAL SONS
2 lipca 2016, TAURON Arena Kraków
Nadchodzi koniec jednego z najbardziej legendarnych zespołów w historii rock and rolla ...... BLACK SABBATH.
Pożegnalna trasa Black Sabbath cieszy się olbrzymim zainteresowaniem a bilety na koncert w Polsce rozeszły się w błyskawicznym tempie!
W odpowiedzi na prośby fanów Live Nation uruchomiło do sprzedaży dodatkowa pulę biletów z ograniczonym widokiem.a
Gorszych miejsc już chyba nie mieli, - zapomniałem o cenie - po prostu okazja - 299 zł, 399 zł.
Tak z innej beczki - dorwałem bilet do Berlina, na ten śmieszny amfiteatr. To prawda, że tam są wszystkie bilety bez rozdziału miejsc? Mam taki za 97,90 euro, faktycznie jest napisane "Frai platzwahl" czy jakoś tak po niemiecku co znaczy "przydział dowolny".
Ja mieszkam 3 minuty piechotą od areny, ale tak poświęcać się dla nich nie będę, chyba, że zobaczę kogoś z Brazylii w namiocie to będę musiał szybko się zebrać